MSC Managementul sistemelor informatice

Generalități

Programul de descriere

Sistemele informatice și informaționale sunt vitale pentru supraviețuirea organizațiilor moderne, dar nu vorbim doar despre tehnologie. Implementarea și utilizarea sistemelor informatice pot schimba în mod semnificativ structura și procesele unei întreprinderi - este important ca managerii viitorului să combine o înțelegere a acestor sisteme cu o cunoaștere practică a practicilor de management.

Beneficiind de cunoștințe și experiență la locul de muncă de la Sheffield University Management School și de la renumitul iSchool, acest program oferă teoria esențială și abilitățile critice de a excela într-un rol de conducere, precum și o înțelegere globală a științei informației.

Masterul nostru în Managementul sistemelor informatice combină cele mai recente gândire cu abilitățile practice pe care le veți folosi în viitoarea dvs. ocupare a forței de muncă. Elevii dobândesc competențe de bază în aspectele cheie ale managementului, precum și cunoștințe despre cum să proiecteze, să dezvolte și să implementeze sisteme informatice, să gestioneze proiectele de sisteme informatice și schimbările fundamentale pe care le pot conduce.


Cursul

Învățați cu normă întreagă pe parcursul a două semestre, urmate de o disertație, elevii sunt educați printr-o serie de cursuri, seminarii, studii de caz, grupuri de lucru pentru învățarea colaborativă și grupuri de discuții bazate pe web. Evaluarea este realizată prin intermediul unor sarcini individuale, al unor proiecte de grup, al examenelor la sfârșitul semestrului și al unei disertații.

Echipa noastră de cadre universitare, care dețin și roluri de consultanță în marile organizații, încorporează cunoștințe importante din industrie în predarea lor și sunt membri de înalt profil ai organelor profesionale relevante.

module

Module de bază:

 • Metode de cercetare și pregătire de dizertație
 • Modelarea sistemelor informatice
 • TIC, inovare și schimbare
 • Gestionarea persoanelor în organizații
 • Operațiuni și gestionarea lanțului de aprovizionare
 • Management strategic
 • Managementul proiectelor de sisteme informatice
 • Disertație

Module opționale:

 • E-Business și E-Commerce
 • Business Intelligence
 • Guvernarea informațiilor și etica
 • Sistemele informaționale și societatea informațională
 • Strategia de afaceri internațională


Candidatul

Masterul nostru în Managementul sistemelor informatice este ideal dacă doriți să vă dezvoltați înțelegerea managerială și abilitățile în management, atât din perspectivă generalistă, cât și din perspectiva informației. Acest curs este potrivit în special pentru absolvenții de informatică și profesioniștii care doresc să progreseze în management, precum și managerii de afaceri care doresc să-și extindă cunoștințele de știință a informației pentru a concura în mediul de afaceri de astăzi.

Veți avea o diplomă de onoruri de clasa a doua sau o calificare profesională autorizată. Pentru studenții străini, cerința standard a limbii engleze a Sheffield University Management School este IELTS 6.5 cu cel puțin 6 în fiecare parte sau echivalent.


Scoala

Sheffield University Management School este mândră că se află în topul unu din școli de afaceri din lume datorită unei prestigioase acreditare Triple Crown (AMBA, EQUIS, AACSB). Clădirea spectaculoasă a clădirii arhitectului este situată în Broomhill cu frunze, la doar 15 minute de mers pe jos de centrul orașului și la 15 minute de mers cu mașina de districtul de vârf, asigurând o calitate foarte bună a vieții pentru dvs.

Suntem conduși de cercetare, dinamici și progresivi. Școala se străduiește ca fiecare absolvent să fie gata de lucru atât în ​​teorie, cât și în practică. Personalul nostru academic de clasă mondială și gradele și calificările de renume lucrează foarte mult pentru a asigura acest lucru.

Un serviciu de carieră dedicat este, de asemenea, disponibil pentru a sprijini delegații și pentru a vă pune în legătură cu organizațiile. Centrul de ocupare a forței de muncă acționează ca o interfață cheie între studenții din management și lumea exterioară. Este un serviciu dedicat care vă ajută să accesați sprijinul pentru ocuparea forței de muncă, dezvoltarea abilităților și oportunitățile în următoarele domenii; proiecte postuniversitare, stagii de practică, școli de vară internaționale postuniversitare, asociații profesionale de cadre și locuri de muncă.

Școala de informare (iSchool) de la Universitatea din Sheffield este o comunitate înfloritoare dedicată studiului și avansării domeniului informațional și a profesiilor sale. ISchool vă împuternicește să îmbunătățiți modul în care funcționează lucrurile - prin înțelegerea și gestionarea mai bună a resursei cele mai valoroase din lume: informații. Este unul din grupul internațional de școli de vârf din lume.burse de studiu

Pentru mai multe informații despre burse, vizitați următorul site web. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Ultima actualizare August 2018

Despre facultate

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, ... Citeste mai mult

The University of Sheffield is a truly international environment with nearly 25,000 students from 117 countries. With a history stretching back to 1879, it is one of the UK’s leading universities and, as part of the Russell Group, is renowned for its research and teaching excellence. Citește mai puţin