MS în managementul biotehnologiei și antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Școala Katz / Kelly Milnes

De la comercializarea materialului genetic editat CRISPR până la dezvoltarea culturilor rezistente la pesticide, inovațiile în biotehnologie au un impact pozitiv și rapid asupra viitorului omenirii în domeniile sănătății, alimentelor și combustibililor. Prin MS Katz în managementul biotehnologiei și antreprenoriat, studenții au ocazia de a-și perfecționa cunoștințele și de a aplica principiile științelor biologice, în timp ce își dezvoltă înțelegerea afacerii. Aceștia vor învăța, evalua și dezvolta abilitatea de a lua o idee dintr-un concept până la crearea unui produs comercial utilizând metode de proiectare științifică și modele financiare, etice, de afaceri și IP de management solid. (...)

Programul interdisciplinar oferă studenților o experiență imersivă în care liniile dintre clasă și lumea reală se estompează, prin facultatea de practicieni stelari, oportunități de stagiu pentru credit și un proiect final de piatră cu un partener industrial.

Progresul este de asemenea măsurabil. Fiecare student va menține un plan de acțiune de urmărire a obiectivelor în fiecare semestru pentru durata călătoriei sale la Katz.

Programul de 36 de credite permite studenților să creeze o cale cea mai potrivită pentru viața lor, cu opțiuni la jumătatea timpului sau cu normă întreagă în campus și toate cursurile de seară. Clasele sunt bazate pe proiecte, iar studenții merg pe jos cu un portofoliu robust care să le arate viitoarelor angajatori.

La Școala Katz, ne înarmăm absolvenții cu înțelegerea științifică și cunoștințele de afaceri necesare pentru a sinergiza ideile în acțiune și pentru a le debloca potențialul de a lucra cu succes în industria biotehnologiei. Masterul în biotehnologie este un grad STEM recunoscut, astfel încât studenții internaționali pot fi eligibili pentru formare practică opțională extinsă (OPT) pentru a lucra în Statele Unite până la 24 de luni după absolvire.

Blend Science and Business pentru a construi o lume mai bună

 • Îmbogățiți cunoștințele științifice sau tehnologice cu abilitățile de afaceri, cum ar fi marketingul, dezvoltarea clienților, analiza și dezvoltarea de noi afaceri pentru a funcționa eficient în cadrul ecosistemului biotehnologiei.
 • Master abilități de conducere organizaționale, cum ar fi produs, program, și de management de proiect.
 • Dezvoltați o înțelegere a aspectelor juridice, de reglementare, de conformitate și etice ale domeniului.

Cursuri recomandate

Curriculumul de masterat al managementului biotehnologiei și al spiritului antreprenorial este bazat pe proiect - elevii își vor aplica cunoștințele de clasă în simulările din lumea reală și vor construi un portofoliu robust pentru a prezenta viitoarelor angajatori.

 • Managementul biotehnologiei
  • Oferă o imagine de ansamblu asupra activităților și cunoștințelor necesare conducerii și administrării companiilor de biotehnologie și farmaceutice. Subiectele includ evaluarea tehnologiilor medicale și analiza cost-eficiență; medicina personalizată, farmacogenomică și diagnostice însoțitoare; stabilirea prețurilor și rambursării; plătitorii guvernamentali; brevetele și proprietatea intelectuală; și informații în domeniul sănătății.
 • Dezvoltarea și comercializarea produselor farmaceutice
 • Dezvoltă o cunoaștere activă a politicilor, proceselor și procedurilor pentru descoperirea, dezvoltarea și comercializarea drogurilor. Subiectele acoperă dezvoltarea medicamentelor de la bancă la pat, inclusiv gestionarea portofoliilor și a conductelor; și cercetarea economiei de sănătate.
 • Proprietatea intelectuală, reglementarea și conformitatea pentru biotehnologie
 • Acoperă o introducere în sistemul juridic, inclusiv contractul și dreptul de proprietate intelectuală; o înțelegere a principalelor agenții de reglementare și a domeniilor de conformitate care afectează activitățile biotehnologice; și o bază solidă în problemele etice privind dezvoltarea și comercializarea produselor biotehnologice. Subiectele includ răspunderea penală și civilă; legile care guvernează utilizarea, testarea, dezvoltarea și acordarea de licențe pentru biotehnologie; agenții de reglementare; asigurarea calității; și etica cercetării, printre altele.

Cine ar trebui să aplice

Programul este ideal pentru absolvenți recenți sau profesioniști care doresc să pună bazele principiilor științei și tehnologiei de bază cu abilități de afaceri și antreprenoriat. Programul oferă cursuri de bază în știință și afaceri, astfel încât elevii de la orice student major poate avea o tranziție lină în program.

Elevii cu științe, tehnologii sau majori de afaceri anterioare pot transfera până la nouă (9) credite de absolvent anterioare în program. Contactați-ne la katzgrad@yu.edufor un audit de transcriere.

Studenții noștri s-au angajat să folosească biotehnologia în moduri etice pentru a îmbunătăți viața oamenilor și a societății.

Aproximativ 33% dintre elevii Katz provin din afara Statelor Unite.

Cariere

 • Manager de produs
 • Manager de program
 • Manager de proiect
 • Manager de piață
 • Studii clinice
 • Auditorul de conformitate
 • Specialist în probleme de reglementare
 • Director de brevete
 • Specialist în dezvoltarea afacerilor
Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United Sta ... Citeste mai mult

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Citește mai puţin