Despre

BURSA DE STUDIU

Khalifa University of Science and Technology oferă burse de absolvent Cercetare / Asistență Didactică (GRTA) pentru a sprijini studenții internaționali calificați înscriși în programe postuniversitare.

Bursa oferă o remunerație generoasă și beneficii care includ:

 • Acoperirea completă a taxelor de școlarizare.
 • Asigurarea medicală pentru studenții aflați sub viza Universității Khalifa.
 • Sprijin pentru participarea la conferințe internaționale de cercetare.
 • Indemnizația lunară indicativă pentru bursa GRTA este după cum urmează (poate fi modificată):

Deschiderea aplicației!

Vom începe să luăm cererile începând cu 1 noiembrie 2018 pentru următorul aport la 1 septembrie 2019.

Departamentul de Științe a Pământului de la Universitatea Khalifa se bazează pe moștenirea Institutului Petrol ca un centru recunoscut la nivel internațional de excelență în domeniul educației și cercetării în domeniul geologiei și geofizicii petroliere și va fi principalul centru universitar al educației geopolitice petroliere, educație continuă și cercetare în Orientul Mijlociu.

Expertiza diversă a facultății din cadrul departamentului susține o varietate de oportunități de cercetare care includ studii de suprafață a pământului și procese adânci, pericole geologice, geoscience de mediu și geologie cuaternară, analize sedimentologie / facies, micropaleontologie, bio- și chemo-stratigrafie, seismologie , petrologie, tectonică, geofizică și geochimie.

Obiective

Obiectivele programului de masterat în Petroleum Geosciences (obiective) sunt declarații despre ceea ce programul în sine contribuie sau își propune să contribuie la studenți, industrie și / sau societatea EAU. Departamentul de Științe al Pământului a definit obiectivele programului de masterat după cum urmează:

 1. Oferă absolvenților o educație deosebită și abilitățile de cercetare necesare pentru a-și continua cariera;
 2. Pregătiți absolvenți pentru studii superioare în programele de doctorat;
 3. Furnizarea industriei de petrol și gaze cu un personal cu înaltă calificare, care să-și poată utiliza cunoștințele și abilitățile tehnice pentru a crește valoarea bunurilor petroliere și pentru a dezvolta oportunități de afaceri în industria petrolieră;
 4. Advancează baza de calificare tehnologică a companiei E
 5. Ridicați mediul educațional general al EAU prin publicarea lucrărilor științifice.

Rezultatele învățării

Rezultatele învățării elevilor (SLO) pentru cei care studiază în programul MSc în Petroleum Geosciences sunt definiți ca declarații care descriu ce absolvenți trebuie să știe și să poată face după absolvire. OSR-urile actuale pentru acest program sunt următoarele:

La finalizarea MSc în Petroleum Geosciences, absolvenții vor

 • să poată aplica cu succes concepte și metode avansate și actuale ale geoscienților de a formula și rezolva probleme complexe legate de geoscience;
 • să fie capabil să planifice și să finalizeze un proiect de cercetare într-un interval de timp rezonabil, prin integrarea cunoștințelor și a metodelor din diferite discipline ale geoscienților petrolieri și prin utilizarea unor metode de cercetare adecvate;
 • să demonstreze capacitatea de a comunica problemele științifice complexe, în formă orală și scrisă, în limba engleză, adecvate industriei petrolului și a energiei generale;
 • să demonstreze auto-direcția și gestionarea timpului atunci când lucrează independent;
 • să lucreze eficient și profesional în echipe multidisciplinare, ca membru și lider;
 • să poată gestiona și analiza problemele etice complexe.

Cerințe de program

Elevii care intră în MSc în programul Petroleum Geosciences la KU sunt obligați să ia cel puțin 22 de ore de credit de cursuri tehnice (inclusiv 8 ore de credit de electives), o oră de credit de scriere tehnică și științifică și 12 ore de credit de cercetare teze. Programul de studiu este selectat de către student în consultare cu consilierul / consilierii săi. În plus, studenții trebuie să completeze și să apere cu succes o teză de Master of Science.

Program predat în:
Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la Khalifa University of Science and Technology »

Ultima actualizare October 16, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 3 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date