MSC publicitate şi marketing

Generalități

Programul de descriere

Master Publicitate şi Marketing

&nbsp

Acesta este un program pentru studenţii care doresc să dezvolte o carieră în cadrul "industriilor creative", cum ar fi publicitatea, marketing direct sau relaţiile publice. Ea promovează capacitatea de a alege, proiectarea, punerea în aplicare şi să evalueze strategii creative mesaj pentru publicul-ţintă şi pentru a selecta diferite canale corespunzătoare mass-media pentru a comunica astfel de mesaje pentru cel mai bun impact.

&nbsp

Cu o pregătire ferm în principii de marketing general, elevii vor fi plasate unic pentru a se asigura că tensiunile dintre potenţialul creativ şi practice sunt depăşite pentru a produce soluţii inovatoare care să îndeplinească bugetele şi termenele.

&nbsp

Studii de caz aduce la teorie la viaţă, ilustrând cele mai bune practici şi de modul în care acest lucru poate fi realizat prin punerea în aplicare a echipelor de proiect.

&nbsp

&nbsp

Audienţa ţintă

&nbsp

Programul se adresează absolvenţilor recentă şi cei cu experienţă de lucru care doresc să urmeze studii avansate.

&nbsp

&nbsp

Programul Module

&nbsp

Publicitate şi mass-media

Relaţii Publice şi Comunicare organizaţională Principii de Marketing Management Comunicare integrată de marketing International Marketing Cumparator Comportamentul Competenţelor profesionale Metode de cercetare disertaţie sau a proiectului

&nbsp

&nbsp

Intrarea Requuirements Rong>

&nbsp

Pentru a fi eligibile pentru admitere, solicitanţii trebuie să posede în mod normal:

  • un bun Onoruri grad sau echivalent
  • o buna cunoastere a limbii engleze: în cazul în care engleza nu este limba dvs. primul şi nu aţi studiat în limba engleză în ultimii doi ani, va trebui să aibă un scor de IELTS 6. 0 sau TOEFL, scor de 550 (sau 79 pentru test pe internet-based)
  • un universitar de referinţă
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world.

Hull University Business School is a leading UK business school dedicated to the development of responsible leadership for a complex world. Citește mai puţin