MSc în afaceri cu managementul marketingului și practica avansată

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Ca parte a gamei noastre populare de programe "Business with" Masters, programul MSc Business cu Managementul Marketingului și Avansată Practică este conceput pentru a vă oferi o perspectivă asupra rolului strategic al marketingului în cadrul organizațiilor. În timpul acestui curs, veți construi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a analiza strategic și pentru a evalua organizațiile pentru a dezvolta și implementa strategii de marketing competitive.

Metode de predare

Acest curs este predat utilizând o serie de metode, printre care: prelegeri, seminarii și ateliere de lucru, unde vă veți dezvolta înțelegerea afacerilor globale de astăzi. Veți fi așteptat să vă angajați într-un studiu independent, care implică învățarea directă și auto-dirijată, pentru a-ți construi mai departe cunoștințele.

Învățarea intensificată a tehnologiei (TEL) este integrată pe tot parcursul cursului cu instrumente cum ar fi portalul de eLearning "Blackboard" și liste de lecturi electronice care vă vor ghida pregătirea pentru seminarii și cercetare independentă.

Ce voi studia?

Programul este conceput în jurul unui set de module care sunt comune tuturor „Business cu“ nostru Masters Pathways . Aceste module acoperă funcțiile generale de afaceri, managementul strategic și analiza organizațională, dezvoltarea conștiinței strategice, potențialul de conducere și înțelegerea teoriei și practicii afacerilor internaționale. În al doilea semestru vi se va oferi posibilitatea de a se specializa în Managementul Marketingului.

Elementul de Practică Avansată a acestui program vă va permite să vă extindeți studiile pentru a include fie un stagiu, fie un proiect de consultanță de grup aplicat, care lucrează cu o organizație reală pe o problemă de afaceri vie, dezvoltând experiență de lucru valoroasă și înțelegere de afaceri.

Această opțiune oferă posibilitatea de a petrece trei luni câștigând abilități de muncă și abilități de angajare într-un cadru profesional. Poate fi posibil să prelungiți acest lucru în mai mult de un semestru în cazurile în care acesta este adiacent unei perioade de vacanță. Sprijinul este oferit pentru a ajuta la oportunitățile sursă și pentru a perfecționa CV-ul solicitantului, dar, în cele din urmă, sarcina este ca elevul să își asigure poziția de stagiu.

Cerințe de intrare standard

Un prim grad, echivalent cu o diplomă de diplomă de 2: 2 (a doua clasă) de la o universitate recunoscută sau echivalentul acesteia, în orice subiect.

Elevii au nevoie de IELTS 6.5 (sau de mai sus) fără un singur element sub 5,5 sau echivalent.

Dacă nu îndepliniți cerințele academice

Solicitanții care nu au o astfel de diplomă academică, dar care au o experiență substanțială de a lucra într-o organizație de afaceri și / sau au o calificare profesională relevantă vor fi, de asemenea, luați în considerare. Dacă nu sunteți sigur (ă) dacă îndepliniți criteriile de înscriere, vă rugăm să ne contactați echipa noastră vă va putea sfătui.

În mod alternativ, este posibil să fiți eligibil pentru cursurile Pre-Masters. Acestea sunt programe Pathway concepute special pentru studenții care doresc să progreseze la o diplomă de master, dar care nu îndeplinesc în prezent cerințele de intrare.

Dacă aveți IELTS 5.5 - 6.0, este posibil să fiți eligibil să vă alăturați limbii noastre pre sesiune înainte de a începe acest program.

Cariere și studiu suplimentar

Absolvenții programului au aderat la o gamă largă de întreprinderi, inclusiv programe de formare pentru absolvenți. Un număr semnificativ de absolvenți au revenit la locul de muncă pentru o afacere de familie sau chiar au început propria afacere.

După finalizarea cu succes a cursului dvs., puteți întreprinde o dezvoltare profesională și o formare profesională suplimentară prin intermediul programelor Professional Pathways . Acestea sunt oferite absolvenților noștri gratuit, de la partenerul nostru, QA.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Citeste mai mult

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Citește mai puţin