MSc în Mobile Computing și Web

Generalități

Programul de descriere

De la invenția sa în 1989, World Wide Web a fost mult timp principalul factor de dezvoltare și progres, nu numai în sectorul TIC în sine, ci, de asemenea, și cel mai important, în aproape toate aspectele vieții umane. Stând pe umerii de succes WWW, introducerea de smartphone-uri a adus o nouă revoluție tehnologică, pe care mulți au prevăzut ca un pas următor necesar. Astăzi, aceste două domenii tehnologice au convers într-o pistă comun, în cazul în care aplicațiile și infrastructura avansează mână în mână spre viziunea Computing omniprezentă și Web 3.0. În efortul nostru de a aborda această tendință vom introduce "Master în Mobile si Web Computing" programul. Acesta a fost conceput pentru a oferi un amestec de stat-of-the-art cunoștințe în domeniul științei relevant calculator, comunicatii, web și tehnologii mobile, amestecat cu abilități esențiale de afaceri. Seria curs de instructori de conducere academice din Grecia și din străinătate, împreună cu proiecte și munca disertație, înseamnă că elevii absolvent bine echipata si extrem de competitivă la nivel internațional.

Acest program este conceput pentru absolvenții universităților de Informatică / Informatică, Inginerie Electrică și dar și de Stiinte Naturale si Departamentele economice și de afaceri, cu un fundal în domeniul TIC și o motivație puternică pentru a urma o carieră în Mobile Computing și Web domenii conexe.

Structura

Master în Mobile si Web Computing (full-time) este un program de 14 luni a învățat peste trei termeni. Prelegeri avea loc, în principal în serile de zi a săptămânii. De asemenea, este disponibil în modul part-time de peste 26 luni pentru cei care nu pot comite la un program full-time, fie pentru muncă sau din alte motive.

La sosirea la IHU toți elevii participa la cursuri de fundație în Java și SQL, care își propune să aducă toți elevii de intrare la același nivel cu privire la o parte din cunoștințele de programare care este necesar. În timpul primul termen, toți studenții sunt obligați să urmeze cinci (5) cursuri de bază obligatorii. În timpul al doilea termen, toți studenții să urmeze încă trei cursuri (3), solicitate combinate cu două (2) cursuri opționale. În cele din urmă, la al treilea termen, de lucru este dedicat exclusiv disertație de masterat.

Termene de aplicare

IHU funcționează pe bază de admitere de rulare, în două (2) runde de aplicații.

  • Runda de aplicare 1 data cut-off: 15 iunie 2015 - Etapa a 2 Aplicație data limită: 16 octombrie 2015 Acest lucru înseamnă că candidații aplica si sunt admise la programele noastre pe tot parcursul anului, până la sfârșitul etapei 1 (15 iunie ). Runda 2 aplicatii vor fi luate în considerare în funcție de disponibilitatea locurilor din programul după Runda 1.

Vă sugerăm, însă, că se aplică cât mai curând posibil pentru a asigura un răspuns rapid și locul disponibilitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taugh ... Citeste mai mult

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taught exclusively in English. Citește mai puţin