MSc în Management și predarea limbii engleze

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Diploma noastră postuniversitară în managementul și predarea limbii engleze este pentru profesorii de limbi străine actuale și potențiale, care se consideră potențiali administratori ai departamentelor de învățământ lingvistic sau ai școlilor. Acest curs de masterat este unul dintre doar câteva astfel de grade în Marea Britanie.

În timpul acestui curs de masterat, veți învăța cunoștințele și abilitățile cheie necesare pentru a fi profesor de limbă engleză ca limbă străină. În plus, veți dezvolta competențele necesare pentru a gestiona un mediu de lucru multicultural, prin intermediul modulelor predate de University of Stirling Internațională University of Stirling Management School.

Suntem aici pentru profesori novici și cu experiență

Ne concentrăm pe instruirea atât a începătorilor, cât și a profesorilor cu experiență, a teoriei și a practicii de echilibrare și a abordării inovatoare a predării, care include un sprijin special pentru vorbitorii non-nativi de limbă engleză.

Învățătorii novici (cei cu o experiență de mai puțin de doi ani) obțin o fundamentare temeinică în teoria și cercetarea care stă la baza predării limbii engleze și, de asemenea, în metodologia de predare. Profesorii cu experiență care intenționează să se mute într-o poziție de conducere vor beneficia de o gamă largă de opțiuni pentru module. Predarea este combinată cu contribuția la abilitățile de management relevante pentru mediile de lucru multiculturale care sunt de obicei cu experiență în predarea limbilor străine astăzi. Conținutul cursului dvs. va varia în funcție de experiența dvs., indiferent de punctul de plecare.

Gradul va fi, de asemenea, relevant pentru dvs. dacă intenționați să continuați pentru a studia pentru un doctorat.

Aflați de la experți

Veți fi învățați de cercetători experimentați, care au legături extinse în domeniul TESOL, inclusiv editori și organizații guvernamentale, precum British Council. Veți avea șansa să vă conectați cu o serie de alți jucători cheie din domeniu care sunt invitați să aducă ateliere și seminarii în seria de evenimente de predare și cercetare în limba engleză.

Veți fi învățați abilități de management de către specialiști în Școala noastră de Management foarte bine cotată.

Top motive pentru a studia cu noi

# 1 Obțineți un masterat de la o universitate clasată pe primul loc în Scoția pentru studii educaționale (The Guardian University Guide 2018)

Există oportunități de a umbra și de a observa profesorii în clasele "vii"

# 3 Veți fi învățați abilitățile de management de către specialiști în Școala noastră de Management foarte bine cotată

Obiectivele cursului

Cursul vizează să vă ofere o bază solidă în predarea limbii engleze vorbitorilor de alte limbi (TESOL) și să se concentreze asupra problemelor de management în cadrul subiectului.

Învățământul postuniversitar de la Universitatea merge dincolo de manuale și săli de curs, ne concentrăm și pe dezvoltarea personală și profesională.

Programul unic Flying Start Leadership University of Stirling Management School vă echipează cu conștientizarea, cunoștințele și tehnicile esențiale pentru construirea unei cariere de succes. Acestea variază de la abilități practice, cum ar fi vorbirea eficientă a publicului, la dezvoltarea unor modalități de a lucra sub presiune în situații dificile și de a gestiona conflictele.

Detaliile Cursului

Managementul MSc cu program integral și predarea limbii engleze constă în două semestre de 15 săptămâni de module de predare și o perioadă de disertație de trei luni.

învățământ

Predarea se desfășoară prin prelegeri, ateliere și prezentări studențești, precum și prin studiul individual. Metoda de difuzare este aleasă cu grijă pentru a corespunde conținutului modulului și nevoilor dvs.

Veți fi învățați de cercetători experimentați, care au legături extinse în domeniul TESOL, inclusiv editori și organizații guvernamentale, precum British Council. Veți avea șansa să vă conectați cu o serie de alți jucători-cheie din domeniu care sunt invitați să aducă ateliere și seminarii în seria de evenimente ELTR (Școala de Limba Engleză).

Există oportunități de a umbra și de a observa profesorii în clasele "live".

Evaluare

Veți fi evaluați prin combinarea cursurilor, inclusiv prin înscrieri și prezentări scrise.

A studia in strainatate

În calitate de student la cursul nostru de Master în Management și Limba Engleză, aveți ocazia fantastică de a câștiga experiență valoroasă în domeniul predării limbii engleze în vorbitori de limbi străine în 33 de țări europene prin stagii Erasmus.

University of Stirling a dezvoltat, de asemenea, parteneriate de lucru apropiate cu universități din întreaga lume pentru a găsi o plasare cât mai aproape posibilă și pentru a vă oferi oportunități de predare și învățare personalizate. Dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate, puteți aplica pentru o destinație de plasare cu:

Universitatea Leuphana din Lüneburg, Germania

Efectuați observații de clasă, supervizarea muncii în grupuri mici și asistența didactică la un liceu local. În timpul vacanței școlare, veți avea șansa de a lucra cu materiale de dezvoltare sau cu sprijin scris la universitate.

Universitatea Széchenyi István, Ungaria

Participați la observația de clasă și la predarea la universitate sau la școala de practică a universității.

Mai multe informații despre aplicarea acestor oportunități vor fi oferite elevilor care se ocupă de managementul MSc și predarea limbii engleze.

Director de curs

Dr. Edward Moran

44 (0) 1786 467934

tesol@stir.ac.uk

Taxe - 2018/2019

  • Acasă / UE: £ 6,300
  • În străinătate: 15 250 de lire sterline
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Citește mai puţin