Contur

Master în Finanțe pregătește studenții pentru cariere la nivel înalt în industria financiară globală. CATÓLICA-LISBON oferă o oportunitate unică de a se pregăti pentru examenul recunoscut la nivel internațional de CFA® Nivel 1 în timpul CATÓLICA-LISBON diplomei. De asemenea, puteți urma un semestru suplimentar de schimb sau un diplom dublu la o școală de afaceri internațională de top.

Caracteristici cheie

 • Data de începere: septembrie 2019
 • Nivelul de intrare: BSC în afaceri | Economie sau altă disciplină cantitativă
 • Durata: 3 sau 4 semestre
 • Program: Full-time
 • Profil: Absolvenți recenți de până la 2 ani de experiență profesională
 • Limba de program: Complet predat în limba engleză
 • Capacitatea de angajare: 2/3 din studenți au găsit un loc de muncă înainte de absolvire
 • Clasament: # 23 la nivel mondial (rang Financial Times)

Prezentare generală

MSc în finanțe la CATÓLICA-LISBON este unul dintre cei mai buni maeștri din lume. Acest Master este un program riguros și cuprinzător, care vizează dezvoltarea profesioniștilor în finanțe cu etică puternică și o cunoaștere aprofundată a domeniului, atât în investiții financiare, cât și în finanțe corporative.

Programul combină rigoare teoretică cu o abordare practică. Elevii au oportunitatea de a explora strategiile pentru fondurile speculative, de a discuta despre restructurarea corporatistă, de a testa strategiile investiționale empirice și de a se scufunda în fonduri de capital privat sau M

Absolvenții noștri urmăresc cariere la nivel înalt în bănci de investiții, alte instituții financiare, consultanță și alte corporații importante din întreaga lume.

Structura programului

Semestrul I | Semestrul II

Cursuri de bază pentru finanțe

Cursurile obligatorii în Finanțe asigură o pregătire corespunzătoare în domeniile principale din Finanțe, incluzând atât aplicații teoretice cât și aplicații standard.

Cursuri de fundație

Aceste cursuri sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințele de bază necesare pentru specializarea Finanțe.

Electives libere

Puteți lua cursuri elective gratuite în afara programului dvs. pentru a vă completa domeniul de expertiză sau pur și simplu explorați un subiect care vă interesează.

Leadership Lab

Leadership Lab este conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați competențe importante pentru gestionarea și lucrul cu oamenii și, prin urmare, pentru ocuparea forței de muncă și creșterea pe tot parcursul vieții. Puteți selecta dintre 1) ateliere de carieră și ocuparea forței de muncă și 2) ateliere de dezvoltare personală.

Experiență internațională (opțional)

Pentru a obține o experiență internațională valoroasă și pentru a vă îmbunătăți mai mult cunoștințele, puteți urma o diplomă dublă sau puteți finaliza un semestru de schimb într-una dintre școlile partenere de prestigiu ale CATÓLICA-LISBON din întreaga lume.

Stagiu de vară (opțional)

Elevii sunt încurajați să încheie un stagiu de vară înainte sau în timpul programului MSc.

Cerințe de limbă (obligatoriu)

Până la finalizarea gradului de masterat, trebuie să prezentați dovezi de competență în două limbi străine, altele decât limba maternă.

Al treilea semestru

Proiectul tezei

Proiectul tezei implică un atelier de metodologii de cercetare, conceput pentru a vă oferi sfaturi, resurse și instrumente utile pentru a planifica cercetarea pentru teza dumneavoastră și o disertație.

Profilul studenților

 • 400 de studenți pe an
 • 48% studenți de sex feminin
 • 23 Vârsta medie
 • 35 naționalități
 • 50% studenți internaționali în clasă
 • Experienta profesionala medie pe 6 luni

Cerințele de admitere

Absolvenți în Business, Economie sau altă disciplină cantitativă care încearcă să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile financiare pentru a-și urma o carieră internațională la nivel înalt.

Experiența profesională / stagiu (până la 2 ani), expunerea internațională (schimb, școală de vară sau stagii în străinătate) și realizările extrașcolare sunt foarte apreciate de către juriul de admitere.

Diplomă dublă: pașaportul pentru o carieră internațională

Petreceți un an la CATÓLICA-LISBON urmat de un al doilea an la școala parteneră la alegerea dvs. și obțineți două diplome.

Programele Double Degree vă oferă posibilitatea de a câștiga o experiență internațională profundă și de a vă provocați prin experiența a două culturi și abordări academice distincte.

La sfârșitul programului, vi se vor acorda două diplome - una de la CATÓLICA-LISBON și una de la școala noastră parteneră.

Mai presus de toate, conștientizarea interculturală dobândită prin această experiență este foarte apreciată de recrutorii și poate crește potențialul dvs. pentru o carieră internațională.

Procesul de aplicare

Când să aplicați

Aplicarea 2019: Cererile pentru scăderea în 2019 se vor deschide în curând.

Cum să aplicați

Începeți candidatura dvs. online, furnizați-ne informațiile dvs. personale, încărcați documentele obligatorii și achitați taxa de înscriere. Absolvenții cu un grad non-cantitativ, trebuie să prezinte rezultatul GMAT / GRE sau să ia CATÓLICA-LISBON intern de admitere CATÓLICA-LISBON . Juriul de admitere vă revizuiește cererea și ia o decizie.

Taxe de școlarizare

MSc în finanțe

Semestrele

Vă rugăm să rețineți că taxa de înscriere nu este inclusă în tariful total. Această taxă și taxa de înscriere nu sunt rambursabile.

Două grade

Școala de Afaceri

(*) 770 € pe an până la încheierea stagiii de 40 de săptămâni (datorită cerințelor de stagiu ESCP, se prevede că studenții sunt înscriși la ESCP timp de 3 ani).

burse de studiu

BURSE CATOLOGICE TOP

CATÓLICA Top este un program de bursă destinat studenților cu o notă academică excepțională.

Implementat de CATÓLICA-LISBON , acest program permite studenților cu potențial ridicat să-și completeze MSc-ul cu renunțarea parțială la taxele de școlarizare.

Noi încurajăm studenții restanți să se aplice pentru această bursă în timpul admiterii.

Cariere: Imersiune în lumea corporativă

Începând cu prima zi, CATÓLICA-LISBON vă susține pe parcursul călătoriei dvs. academice, pregătindu-vă pentru provocările pieței muncii oferindu-vă abilitățile necesare pentru a deschide calea către o carieră profesională de succes.

 • 93% Angajați în termen de 3 luni de la absolvire
 • 71% angajați înainte de încheierea programului MSc
Sectorul superior

Alte recrutorii: Mercer, PwC, Banco de Portugalia, BPI, BCP, Banco BIG, Morgan Stanley, EDP, EDP Renewables America de Nord, HAITONG BANK, BCG, Adidas, BPI (Suisse), Sustainalytics, British American Tobacco, LGG Advisors, Capgemini și IKB - Deutsche Industriebank.

De ce sunt CATÓLICA-LISBON ?

Cea mai bună școală de afaceri din Portugalia

Un TOP 10 cel mai vibrant centru ecosistem antreprenorial din Europa

Lisabona găzduiește Summit-ul Web din 2016 și se situează pe locul 5 în cel mai bun oraș european pentru a vă lansa startul. (conform sondajului Startup Heatmap Europe 2016)

Ceea ce o face o combinație extraordinară între:

105864_IMS1.png105865_IMS2.png

De ce Lisabona?

Lisabona, "orașul celor șapte dealuri", este capitala politică și economică a Portugaliei. Se întinde de-a lungul malului de nord al râului Tagus, în cea mai vestică țară din Europa continentală.

De asemenea, cunoscut ca "orașul alb", prezența aproape constantă a soarelui și râul Tagus transformă Lisabona într-o oglindă de o mie de culori, subliniind arhitectura și frumusețea unică a orașului.

Lisabona oferă toate deliciile pe care le-ați aștepta de la atracția portugheză a stelelor, dar cu jumătate din agitația altor capitale europene. Catedralele gotice, mănăstirile maiestuoase, muzeele ciudate, bucătăria minunată și cele mai bune plaje nisipoase din Europa sunt unele dintre trăsăturile care fac din Lisabona unul dintre cele mai bune orașe pentru a studia și a trăi.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Catolica Lisbon School of Business and Economics »

Ultima actualizare December 18, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 4 semestre
La zi
Price
12,505 EUR
Semestrul 3 semestre: 12.505 € / piesa semestrială (cu semestrul de schimb opțional): 14.505 €
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date