MSEd în Studii Educaționale

Programul de Studii Educaționale este un program de oră de 30 de credit, care duce la un Master of Science în Studii Educaționale de la Universitatea Duquesne. Programul oferă o flexibilitate considerabilă pentru persoane calificate dintr-o varietate de medii profesionale, care caută acreditări profesionale în educație. Absolvenții noștri provin din medii diverse și sunt angajate într-o gamă largă de cariere profesionale în întreaga națiune și din întreaga lume.

O alegere perfectă pentru Busy Lives-online și în campus

Datorită flexibilității programului unic, puteți lua cursuri on-line, în campus sau de a folosi o combinație a celor două.

O alegere perfectă pentru Certified profesori

Pennsylvania educatori care dețin certificarea inițială poate folosi programul pentru a câștiga de certificare lor de predare permanent și să satisfacă cerințele pentru obținerea licenței continuă (Legea 48). Educatori din alte state se pot înscrie în program pentru a spori prerogativelor lor sau pentru a îndeplini cerințele de formare continuă în statele lor respective.

O alegere perfecta pentru profesioniștii care doresc Atestări educaționale

Programul este perfect pentru persoanele care doresc o diplomă de absolvent în educație, dar care nu au nevoie de certificare inițială sau suplimentară de predare. Pentru profesioniștii din alte școli decât medii, Master of Science în Studii Educaționale vă pregătește pentru a înțelege și a aborda problemele de învățământ din diverse setari, cum ar fi de afaceri, de ingrijire a sanatatii, servicii, industrie, agenții guvernamentale, grădini zoologice, muzee, biserici, și nu-pentru -profit, organizatii.

Trei opțiuni: Online, în campus, sau o combinație a

Studenții înscriși în Master of Science în Studii Educaționale program pot alege și combina următoarele opțiuni pentru a adapta programul lor, alege locuri de curs și individualiza zonele lor de studiu. Aceste trei opțiuni oferă oportunități de neegalat pentru urmărirea o diplomă de master în timp ce echilibrare cerințele de o viață personală și profesională:

Opțiunea One-Distance Education / Opțiune Online

Elevii pot completa gradul lor în întregime la distanță. Resursele necesare pentru a finaliza programul de-atât umane, cât și informațional-sunt disponibile la cerere 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, de la oriunde în lume. Aceste medii de învățare on-line, proiectate și întreținute de către Centrul pentru Dezvoltarea Studiul de predare și învățare (Castl) sunt sigure, de ultimă oră, interactiv și extrem de personalizate. Finalizarea programului folosind opțiunea de învățământ la distanță maximizează capacitatea unui candidat de a găzdui programe de familie și de lucru.

Opțiunea Two-Duquesne Opțiunea Campus

Elevii se pot bucura tradițional cursuri de zi, în seara în timpul semestre toamna si primavara, iar în timpul zilei în timpul verii pe campus frumos, modern, Duquesne lui.

Opțiunea trei Combină de cursuri on-line și tradiționale în campus de lucru

Elevii pot combina învățământ la distanță, cu clase de campus tradiționale pentru a se potrivi stilul lor de viata ocupat. Mulți studenți-profesori-mai ales practica prefera de a câștiga credite on-line în timpul anului școlar (toamna și semestre de primăvară) și vin la campusul nostru frumos pentru cursuri în vara. Multe din cursurile noastre de vara ofera programe unice, care să permită studenților să continue studiile lor, în timp ce încă se bucură de distracție din lunile de vară.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 14 mai multe cursuri de la Duquesne University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
3 semestre
Part time
La zi
Price
1,049
pe credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020