MSc în dreptul energie, de afaceri, de reglementare și politică

Generalități

Programul de descriere

"Proiectat pentru absolvenții de Drept și Științe Politice, Economie, studii de afaceri & Engineering, cu o motivație puternică pentru a urma o carieră în domenii cu impact energetic"

IHU "Master of Science în Legea Energiei, afaceri, Regulamentul si politica", are ca obiectiv furnizarea de studii de nivel postuniversitar, specializarea si experienta in Legea Energiei, Βusiness, politica energetică, și Geostrategie, precum și intervenția general de reglementare în zona sectorului energetic în ansamblu. Acesta oferă o calificare extrem de flexibil potrivit pentru o gamă largă de oportunități de carieră în multe sectoare.

Accentul se pune pe probleme juridice, economice, geopolitice, de afaceri și de mediu care apar și soluțiile politice, juridice și legislative oferite în sectorul european și energie International mai mare, în raport cu sursele de energie și infrastructură, tranzacțiile internaționale de energie, transport și depozitare a Energie, legal, comercial - afaceri, aspecte de reglementare, geopolitice, economice și financiare și soluționarea litigiilor care apar în sectorul energetic, în scopul de o abordare holistică, toate în jurul valorii abordare inter-disciplinare pentru aspectele legate de energie.

Obiectivele de bază ale acestui Master sunt următoarele:

  • Dobândirea de cunoștințe de specialitate pentru o carieră de succes în organizații naționale și internaționale, întreprinderile de energie și companii, birouri de avocatura si firme de, autoritățile de reglementare, și servicii și organizațiile din sectorul public, care se ocupă cu toata gama de aspectele legate de energie.
  • Înțelegerea problemelor care apar în mediul internațional contemporan al achizițiilor de energie, tranzacțiile cu energie, și geostrategice și de mediu, ramificațiile lor, precum și soluționarea rapidă și cu succes a litigiilor relevante.
  • Studiul aprofundat al problemelor legate de formularea politicii energetice si design la nivel național, european și internațional, precum și în contextul lor de reglementare.
  • Cunoașterea largă de aspecte transnaționale, europene și comparative din sectorul energiei, care se referă la probleme de comerț, întreprinderi, schimburile internaționale, drept, economie, finanțe și ADR.

Acest program este conceput pentru absolvenții universităților de Drept și Științe Politice, Economie, studii de afaceri & Engineering, cu o motivație puternică pentru a urma o carieră în domenii cu impact energetic.

Structura

Master în Drept Energie, afaceri, Regulamentul și politica (modul full-time) este un program de 14 luni a învățat peste trei termeni. Prelegeri avea loc la sfârșit de săptămână. De asemenea, este disponibil în modul part-time de peste 26 luni pentru cei care nu pot comite la un program full-time, fie ca urmare a angajamentelor de muncă sau din alte motive.

Pentru a se acorda gradul de Master, studenții trebuie să completeze un total de 90 de credite. Aceasta implică luarea: Nouă cursuri de bază (54 credite), două cursuri electivă (6 credite), disertație Master (30 credite).

În timpul primul termen, toți studenții sunt obligați să urmeze cinci (5) cursuri de bază obligatorii. În timpul al doilea termen, toți studenții să urmeze încă patru (4) cursuri de bază și două (2) cursuri opționale. În cele din urmă, în al treilea semestru, de lucru este dedicat exclusiv disertație de masterat.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taugh ... Citeste mai mult

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taught exclusively in English. Citește mai puţin