MSc în Studii coreene

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Peninsula coreeană se află în centrul evoluțiilor geopolitice la începutul secolului al XXI-lea. Programul de arme nucleare din Coreea de Nord și tensiunile dintre cele două Corei servesc ca o reminantă semnalare a fragilității ordinelor regionale și globale. Coreea de Sud a devenit un important actor economic global și un actor important în asistența pentru dezvoltare. În plus, cultura coreeană (inclusiv cultura pop) a crescut în decursul ultimului deceniu și a fost exportată pe tot globul. Înțelegerea culturii coreene, a istoriei, a evoluțiilor politice și economice actuale și a relațiilor internaționale este, prin urmare, esențială pentru a înțelege procesele-cheie ale securității globale, economice și politice din Asia și dincolo de aceasta.

Master în Studii Coreeană este conceput pentru a vă dota cu cunoștințele și abilitățile de a se implica critic cu aceste evoluții prin recunoscute de master la nivel de formare atât în Studii Coreene și Studii din Asia de Est, cu accent pe istorie, societate, economie, studii urbane, publice politică, politică și relații internaționale. Combinația unică dintre experiența coreeană, Asia de Est și disciplinară vă va permite să dobândiți cunoștințe aprofundate despre peninsula coreeană și abilitățile analitice pentru a face legături între experiența coreeană și alte țări din regiunea Asiei de Est și dincolo de ea.

Programul de Master în Studii coreene va introduce o varietate de sarcini inovatoare pentru a atrage interesele și talentele. Misiunile diverse includ eseuri video, podcast-uri, bloguri, intrări Wikipedia, articole de politică și articole de recenzie sau editorială. În timpul săptămânii de inducție veți avea diverse seminarii și ateliere în care veți fi familiarizați cu noile sarcini și cerințele acestora. Participarea activă a studenților și a elevilor și a instructorilor va fi încurajată nu numai în formatul tradițional de clasă, ci și online, prin prelevarea de note colective și într-un grup de discuții pe tema Învățați.

Structura programului

Semestrul 1

Core: Abilități și metode de cercetare pentru studiile din Asia 1

Elective care urmează să fie alese dintre:

 • Metode cantitative: date ale anchetei
 • Politica coreeană și relațiile internaționale
 • Economia politică a dezvoltării Coreei: globalizarea și inegalitatea
 • Învățător de limbă coreeană 1

Semestrul 2

Core: Abilități și metode de cercetare pentru studiile din Asia 2

Elective care urmează să fie alese dintre:

 • Istoria coreeană, cultura și societatea
 • Nescrisa Coreea: înțelegerea societății coreene și a culturii prin arte și filme contemporane
 • Orașe globale: Seul în perspectivă comparativă
 • Metode calitative
 • Începător de limbă coreeană 2 (dacă începutul limbii coreene 1 a fost luat în semestrul 1)

MSc Disertație

 • Master în Studii coreene Disertație (60 credite)

Locuri de muncă / stagii de lucru

Deși nu sunt obligatorii, veți fi încurajați să faceți un stagiu în cursul semestrului al treilea în Regatul Unit sau în Coreea de Sud. Partenerii potențiali includ Institutul pentru Asia de Est, Institutul de Studii Politice Asan, Centrul Asiatic din Asia Centrul Asia și Institutul Democrației Yun Posun din Coreea de Sud.

Rezultatele învățării

Studenții care urmează programul vor realiza următoarele abilități:

 • Competențe academice de a înțelege și de a explica problemele sociale contemporane din Coreea și Asia de Est, trasând din perspective mai largi comparative din întreaga lume.
 • O înțelegere puternică a instrumentelor teoretice și conceptuale în științele sociale și politice și relațiile internaționale, politicile urbane și istoria.
 • Abilitatea de a efectua cercetări asupra problemelor specifice și de a analiza problemele globale în mod critic.
 • Cunoașterea istoriei și a contextelor istorice.
 • Competențe lingvistice din partea coreeană, japoneză și chineză.
 • Cunoașterea solidă a regiunii din Asia de Est și rolul său internațional.
 • Cunoștințe regionale, în special în ceea ce privește organismele de finanțare în domeniul cercetării în Coreea de Sud și țările învecinate.
 • Familiaritatea cu tehnicile digitale și experiența de a face podcast-uri, eseuri video și bloguri.
 • Abilități sociale necesare pentru a lucra împreună cu studenți și cadre universitare.

Oportunități de carieră

Veți dobândi o înțelegere interdisciplinară a aspectelor cheie din societatea coreeană, politică și relații internaționale, istorie și economie și veți putea să le raportați la tendințele sociale, politice și economice mai extinse în regiunea Asiei de Est și la nivel global.

Veți putea să vă angajați în diverse perspective disciplinare și teoretice și să aplicați concepte în cazuri empirice. De asemenea, veți obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a analiza, compara și evalua afirmațiile concurente și pentru a face judecăți în cunoștință de cauză cu privire la acestea.

Veți câștiga abilități transferabile, inclusiv prezentarea analizelor, comunicarea, utilizarea noilor tehnologii într-un mediu inovator de învățare și lucrul în echipă. Aceste cunoștințe și competențe vor constitui valori valoroase pe piața muncii.

Această calificare ar putea conduce la o carieră în instituțiile naționale și internaționale, guvernul și sectorul privat, diplomația, mass-media și instituțiile de cercetare.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă cu diplomă de gradul 2, sau echivalentul său internațional, într-o disciplină relevantă.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.5 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 23 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 67 (cel puțin 61 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
 • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 176 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani și jumătate la începutul programului de studii. IELTS, TOEFL, Pearson Test de limba engleză și Trinity ISE nu trebuie să aibă mai mult de doi ani la începutul programului de studii. *

(* Revizuit 8/11/2018 pentru a oferi informații mai exacte privind datele de expirare a calificărilor în limba engleză.)

Burse și finanțare

Programul va familiariza atât candidații potențiali, cât și elevii înscriși cu diferite oportunități de finanțare. În prezent, acestea includ opțiuni de bursă de la Fundația Coreea, Academia de Studii Coreene, Fundația SK, Fundația ASAN, Fundația Samsung.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

An international community at the heart of the University of Edinburgh, drawing connections between people and cultures and surrounded by world-class resources and collections.

An international community at the heart of the University of Edinburgh, drawing connections between people and cultures and surrounded by world-class resources and collections. Citește mai puţin