MSc în marketing și vânzări digitale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Training Agile Digital Marketers

Marketingul digital are un impact tumultuos asupra întregii societăți, înlăturând practicile stabilite de companii, organisme guvernamentale și utilizatori. Au apărut noi profesii și noi practici, ceea ce a dus la un decalaj de competențe pe piață și la o nevoie urgentă de formare profesională nouă în aceste domenii.

Într-un mediu în continuă schimbare, în care abilitățile se dezvoltă rapid și disciplinele devin din ce în ce mai specializate, companiile trebuie să fie mai agile ca niciodată pentru a aborda provocările actuale.

Noul MSc în Digital Marketing

Veți descoperi în profunzime lumea globală a marketingului digital care se concentrează pe competențele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a construi și a pune în practică strategii cu valoare adăugată mare pentru companii. Programul se concentrează pe teme precum marketingul social media, analiza datelor, strategia digitală

Masteratul are o orientare puternică în industrie

KEDGE este una dintre cele 10 cele mai bune școli de afaceri din Franța și se află pe locul 35 în FT European.

Îndrăzniți să vă înscrieți la o școală triplă de Business School pentru a vă specializa în marketingul digital!

De ce să alegeți acest program?

O vedere de ansamblu interdisciplinară și complementară ("vedere cu elicopter"): Strategie / Tehnică / Design / Marketing digital.

O legătură între excelența academică a Kedge (un centru de excelență de marketing) și învățământul oferit, combinat cu o abordare concretă și practică.

Învățarea inversă orientată spre proiecte și identificarea și dezvoltarea abilităților emergente.

Un ecosistem de jucători de vârf: Oxatis, Accélérateur KedgeBS, Aix-Marseille France Tech (numărul 2 în Franța) etc.

Instruire care funcționează astfel încât să se întâlnească cu așteptările recrutorilor: certificarea AdWords, analiza, codificarea și tehnica etc.

Cariere

administrare

 • Șeful marketingului digital
 • Șeful Comerțului electronic
 • Șeful experienței digitale a clienților

Managementul echipei

 • Manager de e-Commerce
 • Manager de comunicare digitală
 • Consultant în strategia digitală
 • Manager de trafic și achiziție
 • E-Business Inginer Comercial
 • Manager de experiență utilizator

Management de proiect

 • Manager de produs web
 • Manager de produs digital
 • Manager de produs digital de marketing
 • Manager de proiect E-CRM
 • Vânzări Web pe Web
 • Manager social media
 • Manager de trafic

burse de studiu

La KEDGE, considerăm ferm că preocupările legate de finanțare nu ar trebui să împiedice studenții să acceseze cursul ales de ei.

Recunoaștem că luarea unei diplome necesită atât motivație, cât și angajament personal și financiar. Pentru a vă ajuta să vă creați calea spre cariera viselor, școala oferă o serie de burse studenților internaționali ambițioși și talentați.

Cine poate candida pentru o bursă?

Doar studenții non-francezi care se adresează BBA-ului nostru internațional, MSc-ul nostru specializat și programelor noastre Master în Management Grande Ecole sunt eligibile pentru aceste burse. Studenții de schimb nu sunt eligibili pentru aceste burse.

Bursa de primăvară

Cererile primite în timpul perioadei de reducere a păsărilor timpurii vor beneficia în mod automat de o reducere de 10% a taxelor de școlarizare . Pentru a fi eligibili, elevii trebuie să depună toate documentele solicitate pentru depunerea cererilor până la data de 28 februarie 2019 pe join.kedge.edu.

În timp ce reducerile pentru păsări premature pot fi cumulate cu burse bazate pe merite.

Burse de merit

Studenții supradotați din domeniul academic pot aplica burse de merit: bursa de realizare sau bursa de excelență academică . Pentru a-și susține cererile, candidații la burse de merit trebuie să furnizeze o declarație de motivare și dovada rezultatelor lor academice.

Ambele burse de merit sunt dedicate elevilor excepțional de talentați. Cererea dvs. va fi evaluată pe două criterii: gradul obținut în timpul interviului cu echipa noastră academică și interviul și dosarul academic (GPA, GMAT, GRE etc.).

Pentru a-și susține aplicațiile, studenții trebuie să furnizeze o declarație de motivație și orice dovadă a excelenței academice sau a realizărilor extra-curriculare.

Bursa de realizare

15% reducere la taxele de școlarizare

Academic Excellence Bursa

20% reducere la taxele de școlarizare

Bursele bazate pe merite sunt non-cumulative (adică poate fi acordată o singură bursă de merit per student), dar ar putea fi cumulată cu bursa Early Bird până la 28 februarie 2019.

Kristen Hoey Burse - ISLI MSc

Această bursă este disponibilă pentru studenții din Statele Unite ale Americii , care dețin o diplomă de la o universitate din SUA , care doresc să se alăture programului ISLI MSc . Această bursă este acordată în memoria lui Kirsten Hoey, un absolvent talentat al programului ISLI. În fiecare an, un număr selectat de studenți americani cu înregistrări academice excelente vor primi o reducere de 50% la taxele de școlarizare . Pentru a fi eligibili, elevii vor trebui să trimită o scrisoare de motivare on-line care va fi trimisă familiei Kirsten HOEY și directorului programului MSc.

Bursa Kristen Hoey nu poate fi cumulată cu alte burse.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Citeste mai mult

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Citește mai puţin
Bordeaux , Marsilia , Paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mai mult Mai Puțin

Acreditări