MSc în Osteologie Legală și Metode de recuperare pe teren

Generalități

Programul de descriere

Acest nou program MSc te echipează cu abilitatea de a excava și de a analiza rămășițele umane.

Prezentare generală

Aflați abilitățile practice necesare pentru a recupera rămășițele umane în domeniu. Obțineți cunoștințele teoretice necesare pentru a reconstrui profilele biologice din țesuturile dure, susținute de instruirea bazată pe laborator.

Învățați dintr-o echipă de medici universitari cu experiență profesională extinsă. Aveți ocazia de a accesa una dintre cele mai mari colecții scheletice umane din Marea Britanie, cu o patologie extinsă de schelet și radiografii însoțitoare. Colectia este organizata de catre Centrul de Cercetare a Biologiei Skeletal, in Laboratorul de Cercetare a Osteologiei Umane al Scolii.

Programul este potrivit pentru studenții dintr-o gamă largă de medii BA și BSc. Acest Master va oferi o bază solidă pentru munca continuă, sau de cercetare de doctorat, în antropologie, arheologie și domeniile legale conexe.

Despre Școala de Antropologie și Conservare

Cu specializări în criminalistică și paleopatologie, osteologie, psihologie evolutivă și ecologie evolutivă și comportament al maimuțelor mari, Kent este una dintre cele mai mari instituții de antropologie biologică. Școala găzduiește, de asemenea, Centrul de Cercetare a Biologiei Scheletice (SBRC), care reunește cercetări inovatoare, metodologii noi și colaborări internaționale. Kent Cercetare și analiză osteologică (KORA) este o unitate de întreprindere bazată pe SBRC care oferă analize osteologice ale rămășițelor scheletice umane.

Kent a pionierat studiul antropologic social al Europei, America Latină, Melanesia și Asia Centrală și de Sud-Est, utilizarea calculatoarelor în cercetarea antropologică și antropologia mediului în sens larg (inclusiv etnobiologia și etnobotania). Menținem o cultură activă de cercetare, cu personalul care lucrează în multe părți ale lumii.

Experiența noastră regională acoperă Europa, Orientul Mijlociu, Asia Centrală, Sud-Est și Asia de Sud, America Centrală și de Sud, Amazonia, Papua Noua Guinee, Timorul de Est și Polinezia.

Ratingurile naționale

În Cadrul de excelență în cercetare (REF) 2014, cercetarea de către Școala de Antropologie și Conservare a ocupat locul 10 pentru puterea de cercetare și în top 20 în Regatul Unit pentru impactul cercetării și puterea de cercetare.

Un impresionant 94% din cercetările noastre au fost considerate a fi de calitate internațională și mediul școlii a fost considerat a fi favorabil pentru susținerea dezvoltării cercetărilor de frunte din lume.

În cel mai recent sondaj Student Barometer, 100% dintre studenții noștri postuniversitari au fost mulțumiți de conținutul academic al cursului lor, iar 97% au declarat că își găsesc programul stimulativ intelectual.

Structura cursului

module

Următoarele module sunt indicative pentru cele oferite pe acest program. Această listă se bazează pe curriculumul actual și se poate schimba de la an la an ca răspuns la noile evoluții ale curriculumului și la inovație. Majoritatea programelor vă vor cere să studiați o combinație de module obligatorii și opționale. De asemenea, puteți avea opțiunea de a lua module din alte programe, astfel încât să vă puteți personaliza programul și să explorați alte domenii care vă interesează.

Modulele pot include

 • SE814 - Osteologie avansată și anatomie umană 15
 • SE815 - Taphonomie criminalistică 15
 • SE817 - Creșterea și bolile scheletului uman 15
 • SE818 - Metode de excavație pe teren și de recuperare 15
 • SE992 - Subiecte avansate în antropologia evolutivă 15
 • PS501 - Metode fizico-juridice 15
 • SE812 - Proiectare de cercetare și metode analitice avansate 15
 • SE813 - Proiectul de Disertație 60

Predare și evaluare

Modulele sunt predate folosind o varietate de metode, inclusiv modulele bazate pe practică predate în teren, prelegeri și seminarii, demonstrații, proiecte de grup, teste săptămânale osoase și sesiuni practice de laborator care sunt susținute prin manuale. Articolele actuale de jurnal pe metodologii și teorii susțin atât laboratoarele, cât și cursurile.

Evaluarea se va face prin demonstrații practice în timpul sesiunilor de laborator, rapoartelor de laborator, exercițiilor de cursuri independente și de grup și disertațiilor de cercetare.

Obiectivele programului

Programul urmărește:

 • Asigurați un standard excelent al învățământului superior.
 • Oferiți învățământ informat prin cercetare și bursă.
 • Dezvoltați o cunoaștere solidă a metodelor științifice bazate pe laborator și a altor abilități care vor fi valoroase în cadrul osteologiei medico-legale, dar pot fi transferate și în arheologie, antropologie biologică și bioarcheologie.
 • Dezvoltați o conștientizare a standardelor și practicilor profesionale și etice.
 • Obțineți cunoștințe aprofundate și experiență în tehnicile relevante pentru osteologia medico-legală, precum și aplicarea lor practică.
 • Conștientizarea critică și implicarea în metodele și tehnicile curente de cercetare.
 • Dezvoltați capacitatea de a învăța independent.
 • Pregătiți studenții pentru studii postuniversitare în domeniul juridic, al antropologiei biologice și al arheologiei.
 • Oferiți oportunități de învățare plăcute, implicând sarcini realiste, bazate într-un cadru practic, cu sprijinul adecvat pentru studenții din diverse medii.
 • Oferiți o predare de înaltă calitate într-un mediu de susținere cu personal calificat și instruit corespunzător.

Rezultatele învățării

Cunoștințe și înțelegere

Cunoașteți și înțelegeți:

 • Recuperarea pe teren a rămășițelor umane
 • Identificarea țesuturilor tari și moi umane
 • Analiza țesutului dur uman

Competențe intelectuale

Dezvoltați abilități intelectuale în:

 • Analiza cantitativa
 • De rezolvare a problemelor
 • Abilitati practice

Competențe specifice domeniului

Obțineți următoarele abilități specifice pentru fiecare subiect:

 • Identificarea scheletului
 • Profilul biologic
 • Recuperarea terenului și abilitățile de laborator

Aptitudini transferabile

Obțineți următoarele abilități transferabile:

 • Comunicarea atât pe cale orală cât și în scris
 • Capacitatea independentă de învățare necesară pentru dezvoltarea profesională continuă

Suportul studiului

Resurse postuniversitare

Școala are o comunitate postuniversitară plină de viață, reunită nu numai de resurse comune, cum ar fi camerele postuniversitare, facilitățile informatice (cu un ofițer IT dedicat) și laboratoare, dar și de evenimentele conduse de studenți, de societăți, de seminarii de personal / postuniversitare, și o serie de cursuri speciale.

Școala găzduiește laboratoare de cercetare bine echipate pentru genetică, ecologie, antropologie vizuală, paleoantropologie virtuală, Evoluția animalelor postcraniale, antropologie biologică, calcul antropologic, botanică, osteologie și etnobiologie. Laboratorul de antropologie vizuală de ultimă generație este dotat cu programe de editare digitală și alte facilități pentru producția video și foto digitală și are o cameră întunecată fotografică pentru dezvoltarea și imprimarea analogică.

Kent dispune de facilități IT de antropologie deosebite. În ultimul deceniu, școala a fost asociată cu multe proiecte inovatoare, în special în domeniul antropologiei cognitive. Acesta oferă un serviciu de informare electronică altor departamente de antropologie, de exemplu, găzduind atât proiectul Anthropological Index Online, cât și proiectul Antropologie bogată în experiență. Îi încurajăm pe toți elevii să folosească facilitățile centrului (nu este necesară nicio experiență sau pregătire anterioară).

Antropologia de la Kent are legături strânse cu Muzeul Powell-Cotton din apropiere, care are una dintre cele mai mari colecții etnografice din Insulele Britanice și este deosebit de puternic în materialul din Asia sub-sahariană și Asia de Sud-Est. De asemenea, găzduiește o colecție vastă comparativă de primate și alte materiale de mamifere. Materialul scheletic uman este adăpostit la Centrul de Cercetare și Analiză Osteologică Kent din cadrul Școlii.

Antropologie, împreună cu Institutul Durrell de Conservare și Ecologie (DICE), formează Școala de Antropologie și Conservare.

Premiul Global Skills

Toți studenții înscriși la un program de masterat sunt eligibili să candideze pentru un loc în cadrul Programului nostru de atribuire a competențelor globale. Programul este conceput pentru a vă lărgi înțelegerea problemelor globale și afacerile actuale, precum și pentru a dezvolta abilități personale care vă vor spori șansele de angajare.

Cariere

Diplomele superioare în antropologia criminalistică creează oportunități în multe sectoare de activitate, inclusiv mediul academic, arheologie, sectorul polițienesc, serviciul public și organizațiile neguvernamentale, prin activități în domenii precum drepturile omului. O diplomă de antropologie judiciară dezvoltă, de asemenea, aptitudini interpersonale și interculturale, ceea ce face absolvenții noștri foarte de dorit în orice profesie care presupune lucrul cu oameni din medii și culturi diverse.

Ca o școală recunoscută pentru excelența sa în cercetare, suntem unul dintre partenerii din Centrul de formare doctorală din Sud-Est, care este recunoscut de Consiliul pentru Cercetare Economică și Socială (ESRC). Această relație asigură că finalizarea cu succes a cursurilor noastre este suficientă pregătire pentru cercetare în diferite domenii ale antropologiei sociale. Mulți dintre studenții noștri continuă să facă cercetări de doctorat. Alții folosesc calificarea lor Master în ocuparea forței de muncă, de la cercetarea în departamentele guvernamentale până la predarea serviciilor de consultanță în străinătate.

Cerințe de intrare

Un bun titlu de onoruri (2.1 sau mai sus) în antropologia biologică sau în alte domenii asociate (de exemplu, știința criminalistică, arheologia, anatomia). În anumite circumstanțe, vom lua în considerare studenții care nu au urmat o cale de educație convențională. Aceste cazuri sunt evaluate individual de către Directorul de Studii Postuniversitare și Programul Convenor, Dr Chris Deter CADeter@kent.ac.uk

Toți candidații sunt luați în considerare individual, iar calificările suplimentare, calificările profesionale și experiența vor fi, de asemenea, luate în considerare la examinarea candidaturilor.

Studenti internationali

Vă rugăm să consultați site-ul nostru International Student pentru cerințele de intrare pe țară și alte informații relevante pentru țara dvs.

Limba engleză

Universitatea solicită tuturor vorbitorilor non-nativi de limbă engleză să atingă un nivel minim de competență în limba engleză scrisă și vorbită înainte de a începe un grad postuniversitar. Anumite discipline necesită un nivel mai ridicat.

Aveți nevoie de ajutor în limba engleză?

Vă rugăm să rețineți că, dacă vi se cere să îndepliniți o condiție de limbă engleză, oferim o serie de cursuri de pre-sesiune în limba engleză pentru scopuri academice prin Kent International Pathways .

Domenii de cercetare

Cultură editorială dinamică

Personalul publică în mod regulat și pe scară largă în reviste, conferințe și cărți. Printre altele, au contribuit recent la: Ethnolog american; Antropologia actuală; Jurnalul Institutului Antropologic Regal; Jurnalul American de Antropologie Fizică; Procesele Societății Regale B; și Journal of Human Evolution.

Antropologie biologică

Cercetările noastre cuprind o gamă largă de subiecte din cadrul antropologiei biologice și evolutive, printre care bioarcheologia, antropologia criminalistică, științele arheologice, strategiile reproductive umane, evoluția omininelor, comportamentul primatelor și ecologia, variațiile umane moderne și culturale. Avem trei laboratoare dedicate cercetării, precum și o unitate de osteologie comercială.

Cercetarea noastră ne duce în multe regiuni ale lumii (Asia, Africa, Europa, America de Sud și Statele Unite). Colaborăm cu organizații internaționale de cercetare, printre care Institutul de Biología Subtropical (Argentina), Centrul German Primate, Institutul Max Planck pentru Antropologie Evolutivă și Stația de Conservare Budongo (Uganda). Membrii personalului oferă o rețea vastă de cercetare care oferă oportunități de cercetare în Africa, Asia de Sud și America de Sud.

Biologie scheletică

Centrul nostru de Cercetare Biologică scheletică este singurul centru din Regatul Unit care se concentrează pe analiza țesuturilor biologice dure (oase și dinți). Acesta reunește cercetări inovatoare, metodologii noi și colaborări internaționale, cu experiență și resurse din Științele fizice și Biosciences la Kent și Muzeul Powell-Cotton. Cercetarea variază de la analizele celor mai importante fosile umane, studiile histologice ale dinților și oaselor, analizele izotopice și reconstrucția dietetică, analizele 3D virtuale ale scheletului și identificarea medico-legală, care împreună vizează în final să înțeleagă mai bine oamenii și istoria noastră evolutivă.

Primatologie

Grupul de cercetări privind primatele vii promovează cercetarea comportamentului și ecologiei primatelor. Se adresează întrebărilor referitoare la adaptarea primatelor vii ca specie model, pentru a oferi un cadru comparativ pentru înțelegerea biologiei și comportamentului uman și pentru a investiga dimensiunile biologice și sociale ale impactului antropogen asupra primatelor neumane (NHP). Cercetarea variază de la morfologie funcțională până la ecologie și fiziologie comportamentală, primatologie culturală și interacțiunea dintre biologia primatelor, ecologia și conservarea, inclusiv reabilitarea și reintroducerea primatelor și coexistența cu PNH-om.

Antropologia socială

Experiența regională a personalului nostru are o acoperire globală, cu site-uri de teren din Europa (inclusiv Marea Britanie), Orientul Mijlociu, Balcani, Asia de Sud, Amazonia și America Centrală, Oceania și Asia de Sud-Est. Temele de conflict, violența, criza economică și precaritatea formează o atenție majoră a activității noastre actuale în aceste domenii, alături de noi cercetări privind austeritatea și impactul social și caritatea. Avem interese emergente în ceea ce privește inegalitatea socială, munca, crima organizată și corupția; și sunt recunoscute pe plan internațional pentru munca noastră cu privire la etnie, naționalism și identitate.

Cercetarea noastră se extinde la violența intercomunală, diaspora, pelerinajul, comerțul intercomunal, etnogeneza urbană, reprezentarea indigenă și studiul religiilor contemporane și conexiunile lor globale (în special Islamul). Istoria și patrimoniul reprezintă o altă temă cheie, cu interese legate de timp și temporalitate, iar Școala găzduiește jurnalul de conducere Istorie și antropologie . Alte cercetări abordează antropologia resurselor naturale; antropologia turismului; și economia și societatea postsocialistă în Europa și Asia Centrală.

Cercetăm mai multe aspecte pe teren și metodologie, în general, cu un interes puternic în domeniul antropologiei vizuale. Activitatea noastră în legătură cu identitatea și localitatea se leagă de potențialul crescut al rudeniei și al părinților. Acest lucru este completat de lucrul la limbajul de legătură și de bazele cognitive ale terminologiilor de rudenie

Un accent final se referă la știință, antropologie medicală și societatea contemporană. Lucrăm pe antropologia afacerilor, a biotehnologiei și a sănătății mintale. Cercetarea înrudită se concentrează asupra problemelor de politică și de advocacy și examinează conexiunile dintre politica de sănătate publică și strategiile locale de vindecare. Colaborările și rețelele de personal se extind pe scară largă în aceste regiuni și interese tematice, iar Kent este bine cunoscut pentru angajamentul său de pionierat în antropologia Europei.

Taxe

Taxele anuale de școlarizare 2018/19 pentru acest program sunt:

Osteologie legale și metode de recuperare pe teren - MSc la Canterbury:

Pentru studenții care continuă să participe la acest program, comisioanele vor crește de la an la an cu nu mai mult de 3% RPI în fiecare an academic decât în ​​cazul în care sunt reglementate.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The School of Anthropology and Conservation is a multinational research community striving for real-world impact. Our creative lecturers, internationally recognised research, state-of-the-art laborato ... Citeste mai mult

The School of Anthropology and Conservation is a multinational research community striving for real-world impact. Our creative lecturers, internationally recognised research, state-of-the-art laboratory facilities and welcoming student spaces create an inspiring learning environment. Citește mai puţin