MSc în Relații Publice Strategice

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest curs vă oferă șansa de a proiecta, implementa și evalua campanii de relații publice - ajutându-vă să dezvoltați abilitățile practice și analitice de care veți avea nevoie pentru o carieră de succes în comunicațiile strategice. Veți dezvolta o apreciere critică a rolului relațiilor publice în societate, precum și a competențelor analitice și profesionale cheie. De asemenea, veți obține o înțelegere solidă a teoriei relațiilor publice și veți avea multe ocazii de a pune această teorie în practică.

Până la sfârșitul studiilor, veți avea abilitățile necesare pentru a lucra la nivel managerial în relațiile publice. Veți putea analiza mediile, problemele, culturile și relațiile organizaționale - precum și obiectivele stabilite, precum și proiectarea și implementarea strategiilor de relații publice.

Actualizăm continuu acest curs bine stabilit, în conformitate cu noile progrese, inclusiv modul în care campaniile de comunicare ar putea integra cu succes mediile digitale. Campaniile de excursii și conferințele clienților oferă oportunități de a discuta despre problemele de comunicare strategică cu cei mai buni practicieni. Acestea vă oferă, de asemenea, oportunități de networking și o înțelegere a celor mai bune practici actuale. Cursul este recunoscut de Institutul Chartered de Relații Publice.

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 în Scoția, top 10 în Regatul Unit pentru comunicare și mass-media (Times și Sunday Times Good University Guide 2018)

# 2 Păstrăm cursul actualizat cu noi progrese, inclusiv modul în care practica relațiilor publice se adaptează la mediile digitale

# 3 Există un excelent program de vorbitori de oaspeți, excursii pe teren și plasamente de cercetare, și aveți posibilitatea să lucrați cu clienți reali

Acreditări profesionale

Suntem membri ai Institutului de Relații Publice Chartered (CIPR).

Locuri de muncă

Ca parte a acestui curs, veți avea oportunitatea de a efectua plasamente și stagii. Modulul de plasare a studiilor în semestrul de primăvară este conceput pentru a vă permite să realizați o cercetare originală cu un partener non-academic care este legat de comunicările strategice vii și de afacerile publice. Există, de asemenea, oportunități de a realiza proiecte de disertație aplicate sau de lucru pe parcursul semestrului de vară

Detaliile Cursului

Cursul include șase module, cuprinzând trei module obligatorii și trei module opționale și o disertație. Elementele predate ale cursului se desfășoară în două semestre, care se desfășoară în perioada septembrie-decembrie și din ianuarie până la sfârșitul lunii mai. Studenților de masterat se așteaptă apoi să petreacă vara efectuând un proiect de cercetare și să prezinte o disertație de 12.000 de cuvinte în luna august.

învățământ

Veți fi învățați prin prelegeri, seminarii și ateliere.

Conferințele lectorilor de la practicienii din domeniul relațiilor publice oferă oportunități de conectare și expun studenților la practica curentă din industrie. Cursul este recunoscut de Institutul Chartered de Relații Publice și puteți participa la evenimentele CIPR Scotland, permițându-vă să vă întâlniți cu practicienii care lucrează în domeniu și să vă extindeți rețeaua de contacte.

Munca de teren

Există o serie de oportunități de excursii în acest curs, inclusiv o excursie la Bruxelles, ca parte a modulului Afaceri Publice și Advocacy (această călătorie este opțională pentru orice student din programul nostru). Desfășurăm, de asemenea, excursii în Edinburgh (inclusiv Parlamentul scoțian) legate de modulul Comunicare și Democrație și există o excursie în cadrul modulului Turism și Relații Publice.

Evaluare

Metodele de evaluare includ:

  • examene
  • eseuri
  • studii de caz
  • prezentari
  • rapoarte practice

Pentru unele dintre modulele mai practice, vi se cere să realizați un portofoliu de lucru - pe care îl puteți prezenta potențialilor angajatori la interviurile de angajare.

Director de curs

Dr Will Dinan

44 (0) 1786 467525

william.dinan1@stir.ac.uk

Taxe - 2018/2019

  • Acasă / UE: £ 6,300
  • În străinătate: 15 250 de lire sterline
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Citește mai puţin