MS în psihologie

Generalități

Programul de descriere

Lehigh University Psychology Department

Departamentul de Psihologie de la Lehigh University este un departament intensiv de cercetare, unde studenții absolvenți și facultățile lucrează în colaborare în cadrul și pe cele trei domenii: psihologie cognitivă, de dezvoltare și socială. Mulți absolvenți de la programul nostru de MS continua la doctorat excelent. și Psy.D. programe.

Finalizează o diplomă absolvită în psihologie - cu specialități în psihologie cognitivă, de dezvoltare și socială. Programul de absolvire în psihologie de la Lehigh University este un program selectiv, intensiv în cercetare, care se concentrează pe psihologie cognitivă, dezvoltată și socială, iar facultatea noastră și studenții lucrează adesea la intersecția acestor zone.

Departamentul acceptă în principal doctoratul. studenți, care obțin un master în procesul de lucru pentru doctorat. Dar în fiecare an, câțiva studenți bine calificați pot fi, de asemenea, acceptați pentru un master de știință. Ph.D. iar studenții MS definesc o zonă de specializare prin experiențele lor de cercetare și prin selecția seminariilor absolvenți.

Departamentul de Psihologie de la Lehigh University este un departament intensiv de cercetare, unde studenții absolvenți și facultățile lucrează în colaborare în cadrul și pe cele trei domenii: psihologie cognitivă, de dezvoltare și socială. În plus, deseori lucrăm îndeaproape cu cercetători din alte departamente, programe și colegii, inclusiv Programul de Sănătate, Medicină și Societate, Programul de Științe Cognitive, precum și Colegiile de Afaceri și Educație. Multe laboratoare colaborează, de asemenea, cu cercetători din alte instituții.

Repere de program absolvent

Micul este frumos. Programul este intenționat de mic, asigurând un raport favorabil facultate-student, colaborare strânsă facultate-student și o atmosferă congenială. Planificăm să ne extindem de la actuala noastră înscriere de 17 la aproximativ 20 de studenți la capacitate maximă.

Facilități de ultimă generație. Laboratoarele psihologice bine dotate oferă un cadru excelent pentru cercetare. Departamentul dispune de numeroase facilități pentru cercetare în fiecare dintre cele trei domenii ale noastre de specializare. Lehigh are un sistem sofisticat de rețea și o excelentă bibliotecă on-line și suport informațional. Departamentul are, de asemenea, propriile sale facilități de calculator, oferind programe statistice, experimentale și software de uz general.

Suport financiar generos. Studenților admiși cu statut normal de normă întreagă li se acordă, în mod normal, o derogare de școlarizare completă și o bursă anuală de 9 luni (21.630 USD pentru 2019-2020). Sprijinul poate fi sub formă de instruire, cercetare sau asistență absolventă sau o bursă (aceasta din urmă fiind înzestrată uneori cu un stipendiu mai generos). Suport suplimentar este de obicei disponibil vara. În evaluarea pachetului nostru de asistență, rețineți că costul vieții este mult mai mic aici decât în marile orașe.

O locație idilică. Campusul lui Lehigh, în parcul istoric din Betleem, Pennsylvania, este un fost arboretum puternic împădurit cu clădiri din piatră din epoca victoriană acoperită de iederă. Situată în a treia cea mai mare zonă metropolitană din Pennsylvania (630.000 de oameni), Valea Lehigh combină avantajele vieții urbane și rurale. Se află la o scurtă distanță de mașină din New York, Philadelphia, Munții Pocono și malul New Jersey.

Cerințe de program de master

Gradul de MS este acordat în principal studenților în procesul de lucru pentru doctoratul lor. Cu toate acestea, studenții bine calificați pot fi, de asemenea, acceptați pentru un master de știință.

Studii: Cursurile minime necesare includ: două cursuri de bază care acoperă psihologia cognitivă, psihologia dezvoltării sau cogniția socială; două cursuri de statistică și metodologie de cercetare; un seminar de dezvoltare profesională; și două cursuri elective, aprobate de consilier.

Cercetare: Toți studenții sunt angajați în cercetare pe toată durata reședinței lor în program. Cerințele formale includ un proiect din primul an care oferă de obicei baza tezei de master.

Domenii de specializare

Principalele domenii de specializare ale departamentului includ:

Cognition and Language: Formare largă în psihologia cognitivă și neuroștiința cognitivă; expertiză specială în controlul și atenția cognitivă, procesele executive, memoria, reprezentarea cunoștințelor, limbajul, raționamentul cauzal și clasificarea.

Dezvoltare socială și cognitivă: Cercetarea acoperă numeroase subiecte de dezvoltare centrală, inclusiv dezvoltarea cognitivă, meta-cognitivă și perceptivă; dezvoltarea limbajului, narativului și alfabetizării; dezvoltare simbolică și joacă; atașament, dezvoltare socio-emoțională și morală; dezvoltarea sexului și identității; dezvoltarea socio-relațională și socio-culturală și dezvoltarea duratei de viață.

Cogniția socială și personalitatea: examinarea modului în care influențele situaționale, diferențele individuale și mecanismele de procesare a informațiilor se combină pentru a crea cogniție și comportament social. Accentele actuale includ influențe conștiente și inconștiente asupra judecății sociale, influența socială, prejudecățile și stereotipurile, obiectivele, motivația și autoreglarea, precum și schimbările social-cognitive asociate cu îmbătrânirea și starea de sănătate, inclusiv coping și depresie.

Cerințe de intrare

Admisii deschise: toamnă / primăvară

Termenul de cadere pentru revizuirea cererii: 1 ianuarie

Informatii de contact

Profesor Almut Hupbach, director absolvent
E-mail: alh309@lehigh.edu
Număr de telefon: 610-758-6762

Cerințe de admitere

  • 2 Scrisori de recomandare
  • Rezultate GRE testare necesare

Solicitanții internaționali

Solicitanții internaționali sunt obligați să demonstreze abilități de limbă engleză egale cu cele solicitate studenților care doresc gradul. Toți candidații internaționali a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să ia testul TOEFL și să depună note.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Citeste mai mult

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Citește mai puţin