MS în biotehnologie

Generalități

Programul de descriere

Programul MS în Biotehnologie de la Universitatea Syracuse oferă studenților opțiuni extrem de flexibile, personalizabile și de pregătire și educație științifică riguroasă și avansată. Este de natură extrem de interdisciplinară, împletind cercetările științifice biologice și de inginerie cu principii și practici ale managementului afacerilor.

Programul evidențiază

 • Unic interdisciplinar, curriculum-ul personalizat permite studenților capacitatea maximă de a-și urma interesele.
 • Program non-teză academică, de cercetare și de formare în laborator.
 • Sunt necesare cel puțin 36 de credite totale, care pot fi completate în două-trei semestre.
 • Orientare expertă în dezvoltarea profesională pe parcursul programului.
 • Studenții aleg fie o cercetare independentă, fie un stagiu de biotehnologie pentru experiența reală și practică.

Elevii aleg dintr-o cale generală sau specializată, în funcție de interesele lor specifice:

 • Pista generală
 • Pista BioBusiness
 • Științe Biomedicale
 • Pista biotehnologiei industriale

Aplicați la MS în programul de biotehnologie

Informatii generale

Termenul limită de depunere a cererilor de admitere pentru toamna 2020:

Cererile primite înainte sau înainte de 15 ianuarie 2020 vor fi considerate o prioritate. Aplicațiile primite după 15 ianuarie vor fi luate în considerare pe baza spațiului disponibil. Prin urmare, vă rugăm să trimiteți candidatura, scrisori de recomandare și transcrieri oficiale cât mai curând posibil.

După toamna 2020, cererile vor fi acceptate în mod regulat. Intrările de vară sunt limitate. Prin urmare, vă rugăm să contactați programul de biotehnologie înainte de a solicita admiterea de vară.

Cerințe de admitere

Solicitanții trebuie să fi obținut un BS sau o diplomă de licență și să aibă cel puțin un fond minim în științele chimice, fizice și biologice, inclusiv cel puțin un curs de matematică la nivel de facultate, doi-trei ani de cursuri de biologie și cel puțin două cursuri de chimie. .

Deși nu este necesar, un an de biochimie este de dorit pentru studenții interesați de pista de științe biomedicale, iar un an de fizică este de dorit pentru studenții interesați de pista biotehnologiei industriale.

O atenție specială este acordată studenților care au efectuat cercetări de licență și ale căror recomandări atestă abilitățile lor în laborator sau domeniu și arată promisiune în cercetare.

Sprijin financiar

În plus față de ajutorul financiar, unele tipuri de asistență financiară suplimentară pot fi disponibile pentru unii studenți absolvenți în biotehnologie, cum ar fi:

 • Reduceri de școlarizare
 • Subvenții pentru studenți
 • Burse de studii
 • Asistențe didactice (inclusiv credite de reducere a școlarizării și un indemnizație)

Procedura de aplicare

Aplicați pe CollegeNET

Scrisorile de recomandare trebuie încărcate pe CollegeNET de către recomandant (aceasta este metoda preferată), SAU livrate prin poștă într-un plic sigilat la Procesarea admiterii absolvite direct de la recomandator.

Aplicațiile sunt examinate de comitetul de admitere al SM pentru biotehnologie. Deciziile privind adecvarea admiterii sunt luate cât mai curând posibil.

Aplicațiile incomplete pot întârzia examinarea cererii dvs.

Instrucțiuni generale de aplicare

Biroul de admitere absolvent al Universității Syracuse direcționează procesarea admiterilor și a cererilor de absolvire a întregii universități, inclusiv a cererilor pentru programul MS Biotehnologie. Pentru a începe cererea online, accesați site-ul web pentru admiterea absolvenților.

Codul instituției pentru Universitatea Syracuse este 2823. Serviciul de testare educațională (ETS) vi se va solicita acest cod atunci când solicitați ca punctele dvs. oficiale GRE și / sau TOEFL să fie transmise electronic către Universitatea Syracuse.

Materiale de aplicare obligatorii

 • Formular de cerere pentru absolventul universității Syracuse (online).
 • Declarație personală: includeți cercetare și / sau experiență didactică, interese de cercetare, obiective de carieră și identificați membrii facultății din programul nostru sub care puteți fi interesat să lucrați.
 • Trei (3) scrisori de recomandare.
 • Transcrieri (transcrieri neoficiale pot fi încărcate în scopuri de revizuire).
 • Scorurile TOEFL sau IELTS sunt necesare tuturor solicitanților internaționali a căror limbă maternă nu este engleza. Scorurile oficiale trebuie raportate (folosiți codul 2823).

Materiale opționale de aplicare

Rezultatele examenului de înregistrare absolvită (GRE) nu sunt necesare solicitanților. Cu toate acestea, dacă ați susținut examenul GRE, puteți trimite scorurile oficiale cu cererea dvs. (Pentru a raporta scorurile oficiale la Universitatea Syracuse, utilizați COD 2823.) Scoruri ridicate la testele verbale, cantitative și analitice de scriere a GRE-ului vă pot consolida aplicația.

Notă importantă privind scorurile GPA, GRE și TOEFL / IELTS: nu avem scoruri GPA, GRE, sau scoruri TOEFL / IELTS. Fiecare solicitant este evaluat individual.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Syracuse University is a private research university of extraordinary academics, distinctive offerings, and an undeniable spirit. With a gorgeous campus in the heart of New York State, a global footpr ... Citeste mai mult

Syracuse University is a private research university of extraordinary academics, distinctive offerings, and an undeniable spirit. With a gorgeous campus in the heart of New York State, a global footprint, and nearly 150 years of history, our university is made for those who want a quintessential college experience. Proudly selective, we take a chance on people who dream big. This is where you come to cheer, to grow, to become the person you want to be. Citește mai puţin
Syracuse , Syracuse + 1 Mai mult Mai Puțin