MSc în Programul de Finanțe

Generalități

Programul de descriere

Program full-time, de doi ani, realizat în limba engleză

MSc în finanțe Programul este un full-time, de doi ani, desfășurat în limba engleză. Este conceput pentru a cultiva resursele umane cu cunoștințe financiare și cunoștințe tehnice necesare activităților antreprenoriale.

Educație fundamentală pentru cunoștințe și abilități esențiale

Acest program nu necesită experiență profesională la momentul admiterii. Elevii vor primi în mod sistematic o educație fundamentală pentru a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra ca profesioniști în domeniul financiar în viitor.

Educație avansată pentru specialiști și cunoștințe și abilități practice

Membrii facultății WBS sunt o echipă dedicată de cercetători excelenți și profesioniști de afaceri din domeniu. Membrii facultății oferă cursuri de înaltă calitate, pline de cunoștințe și abilități practice.

Cunoștințe corelate în sprijinul teoriei de bază a finanțelor

Curriculumul bine echilibrat permite studenților să învețe în mod cuprinzător, obținând o gamă largă de cunoștințe în economie, contabilitate și alte domenii relevante.

Competențe și experiență de afaceri globale

Toate lucrările academice se desfășoară în limba engleză într-un cadru global cu studenți din întreaga lume. Cursurile de limbă japoneză sunt, de asemenea, disponibile pentru studenții interesați (se aplică taxe suplimentare).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Waseda Business School (WBS) aims to support those who aspire to a step-up in their career and those who plan to start a new career by studying at a business school. Our society today is undergoing ra ... Citeste mai mult

Waseda Business School (WBS) aims to support those who aspire to a step-up in their career and those who plan to start a new career by studying at a business school. Our society today is undergoing rapid change. The world is globalizing, new technologies are appearing successively, and the market is changing. In order to survive in the global competitive environment, management knowledge of a global standard is essential. Citește mai puţin