MSc Branding și Publicitate

Generalități

Programul de descriere

Indiferent dacă doriți să lucrați pentru o marcă internațională importantă sau pentru o agenție de creație inovatoare, popularul nostru Mastering Branding și Publicitate vă va ajuta să vă dezvoltați într-un profesionist eficient în domeniul comunicării în marketing. Cursul se adresează studenților dintr-o gamă de medii, care doresc să se specializeze în branding și comunicări de marketing. Veți dezvolta abilități și veți învăța din teoriile, instrumentele și tehnicile de vârf de care veți avea nevoie pentru a opera la un nivel strategic și tactic în cadrul marketingului global.

Acest curs vă va oferi o oportunitate interesantă și stimulantă de a reflecta asupra modului în care organizațiile se pot ridica la provocările de comunicare ale secolului XXI.

Creat în strânsă colaborare cu profesioniștii de marketing de vârf și Institutul de Marketing Chartered (CIM), cursul nostru va dezvolta abilitățile care sunt căutate de angajatorii de marketing de astăzi. După ce ați finalizat cu succes diploma de masterat și publicitate MSC, veți avea posibilitatea de a obține o calificare suplimentară, certificatul de nivel 4 în marketingul profesional.

Ce veți obține de la acest grad?

 • O acreditare de licență de la Chartered Institute of Marketing (CIM), ceea ce înseamnă că veți avea opțiunea de a obține oa doua calificare profesională.
 • Demonstrați cunoștințele și înțelegerea procesului strategic de marketing și marketing.
 • Aflați tactici cheie de comunicare în marketing și cum să le implementați în cadrul unei organizații.
 • Demonstrarea cunoștințelor și înțelegerii dezbaterilor tradiționale și contemporane legate de filosofia și practica comunicărilor de marketing.
 • Să comunice problemele cheie și argumentele în format scris și oral la un standard profesional.
 • Veți învăța să articulați o înțelegere critică a problemelor contemporane, a teoriilor și a cadrelor conceptuale utilizate pentru a explica și a ghida activitățile de marketing convenționale în organizații la nivel național și internațional.

Nottingham Business School are acreditare EQUIS și AACSB. Suntem de asemenea clasați în topul 95 de școli europene de afaceri din Financial Times (FT).

Ce veți studia

La Nottingham Business School, puteți crea o experiență de învățare personalizată, oferindu-vă o diplomă de masterat unică, care vă echipează cu abilitățile de care aveți nevoie pentru cariera pe care o doriți. Fiecare dintre module va fi livrat pe o perioadă de patru săptămâni, cu predarea furnizată în trei săptămâni și a patra săptămână rămasă clară pentru evaluarea. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra unui singur subiect la un moment dat, permițând în același timp timp pentru pregătire și evaluare.

În prezent analizăm conținutul cursurilor noastre pentru a ne asigura că acestea rămân relevante și actuale pentru ambițiile viitoare ale studenților noștri și pentru societate. Continuați să verificați această pagină a cursului pentru ultimele evoluții.

module

Semestrul unu

 • Principiile de marketing (20 credite)
 • Experiența clientului (20 de credite)
 • Marketingul strategic și mediul global (20 credite)

Semestrul doi

 • Branding și managementul reputației corporative (20 credite)
 • Conducerea comunicării de marketing (20 credite)
 • Perspective contemporane în angajamentul clientului (20 credite)

Semestrul trei

În semestrul final, veți lua un proiect experimental, oferindu-vă o ocazie fantastică de a utiliza teoriile și cunoștințele pe care le-ați câștigat pentru a produce o lucrare provocatoare și semnificativă. Proiectele includ:

 • Consultanță Experiență Proiect (40 credite)
 • Proiect de experiență în stagiu (40 credite)
 • Proiect de cercetare de afaceri (40 credite)
 • Proiectul Global Experience (40 credite)

Învățarea continuă

Pe tot parcursul anului veți studia, de asemenea, următoarele module care vă vor ajuta să înțelegeți cum să vă gestionați propria dezvoltare personală și profesională continuă (PPD).

 • Dezvoltarea conducerii transformatoare (10 credite)
 • Customer Insight prin cercetare de marketing (10 credite)
 • Diplomă de plasare în experiență industrială (numai pentru cursul de 2 ani)

Oportunități de plasare

Dacă începi Master-ul tău în luna septembrie, poți aplica pentru opțiunea de doi ani unde poți adăuga un loc de muncă într-un an pe cursul tău. Este o modalitate foarte bună de a vă pune în practică procesul de învățare și de a obține o experiență valoroasă din lumea reală pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră odată ce ați absolvit.

Anul dvs. de plasare va dura până la 48 săptămâni (minim 36 de săptămâni). Dacă nu reușiți să vă ocupați de un an întreg, dar ați terminat cel puțin 36 de săptămâni, vă puteți califica pentru o diplomă de plasare în experiența industrială. Dacă faceți o plasare, trebuie să vă ocupați de Proiectul de cercetare de afaceri în semestrul trei.

Rețineți că destinațiile de plasare nu sunt garantate și va trebui să lucrați din greu pentru a vă asigura unul în primul semestru. Avem o echipă dedicată de angajare, care vă ajută și vă sprijină în timpul procesului de plasare prin scrierea de CV-uri, crearea unei pagini LinkedIn, sfaturi de interviu, unde să căutați o destinație de plasare etc. Puteți vizita pagina de plasare a echipei de angajare pentru informații suplimentare.

Calificare profesională

Institutul de Marketing (CIM)

Faptul că fundamentele marketingului sunt consolidate în curs înseamnă că, de asemenea, vi se va acorda un certificat de nivel 4 în marketing profesional de la Institutul de Marketing Chartered (CIM), după finalizarea cu succes a unui examen. Suita de MSC în Marketing a fost cartografiată la curriculumul CIM, care este o reflectare a valutei cursului și a relevanței pentru profesia de marketing.

În urma cursului, veți avea, de asemenea, scutiri din diploma de nivel 6 în marketingul profesional, de obicei finalizată în timpul primului dvs. rol de marketing substanțial. CIM este un organism profesional, recunoscut de industrie, pe care angajatorii îl cunosc. Deținerea oricăreia sau a ambelor calificări va permite absolvenților de Mastering și Publicitate MSc să se evidențieze pe o piață competitivă de locuri de muncă.

Deci, nu veți studia doar pentru un branding și publicitate MSc, ci un certificat CIM în marketingul profesional, de asemenea. Ca un dublu premiu, MSc Branding și Publicitate reprezintă o valoare adăugată excelentă.

Google

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la atelierele Google care vor fi gestionate de către partenerii Google pentru a obține o acreditare profesională pe care Google o oferă persoanelor care demonstrează competența în aspectele de bază și avansate ale programului AdWords.

Cum te-ai învățat

Predand si invatand

Nottingham Business School adoptă o abordare distinctă în proiectarea oportunităților de învățare a studenților. Învățarea ta este structurată în jurul teoriei, a practicii, a experienței

Academicieni Mentori

Fiecare student de studii postuniversitare va fi alocat unui mentor academic la începutul anului universitar și vă veți întâlni periodic cu acesta în cursul anului. Mentorii Academici vă ajută să profitați din plin de timpul acordat de NTU . Acestea vă vor sprijini în dezvoltarea și îmbunătățirea calităților și abilităților transferabile necesare pentru studiile, evoluția carierei, dezvoltarea profesională și personală.

evaluările

O gamă largă de metode de evaluare sunt utilizate pe tot parcursul cursului, alegerea căreia reflectă nevoile și cerințele diferitelor tipuri de module. Unele module vor evalua capacitatea de a lucra în colaborare într-o echipă, iar alții vor evalua capacitatea individuală. Tipurile de evaluare vor varia de la examinări la prezentări de grup, inclusiv eseuri, rapoarte, analize financiare, recenzii de literatură și proiecte bazate pe cercetare.

Natura interactivă a sesiunilor predate oferă oportunități de a obține feedback despre performanța dvs. înainte de a fi evaluată în mod oficial și de a folosi în continuare utilizarea eLearning pentru a sprijini în continuare procesul de feedback.

Asistență în limba engleză în limba engleză

Cursurile de limbă engleză sunt oferite studenților străini fără costuri suplimentare. Clasele urmăresc să ofere un sprijin concentrat pentru abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta limba engleză în aria dvs. de subiect.

Personalizare

Știm că studenții noștri postuniversitari sunt un grup divers, cu niveluri diferite de cunoștințe academice în domeniul lor de studiu ales, medii culturale și educaționale diferite și niveluri diferite de competențe și competențe personale și profesionale. Motivațiile pentru desfășurarea studiilor postuniversitare variază, însă cei doi factori principali, conform Studiului de experiență postuniversitară (2017), par a fi grupați în jurul a două teme principale; "progresul carierei și perspectivele de angajare" și "interesul personal".

La BNS ne străduim să ne asigurăm că acești doi factori motivatori sunt cultivați și, prin urmare, sprijiniți. Studenții noștri sunt încurajați să practice și să dezvolte abilitățile și competențele necesare pentru a reflecta critic asupra învățării lor și asupra capacității lor de a aplica această învățare studiilor lor și problemelor complexe din lumea reală la locul de muncă. Printr-o serie de programe de învățământ și inițiative extra-curriculare, consolidate de sprijinul acordat de medici universitari, NBS oferă tuturor studenților noștri postuniversitare posibilitatea de a participa la o serie de activități, proiecte, evenimente și experiențe provocatoare și unice pentru a permite studenților noștri să reușească un mediu global competitiv și dinamic.

Veți finaliza un proiect hands-on - o oportunitate fantastică de a utiliza ceea ce ați învățat pentru a produce o lucrare semnificativă. Proiectele includ Proiectul Experiența Consultanței, Proiectul Experiența Internă, Proiectul de Cercetare în Afaceri și Proiectul Global Experience.

Cariere și oportunități de angajare

La Nottingham Business School, ne concentrăm asupra capacității dvs. de angajare de la începutul studiilor postuniversitare. Vă oferim o experiență de învățare care integrează teoria și practica.

Absolvenții acestui curs au jucat roluri în cadrul sectorului public, privat și al celui de-al treilea, ocupând poziții precum:

 • marketing și manager de dezvoltare a afacerilor
 • manager de marketing
 • brand Manager
 • contul executiv
 • manager de produs

97% dintre absolvenții noștri de studii postuniversitare lucrează sau continuă să studieze în termen de șase luni de la terminarea studiilor (ultimul sondaj 2016-17 privind destinația absolvenților din învățământul superior).

Echipa de angajare

Avem o echipă dedicată de angajare, care nu numai că vă ajută în timpul petrecut cu noi, ci și la următoarea absolvire, vor continua să vă susțină oferindu-vă o serie de servicii care vă vor ajuta să vă începeți cariera.

Echipa noastră de angajați oferă o gamă largă de asistență de la întâlniri individuale cu consultanții special instruiți, până la organizarea de târguri de recrutare și ateliere de formare a abilităților.

Serviciile pe care le furnizează includ:

 • Găsirea destinațiilor de plasare, a stagiilor și a muncii cu fracțiune de normă
 • Ajutându-vă să desfășurați o activitate independentă
 • Sfaturi privind luarea anilor de decalaj și a timpului de expirare
 • Informarea și ajutorul pentru a intra în voluntariat
 • Furnizarea de consultanță privind studiul ulterior.

Puteți alege să adăugați un stagiu de muncă pentru un an, ceea ce face ca masteratul dvs. să aibă un curs de doi ani. Este o modalitate excelentă de a vă pune în practică procesul de învățare și de a obține o experiență valoroasă în lumea reală pentru a vă îmbunătăți cariera.

Facilităţi

Continuăm să investim în facilitățile noastre și să transformăm mediul nostru de învățare și predare pentru a crea o atmosferă inovatoare și inspirată.

Școala are sediul în clădirea impresionantă a Newton pe site-ul orașului NTU . În 2009, clădirea a fost implicată într-un proiect de regenerare de 90 de milioane de lire sterline pe site. În timp ce își menține frumusețea istorică, clădirea clasificată în clasa a II-a a fost transformată într-un complex ultra-modern.

Facilități fantastice

 • Puteți profita de Link Lounge, un spațiu dedicat studenților din Business School, situat la nivelul zero al clădirii Newton.
 • Explorați-vă perspectivele de carieră cu ajutorul echipei de angajare a universității.
 • Veți beneficia de săli de predare spațioase și de teatre de lectură.
 • Oferim studenților o varietate de spații sociale.
 • Studiile dvs. vor beneficia de biblioteca Boots £ 13 milioane.
 • Puteți profita de facilitățile noastre IT de 24 de ore.
 • Centrul nostru de servicii pentru studenți va fi, de asemenea, disponibil dacă aveți nevoie de asistență.

Locația sitului orașului înseamnă, de asemenea, că aveți acces ușor la:

 • facilitati sportive
 • magazine
 • cazare pentru studenți
 • locul de muzică
 • cafenele.

Suntem o universitate modernă cu cea mai înaltă clasă pentru cursurile de afaceri și de management din Ghidul universitar complet 2019.

Cerințe de intrare

Regatul Unit

 • Veți avea nevoie de o diplomă de licență echivalentă cu un grad de diplomă de licență în Regatul Unit (2.2 sau mai mare).
 • Toți candidații vor fi obligați să demonstreze un angajament față de subiectul pe care doresc să-l studieze și ar trebui să demonstreze modul în care programul lor de studiu ales îi va aduce beneficii în viitoarea lor carieră.
 • Este necesară o referință academică.

Solicitanții cu cerințe de intrare nestandard și / sau experiență relevantă vor fi luați în considerare individual

Internaţional

 • Veți avea nevoie de o diplomă de licență echivalentă cu un grad de diplomă de licență în Regatul Unit (2.2 sau mai mare).
 • Toți candidații vor fi obligați să demonstreze un angajament față de subiectul pe care doresc să-l studieze și ar trebui să demonstreze modul în care programul lor de studiu ales îi va aduce beneficii în viitoarea lor carieră.
 • Este necesară o referință academică.

Acceptăm calificări din școli, colegii și universități din întreaga lume pentru a intra pe diplomele noastre postuniversitare. Dacă nu sunteți sigur dacă calificarea dvs. internațională corespunde cerințelor noastre de curs, vă rugăm să vizitați pagina noastră cu cerințe internaționale de intrare.

Limba engleză

Dacă engleza nu este prima ta limbă, trebuie să ne arătăm că abilitățile tale lingvistice sunt suficient de puternice pentru un studiu academic intensiv. De obicei, solicităm un test IELTS și acceptăm câteva teste alternative în limba engleză.

 • Pentru un masterat de 1 an veți avea nevoie de un ansamblu de 6,5 grade, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.
 • Pentru masteranzii de 2 ani veți avea nevoie de un ansamblu de 6,5 grade, cu un minim de 6,0 în vorbit și de ascultare și de 5,5 în citire și scriere.

Cum să aplicați

Sunteți gata să vă alăturați?

Urmați acești pași simpli:

 • Înregistrați-vă ca un nou solicitant și creați un cont utilizând portalul solicitantului dvs. - nu vă faceți griji că nu va fi nevoie să completați cererea dvs. dintr-o dată, puteți reveni la aceasta pentru a vă menține detaliile în siguranță.
 • Completați și depuneți cererea - asigurați-vă că ați verificat toate informațiile, cum ar fi cerințele de intrare, înainte de a le trimite.
 • Urmăriți progresul aplicației dvs. - puteți face acest lucru conectându-vă la portalul de aplicații.
 • Verificați oferta dvs. - Atâta timp cât ați furnizat toate informațiile de care avem nevoie, vom încerca să luăm o decizie cu privire la cererea dvs. în decurs de cinci până la zece zile lucrătoare. Cu toate acestea, acest lucru poate dura mai mult și ar trebui să acordați cel puțin trei săptămâni pentru a lua o decizie.
 • Acceptați oferta dvs. în termen de patru săptămâni - Amintiți-vă că competiția pentru locații este ridicată și dacă nu acceptați oferta dvs. în termen de patru săptămâni, aceasta poate să cadă. După opt săptămâni, acesta va fi retras automat.
 • Faceți cunoștință cu condițiile ofertei dvs. (dacă aveți) - Încărcați toate documentele necesare pentru a îndeplini condițiile ofertei dvs. utilizând secțiunea Documentele mele din Portalul solicitantului.

Nu vă faceți griji dacă așteptați rezultate - vă recomandăm să aplicați acum și apoi să le adăugați la portalul dvs. de aplicații odată ce acestea sosesc. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru scrierea aplicației, puteți vedea sfaturile noastre la îndemână.

97% dintre absolvenții noștri de studii postuniversitare lucrează sau continuă să studieze în termen de șase luni de la terminarea studiilor (ultimul sondaj 2016-17 privind destinația absolvenților din învățământul superior).

Taxe și finanțare

Taxele de curs pentru intrarea în anul 2019 nu au fost stabilite încă, dar mai jos sunt taxele de intrare din septembrie 2018 ca ghid:

 • Un an (cu normă întreagă): £ 9,250
 • Doi ani (anul de plasare) *: £ 10,635 (£ 9,250 în primul an și £ 1,385 în anul doi)

* Vă rugăm să rețineți că, dacă aveți în vedere un curs care durează mai mult de un an, taxa de școlarizare menționată este pentru primul an de studiu. Taxa de curs pentru al doilea an poate face obiectul unei revizuiri anuale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating ... Citeste mai mult

Nottingham Business School at Nottingham Trent University is an international business school with a rich and vibrant student community. We are EQUIS and AACSB accredited school focused on innovating business education. We provide a personalised, experiential learning experience full of opportunities that will enhance your career and future prospects. Whether you want to study for a Bachelor’s degree, a Master's, or MBA we have the right course for you and an expert faculty to help meet your needs. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited