MSc în comunicare strategică

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Împingeți-vă într-o varietate de culturi în timp ce studiați pe acest curs interdisciplinar, avansate de studii postuniversitare în comunicare strategică și relații publice livrate în comun de către University of Stirling și Universitatea Pompeu Fabra. Veți beneficia de o perspectivă internațională, având posibilitatea de a studia atât în ​​Stirling, cât și în Barcelona.

Predată în întregime în limba engleză, cursul oferă o abordare directă, în timp ce în același timp vă oferă fundamentele teoretice, trebuie să exersați relațiile publice la nivel managerial.

Veți obține o diplomă comună de la University of Stirling și Universitatea Pompeu Fabra. Petreceți semestrul 1 la University of Stirling și apoi vă deplasați la Universitatea Pompeu Fabra pentru semestrul 2. Puteți decide apoi dacă doriți ca disertația dvs. să fie supravegheată de personalul de la Stirling sau Pompeu Fabra.

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 Veți beneficia de o experiență internațională valoroasă care studiază atât în ​​Stirling, cât și în Barcelona

# 2 în Scoția, primele 10 în Marea Britanie pentru comunicații și mass-media (Times și Sunday Times Good University Guide 2018)

# 3 98% dintre absolvenții noștri postuniversitari sunt angajați sau studiază în termen de șase luni de la absolvire (DLHE 2015/16)

Acreditări profesionale

Premiat cu o etichetă CEI (Campus Internațional de Excelență) de către Ministerul spaniol al Educației, Pompeu Fabra este o universitate modernă cu clasamente internaționale de prestigiu.

Detaliile Cursului

Cursul acoperă o serie de module, inclusiv: teorii de relații publice și comunicări publice; planificarea relațiilor publice strategice; relatii media; diplomația publică și comunicarea strategică; mijloace media digitale; afacerile publice și advocacy; și metodele de cercetare.

învățământ

Veți fi învățați prin prelegeri, seminarii, ateliere de lucru, studii de caz, tutoriale de grupuri mici, excursii în teren și vizite de prezentare a vorbitorilor.

Munca de teren

Veți avea ocazia să participați la o serie de seminarii în domeniul afacerilor publice și lobby-ului din Bruxelles, care include vizite la Parlamentul European, Comisia Europeană, precum și seminarii cu specialiști în domeniul industriei de specialitate și experți în relații publice din Bruxelles.

Evaluare

Metodele de evaluare includ:

 • eseuri academice
 • cesiuni temporizate
 • relații publice și campanii de comunicare, inclusiv prezentări și rapoarte
 • conferinta de presa
 • un portofoliu de relații cu mass-media care include comunicate de presă, articole de prezentare și bloguri
 • rapoarte practice de comunicare și planuri strategice
 • studii de caz
 • proiecte de cercetare
 • analiza continutului
 • contribuții și prezentări în clasă

Veți completa, de asemenea, o disertație de 12.000 de cuvinte.

Director de curs

Dr. Alenka Jelen-Sanchez

44 (0) 1786 466225

alenka.jelen@stir.ac.uk

Taxe - 2018/2019

 • Acasă / UE: £ 6,300
 • În străinătate: 15 250 de lire sterline
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Citește mai puţin