MS în Leadershipul Educațional

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

De ce să studiezi leadershipul educațional prin programul de studii universitare de la Madonna University ?

  • Perfect pentru studenții cu fracțiune de normă cu angajament de lucru cu normă întreagă
  • Oferite toate online sau în campus
  • Program riguros cu o reputație excelentă
  • Promovează o abordare de leadership colaborativă
  • Aflați de oriunde aveți o conexiune la internet - puteți completa acest grad în sala de clasă sau 100% online

Prezentare generală a programului

Master of Science în Leadership Educațional este conceput pentru a satisface nevoia de lideri în diverse setări educaționale. Veți dezvolta abilități de leadership de colaborare pentru a ajuta la colaborarea cu familiile, profesorii și membrii comunității pentru a atinge obiectivele individuale și instituționale. Obțineți o înțelegere a modului în care, în calitate de administrator, puteți influența contextul politic, social, economic și cultural al educației K-12. Învățați să cultivați și să susțineți o cultură școlară care să conducă la învățarea elevilor și la creșterea personalului. Pregătiți-vă să fiți un administrator eficient al educației și un lider vizionar, construind o rețea profesională împreună cu colegii și instructorii. După finalizarea programului, veți fi eligibil pentru certificarea administratorului clădirii K-12 din Michigan.

Viitorul tau

Succesul studenților

Lisa Diebel
De ce ai ales Madonna University ?
Am ales Madonna University pentru că era aproape de casă și avea o reputație excelentă.

Ce credeți că face experiența și educația la Madonna Special?
Toți profesorii mei erau profesori extrem de dedicați și pasionați. S-au îngrijit cu adevărat de studenți, care mi-au inclus studentul și studenții pe care mi-ar fi încredințat. Mărimea clasei mici a fost, de asemenea, un plus pentru o atenție personalizată.

Ce ați făcut de la absolvire, în carieră? (școală absolventă, angajator?)
Când am absolvit acum 11 ani în urmă, am început să lucrez la liceul din Plymouth în departamentul FCS. Am fost acolo timp de șapte ani și apoi m-am mutat la Școala Orientală de Mijloc. Am fost aici de cinci ani. Doar recent am acceptat o poziție la Universitatea Ohio ca lector asociat și coordonator de program. Voi începe la OU în august 2016.

Cum ți-a jucat diploma Madonna un rol în poziția ta actuală?
Gradul meu Madonna ma condus la o nouă provocare în cariera mea. Voi fi lectură și, de asemenea, responsabil pentru dezvoltarea unui departament.

Care a fost cea mai plină de experiență profesională sau personală de când ați absolvit?
Experiența mea cea mai plină de satisfacție este că acum voi avea ocazia să fiu ca profesorii care mi-au inspirat atât de mult. Este rândul meu să inspir următorii generații de educatori.


Planul de studiu

Planul de studiu

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The mission of Madonna University, a Catholic and Franciscan institution of higher learning, is to instill in its students Christian humanistic values, intellectual inquiry, a respect for diversity, a ... Citeste mai mult

The mission of Madonna University, a Catholic and Franciscan institution of higher learning, is to instill in its students Christian humanistic values, intellectual inquiry, a respect for diversity, and a commitment to serving others through a liberal arts education, integrated with career preparation and based on the truths and principles recognized within a Catholic tradition. Citește mai puţin
Livonia , Gaylord , Charter Township of Clinton + 2 Mai mult Mai Puțin