MS Business Analytics și Managementul Informațiilor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Timp de decenii, Școala de Management Krannert a folosit o abordare analitică de afaceri pentru a dezvolta liderii industriei. Suntem specializați în dezvoltarea studenților care își propun să se bazeze pe mediile lor de știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) pentru a stabili, a conduce și a dezvolta organizații proeminente. Programul MS în Business Analytics și Managementul Informațiilor (MS BAIM) va educa studenții în tehnologii avansate de informatică și tehnici analitice. Programul este conceput pentru a îmbunătăți procesul de luare a deciziilor în cunoștință de cauză prin utilizarea datelor. Curriculum-ul este riguros și este orientat spre dezvoltarea competenței în utilizarea instrumentelor și metodologiilor software în cadrul afacerii.

Krannert MS Business Analytics

115668_qut.png

1. Programul certificat STEM

Analiza MS Business Analytics de la Krannert

2. Aplicație în lumea reală

Cursul MS BAIM Experiential Learning (MGMT 690 Industry Practicum) oferă studenților noștri absolvenți posibilitatea de a aplica cunoștințele din studiile lor într-o zonă aplicabilă printr-o teză sau proiect. Acest curs este ideal pentru studenții care vor urma o carieră de tip analitic (de ex. Data / OR Analyst, Data Scientist, Scientist Decizie, Consultant în Afaceri etc.) și este conceput pentru a lustrui și a integra cunoștințele și aptitudinile pe care le- la nivel de curs, dezvoltând cu succes o soluție de analiză cu un partener din industrie. Astfel, cea mai mare parte a timpului dvs. va fi dedicat colaborării cu colegii de proiect pentru a oferi răspunsurile și rezultatele furnizate de partener. Apasa aici pentru a afla mai multe.

3. Curriculum de clasă mondială

Programul MS BAIM al programului Krannert a fost în mod constant un program de top, nu numai în SUA, ci și în lume, prin diverse publicații. Numai în 2018, programul MS BAIM al lui Krannert a fost clasat ca fiind cel de-al doilea program de date științific în Statele Unite ale Americii de către CIO Magazine și programul de masterat # 12 Business Analytics în lume de către QS World University Rankings. De asemenea, masteranzii din Data Science clasifică MS Krannert în Business Analytics # 8. Elevii sunt instruiți de către facultățile cu atribuții de management al sistemelor de management și metodele cantitative, care cultivă competențele în cele mai bune practici actuale de prelucrare și analiză a datelor.

4. Organismul internațional al studenților

La Purdue, o experiență internațională cu mai multe fațete este fundamentată în interacțiunile de zi cu zi într-unul dintre cele mai diverse organisme studențești din lume. Universitatea Purdue se numără printre primele universități pentru înscrierea internațională a studenților în Statele Unite. Școala de Management Krannert este un loc în care indivizii converg din diverse națiuni, medii și credințe într-un mediu coerent de clasă, care sporește experiența de învățare la nivel mondial, în același timp favorizând o îmbogățire transformarea personală a studenților noștri. Cohorta actuală este compusă din studenți din 29 de țări diferite și ușa este întotdeauna deschisă pentru mai mult!

Fapte de program

 • Durata: 11 luni (3 semestre)
 • Data de început a clasei: iunie
 • Total ore de credit: 36

Rezultatele absolvenților

97% dintre absolvenții MS BAIM au fost plasați la un loc de muncă în termen de 180 de zile de la absolvire.

Absolvenții recente ale Krannert MS BAIM au fost angajați la:

 • Amazon
 • Măr
 • Avant
 • banca Americii
 • CMA CGM
 • Deloitte
 • DiDi Chuxing
 • Servicii FedEx
 • Meijer
 • Operațiunile internaționale MGM Resorts
 • Corporația Hertz
 • Verizon Wireless
 • Walmart eCommerce

… Și altele!

Cotația studenților

115669_quote4.png

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move indu ... Citeste mai mult

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move industry forward and change the world. Citește mai puţin