MSc în predare, învățare

Generalități

Programul de descriere

Predarea, Învățarea

Departamentul de Învățământ Superior oferă Master of Science (MS) în educație și o specializare în predare, învățare și leadership. Acest accent este oferit într-un format comunitar de învățare sau în format campus / mixat. Oferă educatorilor posibilitatea de a-și continua studiile universitare în timp ce construiesc relații profesionale valoroase cu colegii educatori.

Obțineți un Master of Science în Educație cu accent pe predare, învățare și leadership, fie trecând printr-o comunitate de învățare în apropierea dvs., fie prin metoda on-campus / blended delivery. Găsiți metoda de difuzare care va funcționa pentru dvs. Luați următoarele clase pentru a vă câștiga gradul în mai puțin de doi ani.

Blended Learning Option (On-campus

Învățarea combinată combină experiențele de învățare online și experiența de învățare în campus. Programele combinate utilizează medii de clasă și tehnologie online. Studenții de pe campus se află în sala de clasă, cu un profesor și studenții care se angajează în discurs verbal și în comunicarea elev-instructor. Partea online funcționează la fel ca și programele on-line. Cursurile sunt pe deplin on-line, oferind studenților acces la aceleași lucruri (programe, discuții, note), iar campusul nu este necesar pentru aceste cursuri.

* Când se înregistrează pentru cursuri, opțiunea de livrare este disponibilă pentru studenți pentru a vedea ce clase sunt pe deplin online (asincron) și care sunt în campus. Consultați lista de programe pentru a vedea care programe sunt pe deplin online, amestecate și care sunt disponibile prin intermediul comunităților de învățare.

MASTER ÎN CURRICULUMUL LEADERINGULUI DE LICENȚĂ A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI (34 Credite)

ED 621: Teoria critică a sistemelor educaționale - 3cr.
ED 622: Cercetare în învățământ - 3cr.
ED 623: Planificarea Profesională

Pentru mai multe informații despre curriculum, vă rugăm să verificați descrierile cursului din

Pentru o mai bună înțelegere a momentului în care cursurile sunt oferite și sugerate a fi luate, vă rugăm să verificați următoarea foaie de consiliere academică de predare, învățare și leadership.

Pentru a afla mai multe despre procesul de aplicare și ajutor financiar, accesați întrebările frecvente .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Southwest Minnesota State University is a four-year public university offering a high-quality education in the liberal arts and professions to prepare you for a life that is successful both personally ... Citeste mai mult

Southwest Minnesota State University is a four-year public university offering a high-quality education in the liberal arts and professions to prepare you for a life that is successful both personally and professionally. SMSU has grown into a university of choice with high national rankings, producing scholars who become the leaders, thinkers, and entrepreneurs of the future. Students and faculty alike come here to engage in the rich "Southwest Experience," which starts with strong academics, fulfilling social opportunities and support from fellow Mustangs. We invite you to visit SMSU and to experience for yourself all that it has to offer. Citește mai puţin