MS în inginerie electrică și informatică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Departamentul de inginerie electrică și informatică oferă programe postuniversitare în anumite domenii de specialitate care conduc la masterat, MS și doctorat. în inginerie electrică și informatică. Experiența actuală de cercetare departamentală se încadrează în unul dintre următoarele domenii: Inginerie biomedicală, Comunicații / Procesarea semnalului, Arhitectura computerelor, Sisteme cibernetice și fizice, Electromagnetică / Optică, Electronică de putere / putere și VLSI Departamentul ECE este, de asemenea, un contribuitor cheie la Parcul de Cercetare și Tehnologie al NDSU.

Facilități și echipamente de cercetare

Departamentul este găzduit într-o clădire modernă, bine echipată. Studenții absolvenți au acces la laboratoare, săli de instrumente și servicii de calculatoare, de la sistemul informatic universitar la computerele departamentale. Facilitățile de cercetare includ laboratorul de inginerie cardiovasculară, laboratorul de arhitectură a computerelor, laboratorul de sisteme digitale, camera de scut EMI, laboratorul de electronică de putere și de putere, laboratorul de sisteme și procesare a semnalului și laboratorul de circuite imprimate.

Cerințe de admitere

Calea preferată este să contactați și să lucrați cu un profesor NDSU ECE înainte de a veni la NDSU, astfel încât profesorul să vă recomande admiterea în program. Fiecare profesor va avea așteptări diferite în ceea ce privește cantitatea și tipul muncii pe care le va cere să le faceți pentru ca acesta să vă recomande admiterea în programul de absolvire NDSU ECE. Vă rugăm să consultați site-ul web al fiecărei facultăți și să contactați un membru al facultății care lucrează într-o zonă de cercetare în care sunteți interesat să vă urmați studiile postuniversitare. O cale secundară este de a avea un scor GRE de cel puțin 145 verbal și 155 cantitativ și un GPA minim de 3,0 la cea mai recentă diplomă în inginerie electrică sau inginerie informatică, fie BS, fie MS. Nu este necesar testul domeniului GRE. Pentru a fi admis ca student ECE ME, trebuie să aveți un scor GRE de cel puțin 145 verbale și 155 cantitative și un GPA minim de 3.0 la diploma dvs. de inginerie electrică sau inginerie informatică.

Cerința minimă de admitere GPA 3.0 poate fi renunțată la studenții ME cu experiență substanțială în industria ECE. Testul pentru domeniul subiectului GRE nu este obligatoriu.

Asistență financiară

Departamentul are un număr limitat de asistenți didactici și de cercetare disponibili. Aceste asistențe oferă un salariu lunar pe parcursul anului universitar, o renunțare la cursurile de absolvire în timpul anului universitar și vara, dar nu acoperă taxa minimă de activitate. În plus, există oportunități, atât în departament, cât și în campus, de a efectua lucrări cu fracțiune de normă, profesori, tutori și consultanți. Aceste asistențe sunt acordate pe o bază competitivă - de obicei la momentul admiterii pentru semestrul de toamnă.

Cerințe de diplomă

Diplomele de masterat și masterat necesită un minim de credite de 30 de semestre dincolo de gradul BS. Maestru de inginerie este un program de curs numai de lucru care necesită un capstone constând dintr-un portofoliu sau examen scris. Pentru Master of Science, 6 ore din 30 trebuie să fie alocate tezei. Toți studenții trebuie să promoveze un examen oral final care să acopere atât lucrarea cursului, cât și teza.

Bună calitate academică

Toți studenții absolvenți trebuie să mențină 3,00 GPA sau mai bine și să facă progrese semnificative către gradul lor pentru a rămâne în stare bună. Nerespectarea acesteia poate împiedica asistența financiară a studentului și / sau capacitatea de a se înscrie la cursuri în programul de absolvenți ECE.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often in ... Citeste mai mult

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often interdisciplinary, research. Additionally, our students have access to professional development opportunities, and events such as Three Minute Thesis. Our low tuition costs make NDSU a bargain, and our career outcomes are excellent. We are located in Fargo, ND – a Midwestern “hidden gem,” and a welcoming and vibrant community of about 230,000 with a unique rural-urban feel. We have a bustling entrepreneurial atmosphere; rich culture; great local fare, arts, and entertainment; and family friendly environment. Citește mai puţin