MSc în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Cursul nostru TESOL este o pregătire avansată și o calificare profesională pentru persoanele care lucrează sau intenționează să lucreze în orice domeniu de predare a limbii engleze la vorbitori de alte limbi. Veți absolvi cu cunoștințele și aptitudinile practice de clasă pentru a fi un profesor de încredere, cu reflecție critică și întreprinzător.

Oferit de profesioniști cu experiență care au trăit și predat în întreaga lume, cursul oferă un echilibru excelent între teorie și practică, folosind o serie de metode de predare inovatoare și inovatoare. Acesta se bazează, de asemenea, pe cele mai bune practici din întregul sector TESOL, concentrându-se pe dezvoltarea capacităților profesionale avansate și a cunoștințelor în domeniul învățării și predării limbilor străine.

În calitate de student TESOL la University of Stirling , veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vă depune o cerere de plasare la unul dintre universitățile partenere din Germania sau Ungaria și puneți învățătura în practică.

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 în Scoția și în top 15 în Marea Britanie pentru educație (The Guardian University Guide 2018)

# 2 Veți fi învățați de profesioniști cu experiență care au trăit și au învățat pe tot globul

# 3 Solicitați o oportunitate de plasare la una dintre universitățile partenere din Germania sau Ungaria

Detaliile Cursului

Detaliile modulului de mai jos pot fi modificate, deoarece Universitatea revizuiește periodic și actualizează curriculum-ul programelor noastre. Modulele prezentate mai jos reprezintă cele oferite în acest ciclu de studii în 2017/18.

învățământ

Livrarea modulelor se face în principal prin seminarii, ateliere și tutoriale video. Abilitățile practice de predare sunt dezvoltate prin observarea în clasă și sesiunile video de predare la egal la egal. Învățarea și dezvoltarea profesională sunt facilitate de sarcini regulate de lucru în grup.

În cel mai recent studiu realizat de QS, personalul de la University of Stirling obținut un rating de 5 stele din 5 stele pentru predare (QS World University Rankings 2018).

Evaluare

Progresul este evaluat prin sarcini de curs și, pentru MSc, disertația.

  • Certificatul de studii postuniversitare în TESOL se acordă pe baza finalizării cu succes a 60 de module de curs în valoare de 60 de credite.
  • Diploma postuniversitară în TESOL se acordă pe baza finalizării cu succes a modulelor de cursuri în valoare de 120 de credite.
  • Masters (MSc) TESOL se acordă după finalizarea cu succes a modulelor de cursuri în valoare de 120 de credite, plus o disertație de 15.000 de cuvinte.

A studia in strainatate

Ca student la programul nostru MSc TESOL aveți ocazia fantastică de a câștiga experiență de muncă valoroasă, predând limba engleză vorbitorilor de limbă non-engleză în 33 de țări europene prin stagii Erasmus.

University of Stirling a dezvoltat, de asemenea, parteneriate de lucru apropiate cu universități din întreaga lume pentru a găsi o plasare cât mai aproape posibilă și pentru a vă oferi oportunități de predare și învățare personalizate. Dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate, puteți aplica pentru o destinație de plasare cu:

Universitatea Leuphana din Lüneburg, Germania

Efectuați observații de clasă, supervizarea muncii în grupuri mici și asistența didactică la un liceu local. În timpul vacanței școlare, veți avea șansa de a lucra cu materiale de dezvoltare sau cu sprijin scris la universitate.

Universitatea Széchenyi István, Ungaria

Participați la observația de clasă și la predarea la universitate sau la școala de practică a universității.

Mai multe informații despre aplicarea acestor oportunități vor fi oferite studenților care desfășoară cursul MSc TESOL.

Director de curs

Anne Lawrie

tesol@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467681

Taxe - 2018/2019

  • Acasă / UE: £ 6,300
  • În străinătate: 15 250 de lire sterline
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Citește mai puţin