MS în biochimie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Rezumatul programului

Programul de masterat în biochimie de la Universitatea de Științe pregătește studenții să devină lideri, inovatori și practicieni calificați. Concentrația unică a USciences pe știință și asistență medicală oferă un mediu de program mic cu facultatea, infrastructura și facilitățile universităților mult mai mari. Opțiunile noastre pentru teză și non-teză permit studenților să își adapteze educația pentru a-și susține planurile și obiectivele de carieră. Absolvenții noștri MS în biochimie lasă programul bine pregătit pentru cariera lor aleasă.

144488_USciences_BioChem-MS

De ce să alegi Universitatea de Științe?

 1. Acreditat la nivel național de Societatea Americană pentru Biochimie și Biologie Moleculară.
 2. Dimensiunea relativ mică a programului nostru permite studenților să lucreze îndeaproape cu facultatea noastră expertă, asigurând atenție individuală și dedicare succesului dumneavoastră.
 3. Acces la echipamente de laborator sofisticate și tehnologie avansată, inclusiv un spectrometru RMN de 400 MHz, cromatografie lichidă de înaltă presiune, spectrofotometre de fluorescență și supercomputere Beowulf în Centrul nostru de Vest pentru Chimie Computațională și Proiectare de Medicamente.
 4. Tehnologia calculatoarelor pe tot parcursul curriculumului, începând cu primul curs de chimie. Aproape toate prelegerile și laboratoarele integrează aplicații informatice.
 5. Angajați-vă în cercetări independente sub îndrumarea facultăților expert.
 6. Facultate specializată în biochimie structurală, chimie bioinorganică, enzimologie, biologie moleculară, biologie celulară, imunologie, bioinformatică și genetică biochimică.
 7. Experiență industrială prin stagii în campus și în afara campusului.
 8. Facultate cu experiență în instruirea studenților internaționali cu diferite medii.

Rezultatele carierei

Absolvenții programului de biochimie MS la USciences sunt bine poziționați pentru a intra în industriile biotehnologice, chimice și farmaceutice, dintre care există multe în zona Philadelphia. Alternativ, acest program oferă o pregătire excelentă pentru doctorat. programe la USciences sau la alte universități de top sau pentru școala de medicină.

Potrivit sondajului salarial din 2019 realizat de American Chemical Society, chimiștii din Statele Unite cu diplomă în MS câștigă un salariu mediu de 85.000 de dolari.

Oportunități de finanțare

Exonerările de școlarizare sunt disponibile pentru candidații bine calificați pentru a susține până la o treime din costurile de școlarizare.

Academicienii

Programele de studiu individualizate disponibile la USciences profită de instrumentele moderne și oferă o bază solidă pentru cercetare independentă. În plus față de posibilitatea de a efectua cercetări în domeniile tradiționale din chimie (organică, anorganică, fizică, analitică și biochimie), afilierea strânsă a facultății de chimie cu facultatea de farmacologie, toxicologie, bioinformatică și farmaceutică a dus la cercetări deosebit de puternice. se concentreze pe aplicarea metodelor chimice la cercetarea problemelor din științele sănătății și descoperirea medicamentelor.

Elevii vor:

 • Obțineți o înțelegere aprofundată a conceptelor importante referitoare la toate domeniile majore ale chimiei adecvate problemei de cercetare abordate și să puteți aplica cunoștințele acumulate.
 • Fiți expuși la procedurile de laborator și la instrumentele chimice necesare pentru soluționarea problemei de cercetare abordate și să le puteți folosi în mod eficient în acest scop.
 • Conștientizați problemele critice de siguranță și reglementările de mediu.
 • Să fie capabil să utilizeze computerele în mod eficient atât pentru sarcini științifice, cât și non-științifice.
 • Să fie capabil să exploreze literatura științifică folosind o varietate de resurse și să comunice aceste informații în mod eficient.
 • Obțineți un nivel de rezolvare a problemelor și abilități de gândire critică adecvate pentru obținerea diplomei postuniversitare și puteți învăța independent.

Studenții au, de asemenea, o oportunitate interesantă de a utiliza tehnici de modelare computerizată pentru a înțelege și a prezice structura și comportamentul sistemelor chimice și biochimice prin Centrul nostru de Vest pentru Chimie Computațională și Proiectarea Medicamentelor Facultatea West Center este formată în prezent dintr-un grup concentrat format din cinci membri ai facultății din cadrul Departamentului de Chimie și Biochimie cu expertiză în chimie și biochimie computațională. O combinație de mai multe clustere „supercomputer” Beowulf cu procesare paralelă, care rulează pachete software sofisticate, sunt disponibile pentru utilizare de către studenți.

Domeniile de specializare în gradul de biochimie MS la USciences sunt chimia bioanalitică și chimia peptidelor, proteinelor, lipidelor și a acidului nucleic.

Cerințele de admitere

Cerințele detaliate și termenele limită pot fi găsite aici .

Contacteaza-ne

Telefon: + 1-888-996-8747

E-mail: absolvent@usciences.edu

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Citeste mai mult

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Citește mai puţin