MSc în Bioinformatică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Bioinformatica este o ramură a științelor vieții care se concentrează pe analizarea și integrarea datelor importante obținute în experimentele biomedicale.

În ultimii ani, tehnologiile "-omice" au transformat practica medicală, cercetarea biomedicală și industria, și există o lipsă de absolvenți de biomedicină cu pregătire bioinformatică în sectorul medical avansat.

Programul nostru vă va oferi abilități esențiale atât în tehnicile moleculare, cât și în cele computaționale. Veți învăța cum să proiectați și să efectuați experimente și să analizați eficient datele secvențiale de generație următoare. Veți dobândi abilități de cercetare miniere de date pentru științele biologice, transcriptomică, genomică, proteomică și metagenomică.

Acesta vă va pregăti pentru o carieră în sectorul privat (de exemplu, farmaceutică, biotehnologie sau industria alimentară, laboratoare medico-legale / veterinare) sau publice (de exemplu, mediul academic, NHS).

Cerințe de intrare

 • 2: 2 sau mai sus în orice aspect al științelor biologice sau biosciences sau cursuri legate de științele vieții.
 • O diplomă medicală ar fi de asemenea potrivită.

Limba engleză

 • Pentru elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză, un sistem de testare internațională a limbii engleze (IELTS) minim la 6,0 sau echivalent este necesar, cu un scor minim de 5,5 în orice subunitate.

Dacă nu îndepliniți cerințele IELTS, puteți lua un curs de limba engleză pre-sesiune University of Bradford .

Ce veți studia

module

miez

 • Principiile bioinformaticii (BIS7017-B)
 • Tehnici "Omics" în biologie și asistență medicală (BIS7019-B)
 • Dezvoltarea personală și profesională a bioscientilor postuniversitari (BIS7012-B)
 • Cercetare și metode analitice (BIS7006-B)
 • Proiectare experimentală (BIS7007-B)
 • Bioinformatică avansată (BIS7018-B)
 • Proiect de cercetare (BIS7005-E)

Facilităţi

Facilitățile noastre sunt de ultimă oră și includ Centrul unic pentru științele pielii și Institutul de Cancer Therapeutics, precum și Centrul Analitic.

Aceste centre dispun de echipament specializat și se află în prim-planul cercetării și dezvoltării înțelegerii și tratării provocărilor legate de sănătate în lumea modernă.

Taxe, finanțare și burse

Taxă de școlarizare

 • Acasă / UE: 8.570 de lire sterline pe an
 • Internațional: 19.890 de lire sterline pe an

Sprijin financiar

Este posibil să fiți eligibil să solicitați un nou împrumut postuniversitar al guvernului pentru a vă aloca taxele și costurile de trai.

burse de studiu

În fiecare an, acordăm numeroase burse nerambursabile studenților din Regatul Unit, din UE și din străinătate, pe baza excelenței academice, a circumstanțelor personale sau a dificultăților economice. Pentru detalii complete, vizitați site-ul nostru de burse.

Suport pentru carieră

Universitatea se angajează să ajute studenții să dezvolte și să sporească capacitatea de angajare și aceasta este o parte integrantă a multor programe. Suportul specializat este disponibil pe tot parcursul cursului de la serviciile de carieră și ocuparea forței de muncă, inclusiv pentru a găsi locuri de muncă cu fracțiune de normă în timpul studiilor, plasamentelor, vacanțelor și posturilor vacante. Elevii sunt încurajați să acceseze acest sprijin într-un stadiu incipient și să utilizeze resursele extinse pe site-ul Cariere.

Discutarea opțiunilor cu consilierii de specialitate ajută la clarificarea planurilor, explorând opțiunile și perfecționând abilitățile de vânătoare de locuri de muncă. În majoritatea programelor noastre, există contribuții directe de către consilierii pentru cariera în curriculum sau prin ateliere special amenajate.

Perspectivele de carieră

Capacitatea de angajare este un obiectiv cheie al programelor de la Bradford. Colaborăm cu partenerii din industrie prin consiliul consultativ pentru industrie și contribuția acestora formează curriculum-ul, asigurându-vă că câștigați aptitudinile angajatorilor în valoarea sectorului și care sunt în prezent în dificultate. Veți avea ocazia să lucrați și să contribuiți la proiecte de cercetare din viața reală în timp ce studiați.

Suportul studiului

Serviciile complete de asistență vă vor ajuta să vă atingeți întregul potențial - atât academic, cât și personal.

Vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă face cât mai bine din timpul dvs. cu noi și pentru a progresa cu succes prin studiile și în lumea ocupării postului absolvent.

Serviciile noastre de asistență includ:

 • Tutorii personali
 • Servicii de handicap
 • Servicii de consiliere
 • Centrele de sprijin pentru studenți MyBradford
 • Uniunea studenților
 • Capelanții și consilierii credincioși
 • O grădiniță în campus
 • Sala de gardă

Avem biblioteci bine aprovizionate și facilități IT excelente în campus. Aceste facilități sunt deschise 24 de ore pe zi în timpul perioadei de timp, ceea ce înseamnă că veți găsi întotdeauna un loc pentru a face lucrurile în campus.

Serviciul nostru de consultanță în materie de competențe academice va colabora cu dvs. pentru a vă dezvolta abilitățile academice, interpersonale și transferabile.

Cercetare

Programul încurajează cercetarea interdisciplinară de vârf. Oferă studenților oportunitatea de a deveni lideri mondiali în industria biomedicală.

Există o creștere rapidă și exponențială a cantității de date despre secvența genomică (în toate formele sale), iar consiliile de cercetare din Regatul Unit au identificat sectorul bioinformatic ca un factor-cheie al creșterii piețelor de biotehnologie, farmaceutice și de sănătate industrială și medicală și au a constituit un domeniu cheie prioritar pentru investiții.

Personalul nostru activează în activitățile de cercetare și încorporează rezultatele cercetărilor lor de lider mondial în proiectarea cursurilor noastre, asigurându-vă că sunteți echipați nu doar pentru piața muncii în prezent, ci sunt bine pregătiți pentru viitor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Citeste mai mult

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Citește mai puţin