MRes în Antropologie Socială și Studii Amerindian este orientat spre studenții care caută specializare etnografică și istorică în America. Programul are scopul de a oferi studenților o conștientizare a subiectelor de cercetare și a tendințelor în studiile Amerindian și pentru a le pregăti pentru munca de teren antropologic.

MRes în Antropologie Socială și Studii Amerindian este un program de învățământ postuniversitar de zi cu zi predat de Departamentul de Antropologie Socială în cadrul Școlii de Studii Filozofice, Antropologice și de Film.

Programul are ca scop să vă pregătească pentru o serie de activități conexe din diferite părți ale lumii, să participe la dezbateri naționale și regionale și să asigure desfășurarea de discuții și cursuri academice și de extindere în diferite țări din lumea latino-americană.

Repere

 • Oportunități pentru a învăța o limbă sud-americană, cum ar fi Quechua sau spaniolă.
 • Oferă o înțelegere a experiențelor sociale, politice și culturale foarte complexe ale populațiilor istorice din America de Sud.
 • Vă echipează pentru o gamă largă de activități de extindere, dezvoltare și susținere în legătură cu comunitățile țărănești și urbane americani și sud-americane.

Formatul de predare

MRes în Antropologie Socială și Studii Amerindian este un program de învățământ postuniversitar de zi cu zi predat de Departamentul de Antropologie Socială în cadrul Școlii de Studii Filozofice, Antropologice și de Film.

Peste două semestre, studenții au două module obligatorii și două module opționale. Metodele de predare includ prelegeri, seminarii, supervizări și grupuri de lectură. Cursurile de clasă de cursuri variază de la cinci la zece studenți, iar dimensiunile tutorialului variază de la doi la șase studenți. Modulele sunt evaluate prin cursuri constând din două eseuri pe modul.

Pe parcursul anului, cu accent deosebit pe parcursul lunilor de vară, veți crea un proiect de cercetare culminând cu o disertație de 15.000 de cuvinte. Fiecare profesor postuniversitar este desemnat un supraveghetor individual din rândul personalului antropolog care lucrează cu ei îndeaproape pentru a dezvolta un subiect și o direcție pentru terminarea disertației.

Departamentul de Antropologie Socială oferă accesul postuniversitar la o colecție muzeală de obiecte etnografice și o sală comună care include o bibliotecă generală de clasă antropologică, oferind un spațiu care este împărțit atât de personal, cât și de absolvenții postuniversitari. Bibliotecile departamentale, împreună cu biblioteca principală care deține o colecție antropologică, includ materiale din toate regiunile etnografice ale lumii.

module

Modulele din acest program au diferite metode de livrare și evaluare.

Fiecare modul cuprinde în mod tipic:

 • Patru ore de contact pe săptămână (inclusiv prelegeri, seminarii, tutoriale și grupuri de lectură);
 • Evaluare cursuri 100% constând din două eseuri.

Studenții care nu sunt finanțați de ESRC pot înlocui până la 30 de credite de la modulele de antropologie socială de 3000 sau 4000 de niveluri, cu aprobarea coordonatorului cursului.

Obligatoriu

 • Antropologia legăturilor: Interdisciplinaritatea ca metodologie: prin cursuri și seminarii, elevii sunt arătați cum antropologia poate fi extinsă și iluminată prin lucrul cu metodologii și concepte trase din istorie, știință socială, filosofie, limbă și artă.
 • Metode de cercetare în antropologia socială: analizează metodologia cercetării antropologice prin acordarea unei atenții deosebite relației dintre metodă și experiența pe teren.
 • Special Subiect (Studii Amerindian): disponibil pentru studenții cu o cercetare bine gândită și specifică.

facultativ

Modulele opționale pot fi modificate în fiecare an, iar unele pot permite doar un număr limitat de elevi (consultați poziția Universității privind dezvoltarea curriculumului). Elevii au, de asemenea, opțiunea de a alege alte module disponibile în cadrul Departamentului.

Disertație

Dizertațiile studenților vor fi supravegheate de membrii cadrelor didactice care vor consilia cu privire la alegerea subiectului și vor oferi îndrumare pe tot parcursul procesului de cercetare. Dizertația completă de cel mult 15 000 de cuvinte trebuie depusă până la data specificată în luna august.

În cazul în care elevii aleg să nu îndeplinească cerințele de disertație pentru MRes, există premii de ieșire disponibile care să permită candidații calificați corespunzător pentru a primi un certificat postuniversitar sau Diploma de studii postuniversitare. Prin alegerea unui premiu de ieșire, veți termina gradul dvs. la sfârșitul celui de-al doilea semestru de studiu și veți primi un PGCert sau PGDip în loc de MRes.

Modulele enumerate aici sunt orientative și nu există nicio garanție că vor rula pentru intrarea în anul 2019.

Cariere

Absolvenții de antropologie socială au caracteristici care caută mulți angajatori și un grad de antropologie socială oferă deschideri pentru o gamă largă de cariere. Absolvenții noștri au câștigat locuri de muncă de succes în domenii precum:

 • învățătură
 • conservarea vieții sălbatice
 • politica internațională
 • jurnalism (BBC și The Independent)
 • marketing

Centrul de carieră oferă consiliere unu-la-unu tuturor studenților cu privire la un curs postuniversitar predat și oferă un program de evenimente pentru a ajuta elevii să își dezvolte abilitățile de angajare.

Cerințe de intrare

 • O bună diplomă de licență 2.1. Salutăm aplicații atât de la studenții cu diplomă de licență în Antropologie Socială, cât și de la cei care nu au experiență antropologică anterioară.
 • Dacă ați studiat prima dvs. diplomă în afara Regatului Unit, consultați cerințele internaționale de intrare.
 • Competența în limba engleză.

Calificările enumerate indică cerințele minime pentru intrare. Unele școli academice vor cere solicitanților să obțină note semnificativ mai mari decât minimul. Obținerea cerințelor de intrare enumerate nu vă garantează un loc, deoarece universitatea ia în considerare toate aspectele fiecărei aplicații, inclusiv, după caz, exemplul scris, declarația personală și documentele justificative.

Cerințe de aplicare

 • CV,
 • un eșantion de lucrări scrise academice (2.000 de cuvinte)
 • două referințe originale semnatare academice,
 • transcrieri academice și certificate de diplomă,
 • Certificatul de limba engleză,
 • scrisoare de intenție (opțional).

Programul STAR

Consorțiul Scoala de Formare în Cercetare Antropologică (STAR) reunește antropologi sociali de la universitățile St Andrews, Aberdeen și Edinburgh pentru a sprijini inovația în cercetare și predare.

În plus față de co-găzduirea conferințelor internaționale și atelierelor de lucru, consorțiul desfășoară două cursuri gratuite de formare rezidențială săptămânală în fiecare an în antropologie pentru studenții postuniversitari și cercetătorii din cariera timpurie. Primul curs este pentru studenți la nivel de pregătire în teren și al doilea este pentru cei aflați într-un stadiu avansat de scriere a cercetării.

Finanțarea

Recenta Reducere Recenta

University of St Andrews oferă o reducere de 10% în taxele de studii postuniversitare studenților care sunt eligibili să absolve sau care au absolvit St Andrews în ultimii trei ani universitari și încep un program de studii postuniversitare la University of St Andrews .

Program predat în:
Engleză

Vezi 104 mai multe cursuri de la University of St Andrews »

Ultima actualizare March 19, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 9, 2019
Duration
1 an
La zi
Price
9,000 GBP
Marea Britanie și UE: £ 9,000; Overseas: £ 18,480
Deadline
Aug 12, 2019
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.
După locații
După dată
Start Date
Sept 9, 2019
End Date
Sept 30, 2020
Termen limită de aplicare
Aug 12, 2019
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.

Sept 9, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Aug 12, 2019
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.
End Date
Sept 30, 2020

University of St Andrews - Scotland's first university