MSc în afaceri pentru avocați

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

MSc în afaceri pentru avocați

Clienții au nevoie de avocați care înțeleg afacerea lor. Programul ALBA MSc în afaceri pentru avocați este singura calificare academică care pregătește avocați să se confrunte cu probleme complexe în mediul corporativ și pe piețele financiare.

Programul permite profesioniștilor din domeniul juridic să obțină o înțelegere teoretică solidă, precum și o abordare practică a aspectelor economice și financiare legate de operațiunile zilnice ale unei firme de afaceri. Programul oferă o experiență unică de învățare care promovează competențele de colaborare și conducere într-un curriculum interdisciplinar.

Alba MSc în afaceri pentru avocați este proiectat pentru profesioniștii din domeniul juridic care:

 • să conducă și să conducă propria firmă de avocatură
 • lucrează ca sfaturi corporative
 • lucrează în finanțarea și restructurarea corporațiilor
 • lucrează în sau cu firme de servicii financiare
 • acționează ca consultanți pentru directorii de afaceri

Programul oferă:

 • O legătură între profesia de avocat și practica modernă în afaceri și finanțe
 • Un cadru pentru participanții de a gândi și de a acționa ca parteneri de afaceri, oferindu-le o perspectivă de afaceri și manageriale
 • O experiență de învățare care încurajează competențele de leadership și de teamwork

Repere ale programului

Segmentul de bază al programului oferă o bază solidă a principiilor economice, financiare și contabile, împreună cu abilitățile cantitative necesare. Se pune un accent special pe aplicațiile practice ale teoriilor economice. Programul se potrivește cu interesele juridice ale participanților, oferind cursuri de specializare cu privire la aspectele juridice ale finanțelor internaționale, precum și cursuri de impozitare și contracte financiare complexe.

"MSBA MSc în afaceri pentru avocați sa dovedit a fi un instrument inestimabil în viața mea profesională. Mi-a oferit ocazia să mă gândesc atât ca manager, cât și ca avocat, consolidând interacțiunea cu clienții. De asemenea, mi-a dat cunoștințele necesare pentru a contribui la administrarea biroului meu ".

Eleni Alexiou, Partener
Alexiou - Kosmopoulos Firma de avocatură

Oportunități extinse de a lua cursuri în străinătate prin acorduri de schimb de studenți cu o rețea mare de școli de afaceri de top din întreaga lume.

După finalizarea programului, participanții vor putea:

 • Demonstrați o înțelegere solidă a limbii de afaceri
 • Au o înțelegere reală a piețelor financiare globale
 • Colaborați și contribuiți la proiecte complexe de finanțare și restructurare
 • Introducerea unei dimensiuni manageriale a practicii legii
 • Faceți judecăți rafinate în aplicarea eticii în afaceri și în profesia de avocat
 • Demonstrați abilități puternice de comunicare și negociere
 • Negocierea unor soluții eficiente de tip win-win
 • Au o mentalitate strategică atunci când se confruntă cu provocări de afaceri mai largi

Structura programului

Participanții trebuie să completeze cerințele pentru 18 cursuri și 1 atelier. Durata programului MSc în afaceri pentru avocați este de 16 luni. Fiecare an universitar durează între septembrie și decembrie a anului următor. Clasele se întâlnesc de două ori pe săptămână în timpul orelor de seară.

Procesul de admitere

Candidații care urmează să fie luați în considerare pentru programul de Master în Business pentru Avocați trebuie să prezinte următoarele documente:
Două opțiuni de aplicat:
Aplicație online (completați formularul de cerere, scanați și trimiteți documentele, apoi trimiteți copiile originale către ALBA)
Formularul de înscriere pe suport de hârtie (disponibil pentru descărcare prin sistemul online de aplicații) trimite la birou împreună cu copiile originale

Candidații trebuie să prezinte următoarele documente:

Formularul de cerere completat ALBA, inclusiv fotografia recentă în format jpeg (sau două fotografii tipărite)Două scrisori de recomandare care pot fi trimise online sau utilizând formularele tipărite în limba greacă sau în limba englezăTranscrieri oficiale, precum și copii certificate de grade de la fiecare grad universitar, absolvent sau profesional dobândite. Solicitanții, care nu pot obține o transcriere oficială într-un termen rezonabil, pot trimite o fotocopie a transcrierilor neoficiale ca înlocuitor temporar pentru a accelera procesul de evaluare.Dovada de competență în limba engleză.Candidații trebuie fie să dețină Proficiența, fie să ia TOEFL (scorul minim 100 codul ALBA 0942) sau IELTS (scor minim 7.0), cu excepția cazului în care diploma de licență a fost acordată de un profesor de limbă engleză instituţieTrei eseuriPrimirea depunerii [60 €] a taxei de cerere nerambursabilă (contul Alpha Bank nr. 101-00-2320-011893, IBAN: GR21 0140 1010 1010 0232 0011 893, SWIFT (BIC) COD: CRBAGRAAXXX) (VISA sau MASTERCARD)Toți candidații vor fi rugați să treacă printr-un interviu personal

Solicitanții cu unul sau mai multe documente care lipsesc nu vor fi procesate decât după primirea acestor documente. Admiterea la program este decisă de Comitetul de admitere pe baza calificărilor și a personalității și angajamentului reclamantului.

Taxe de școlarizare pentru anul curent de intrare: 12.500 € plătite în rate. Burse speciale de până la 40% pentru taxele de școlarizare și o rată fixă de 400 € / lună (într-un apartament mobilat - toate facturile incluse) pentru cazarea studenților internaționali.

Data limită pentru următoarea rundă de admiteri: mai

Termen limită finală pentru admitere pentru studenții internaționali care solicită VISA educațională: sfârșitul lunii mai

ALBA acceptă cereri pe tot parcursul anului

burse de studiu

Bursele sunt disponibile pentru studenții internaționali. Dacă doriți să vedeți dacă sunteți eligibilă, completați acest site de formular.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organiza ... Citeste mai mult

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organizations, currently numbering more than 90 members. Citește mai puţin