MSc în silvicultură europeană

Generalități

Programul de descriere

Despre

MSc European Forestry (MSc EF) este un program de masterat Erasmus: Erasmus Mundus (EMJMD) în domeniul științelor forestiere. Calitatea programului nostru este recunoscută de Comisia Europeană, care a acordat statutul de MSc European Forestry Erasmus Mundus pentru anii 2004-2014 și pentru anii 2016-2019.

Programul nostru este un program interdisciplinar de doi ani care oferă educație academică în domeniul gestionării durabile a resurselor, cu accent pe problemele actuale ale bioeconomiei. MSc EF oferă o nouă abordare a piețelor de gestionare a pădurilor și a naturii și conectează numărul tot mai mare de probleme legate de păduri cu o dimensiune europeană atât la nivel internațional, cât și la nivel național. Obiectivul programului MS-EF este de a educa profesioniști care au o înțelegere aprofundată a unei bioeconomie forestieră durabilă, precum și a culturii europene a afacerilor. Curriculumul este conceput special pentru a lua în considerare nevoile potențialilor angajatori și, prin urmare, absolvenții noștri sunt foarte apreciați de către agențiile naționale și internaționale, organismele guvernamentale, ONG-urile, instituțiile de cercetare și întreprinderile din lemn, hârtie și celuloză.

În MSc EF, șase universități europene de primă clasă din domeniul forestier colaborează intens pentru a oferi module comune de studiu pe lângă programele lor existente. Consorțiul MSE EF este alcătuit din următoarele instituții: University of Eastern Finland (coordonator); AgroParisTech, Franța; Universitatea din Freiburg, Germania; Universitatea din Lleida, Spania; Universitatea de Resurse Naturale si Stiinte ale Viata Viena, Austria si Universitatea Transilvania din Brasov, Romania. În plus, instituțiile de învățământ asociate asociate din Brazilia, Canada și China și partenerii științifici industriali și asociați științifici contribuie la livrarea programelor.

Programul nostru salută cererile de la persoane care dețin o diplomă de licență sau de grad comparabil în științele forestiere sau disciplina conexe.

Absolvenții noștri sunt experți evaluați pe plan internațional

Programul nostru funcționează din 2001 și suntem mândri să spunem că absolvenții noștri au o carieră deosebit de impresionantă, mulți dintre ei atribuindu-și succesul în carieră programului nostru! Absolvenții noștri sunt într-adevăr printre cei mai căutați în domeniu de către angajatorii naționali și internaționali. Majoritatea absolvenților noștri sunt angajați în prezent în întreaga lume de organizații precum:

  • Agenții de gestionare a pădurilor și naturii și organisme guvernamentale
  • Instituții de cercetare
  • Întreprinderile forestiere din industria hârtiei și celulozei și exploatarea lemnului
  • ONG-uri de mediu
Ultima actualizare Sept 2018

Despre facultate

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Citeste mai mult

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Citește mai puţin