MSC în energia regenerabilă

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentare generală

Schimbările climatice, creșterea populației și resursele limitate de combustibili fosili înseamnă că cererea de energie regenerabilă continuă să crească într-un ritm tot mai mare. Utilizarea resurselor regenerabile și aplicarea tehnologiilor de energie regenerabilă vor juca un rol major în aprovizionarea cu energie în viitor. Energia regenerabilă este acum în centrul tuturor discuțiilor informate privind sustenabilitatea energetică, securitatea și accesibilitatea. Absolvenții se pot aștepta la o gamă largă de cariere în sectorul industrial și public.

Structura cursului

Programul predat pentru masterii în domeniul energiei regenerabile este în general furnizat din octombrie până în februarie și este alcătuit din opt module. Modulele sunt livrate timp de o săptămână de livrare intensivă, iar oa doua săptămână este lipsită de predare structurată pentru a permite timp pentru o mai bună învățare și reflecție independentă.

Proiect individual

Proiectul individual reprezintă șansa ca elevii să se concentreze asupra unei zone de interes deosebit pentru ei și pentru cariera lor viitoare. Elevii selectează proiectul individual, în consultare cu coordonatorul tezei și directorul cursului. Aceste proiecte oferă studenților posibilitatea de a-și demonstra capacitatea de a efectua cercetări independente, de a gândi și de a lucra într-un mod original, de a contribui la cunoaștere și de a depăși probleme reale în industria offshore. Multe dintre proiectele sunt susținute de organizații externe.

Proiect de grup

Proiectul de grup este o activitate aplicată, multidisciplinară, bazată pe echipa. Adesea, rezolvarea problemelor din lumea reală și din industrie oferă studenților posibilitatea de a-și asuma responsabilitatea pentru un proiect de tip consultanță în timp ce lucrează sub supraveghere academică. Succesul depinde de integrarea diferitelor activități și de lucrul în cadrul obiectivelor, termenelor și bugetelor convenite. Competențe transferabile, cum ar fi munca în echipă, auto-reflecție și comunicare clară sunt de asemenea dezvoltate.

Cariera viitoare

Cu accentul mondial actual asupra abordării tehnologiilor cu emisii scăzute de carbon și a energiilor regenerabile, absolvenții acestui curs se pot aștepta să fie foarte căutați de către angajatori. Absolvenții de succes vor avea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a putea analiza nevoile actuale și viitoare de energie și pentru a proiecta și implementa soluții adecvate, ținând cont de aspectele sociale, de mediu, tehnice, de reglementare și comerciale. Absolvenții se pot aștepta să avanseze într-o gamă largă de cariere ca oameni de știință profesioniști sau ingineri în producția de energie, distribuția și gestionarea cererii în întreaga gamă largă a organizațiilor din sectorul industrial și din sectorul public.

Cerințe de intrare

O diplomă de clasa I de clasa întâi sau de a doua se titrează pe un subiect relevant sau o calificare internațională echivalentă sau o experiență de muncă relevantă. În mod alternativ, este posibil să fiți eligibili pentru programul nostru de Inginerie Pre-Master.

Certificatul ATAS

Elevii care au nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie ar putea fi nevoiți să aplice pentru un certificat ATAS pentru a studia acest curs.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Citește mai puţin
Cranfield , Swindon + 1 Mai mult Mai Puțin