MSc în managementul energiei la nivel global (bijuterie)

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

De ce acest curs?

Master în Managementul Energiei Global (GEM) este un curs intensiv scopul de a produce viitori lideri în sectorul energetic. Sistemul energetic global este într-un proces de schimbare rapidă, inclusiv:

 • Cererea escaladarea
 • constrângeri asupra consumabile
 • creșterea prețurilor la energie
 • presiuni de reglementare pentru a reduce emisiile de carbon
 • schimbările demografice și tiparele de consum și furnizarea de energie

Industries, economiile și societățile se confruntă cu provocări complexe și incertitudini care ar putea deveni mai extreme in viitor. Atât guvernul și industria trebuie să fie în măsură să înțeleagă și să se adapteze la acest context în schimbare.

Prin acest curs veți obține o pregătire analitică riguroasă și în cunoștințe aprofundate din lumea reala a sistemelor de energie la nivel mondial. Există, de asemenea Hands-on de formare în gestionarea problemelor legate de energie. De formare dvs. va ajuta pentru a vă oferi un avantaj de neegalat în piața locurilor de muncă de energie.

Acest masterat este livrat de către Departamentul de Economie.

Veți studia

Clase de bază sunt concepute în jurul celor mai recente cercetari academice cu privire la aspectele cu care se confruntă managerii de energie de astăzi. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a urmări propriile interese printr-o varietate de cursuri opționale.

Am rula o serie de seminarii interactive numit Forumul Global Energy. Leading experti energetice internaționale în afaceri, guvern și alte organizații vă oferi perspective practice și cunoștințe în interiorul.

Există, de asemenea excursii, conferințe și vă va finaliza un proiect de vară.

clasele de bază

 • Problemele energetice la nivel mondial, Industries si piete
 • Global Energy Technologies, impactul și de punere în aplicare
 • Politicii energetice la nivel mondial, Politica, Structuri Afaceri si Finante
 • Energy Forum Global
 • economie de energie
 • Microeconomie Macroeconomie sau

Cursuri opționale

Veți avea posibilitatea de a alege din mai multe clase postuniversitare oferite în:

 • Scoala de Afaceri Strathclyde
 • Facultatea de Inginerie
 • Facultatea de Științe Umaniste și Științe sociale

Facilități

Scoala de Afaceri Strathclyde este situat într-o clădire modernă în inima de centrul orașului Glasgow. Este proiectat pentru a satisface cerintele celor două clienților corporativi și studenți. Școala noastră este echipat cu facilități de până-la-data de calcul și tehnologie, zone de studiu și propriul cafenea.

Acreditare

Master în Managementul Energiei Global este acreditat de către Institutul pentru Energie, organismul profesional pentru industria energetică. Acesta este primul curs de masterat să dețină acreditare academică pentru statutul profesional al managerului Chartered Energy.

Scoala de Afaceri Strathclyde este o scoala triplu acreditat de afaceri. Este unul dintre doar un mic procent la nivel mondial de a organiza acest statut de prestigiu, cu acreditare deplină din partea organismelor internaționale, AMBA, AACSB și equis.

Programul de schimb de Master energie (EMEP)

Strathclyde Business School și Universitatea Dauphine, Paris, s-au unit forțele pentru a aduce viitorul lider profesioniști ai pieței de energie, împreună cu formarea Workshop Programul de schimb de Master Energie (EMEP).

Informații suplimentare vor fi oferite atunci când intrați în program.

cerinţe de intrare

Un superior de clasa a doua gradul Onoruri, sau echivalent de peste mări. Cererile sunt binevenite, de asemenea de la candidati cu industria semnificativ de mare calibru sau experiență de guvern.

Pentru studenții a căror limbă maternă nu este limba engleză, pentru a primi mai multe informații despre cerințele de limba engleza pentru a studia la Strathclyde.

Este recomandat sa va inregistrati interesul dvs devreme din cauza numărului limitat de spații disponibile.

Pre-Masters curs de pregătire

Programul Pre-Masters este un curs de pregătire pentru studenții internaționali (din afara UE / Marea Britanie), care nu îndeplinesc cerințele de intrare pentru un masterat la Universitatea din Strathclyde. Programul de pre-master oferă progresie la un număr de opțiuni de studii.

Pentru a afla mai multe despre cursurile și oportunitățile oferite vizita isc.strath.ac.uk sau sunati astazi la +44 (0) 1273 339333 și a discuta despre viitorul tău educație. De asemenea, puteți completa formularul de înscriere online. Pentru a pune o întrebare, vă rugăm să completați formularul de anchetă și să vorbesc cu una din mai multe limbi Student Înmatricularea Consilierii noștri de astăzi.

Cariere

Energia este cel mai mare și cel mai critic industria în economia globală de astăzi.

Angajatorii caută absolvenți de afară calificați să lucreze în industria energetică și domeniile conexe. Ca absolvent în managementul energiei la nivel mondial, veți fi bine plasate pentru a gestiona provocările cu care se confruntă complexe sistemul energetic global în secolul 21.

Am conceput acest curs pentru a maximiza oportunitățile de angajare industrie. Vei lua parte la evenimente din industrie, cum ar fi ulei de Clubul scoțian.

În timp ce pe cursul vei deveni Learning Afiliați al Institutului pentru Energie. Ai dreptul de a elibera de membru Institutul Energetic. Membru include:

 • acces la o multitudine de informații legate de energie
 • reduceri semnificative pentru a participa la conferințe și seminarii
 • multe oportunități pentru a satisface profesioniști din sectorul energetic
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Citeste mai mult

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Citește mai puţin
Glasgow , Atena , Zurich , Singapur , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , Muscat , Muscat , Dubai , Abu Dhabi , Milano , Munchen , Beijing , Toulouse + 15 Mai mult Mai Puțin