Acest program este destinat celor care au asigurat un loc de cercetare de doctorat în Geografie Umană sau dezvoltare durabilă la St Andrews și care doresc sau necesită un an de formare de cercetare înainte de a progresa la doctorat.

Solicitanții trebuie să solicite Școala de Geografie și Dezvoltare Durabilă să obțină un loc de doctorat în primă instanță.

Cei care nu au obținut un loc de cercetare doctorat ar putea fi interesați de programul MSc în domeniul dezvoltării durabile.

MRes în Geografia Umană / Dezvoltare Durabilă este un program postuniversitar cu durata de un an, predat cu normă întreagă, condus de Școala de Geografie și Dezvoltare Durabilă.

Programul este destinat celor care doresc să progreseze la cercetarea de doctorat în domeniul dezvoltării durabile sau al geografiei umane în cadrul școlii. Programul fix oferă o bază largă în proiectarea cercetării, abordări teoretice și metode de cercetare cantitative și calitative. Elevii primesc, de asemenea, o pregătire specială în domeniul aptitudinilor profesionale și al cercetării proiectate special adaptate propriilor interese de cercetare.

Repere

 • Acest curs MRes este aprobat de ESRC și Scottish Graduate School of Social Science.
 • Elevii sunt învățați abilitățile de cercetare generice de către experți din disciplinele de științe sociale din întreaga universitate.
 • Veți primi o formare individuală cu potențiali supervizori de doctorat.

Formatul de predare

În timpul părții predate a programului, elevii iau șase module obligatorii, dintre care patru sunt predate prin prelegeri, tutoriale, prezentări de seminar și exerciții practice și două prin tutoriale unu-la-unu. Modulele sunt evaluate prin examene scrise și cursuri, inclusiv teste de clasă, prezentări și eseuri.

Pe parcursul programului, dar cu o atenție specială în timpul lunii de vară, studenții vor cerceta și scrie o disertație de 15.000 de cuvinte.

module

Modulele din acest program au diferite metode de livrare și evaluare.

Obligatoriu

 • Analiza avansată a științelor sociale 1: Revizuirea, conceptualizarea, încadrarea: aprofundează înțelegerea domeniului tău de interes special și îți dezvoltă abilitatea de a revedea munca altora și de a conceptualiza și a crea propriul tău cadru.
 • Studii avansate în domeniul științei sociale 2: Proiectarea planificării, implementării: aprofundează înțelegerea metodologiei specifice interesului dvs. special și vă dezvoltă abilitatea de a proiecta, planifica și implementa un proiect de cercetare.
 • Fiind un om de știință socială: explorează abilitățile fundamentale cerute de toți oamenii de știință socială și te pregătește pentru teza de cercetare și dezvoltarea profesională.
 • Filozofia și metodologia științelor sociale: introduce abordările teoretice de bază în științele sociale, încurajându-vă să faceți legături între problemele metodologice și epistemologice implicate în realizarea cercetării științifice sociale.
 • Metode calitative în cercetarea socială: oferă atât o introducere teoretică cât și o practică pentru colectarea, analiza și scrierea cercetării calitative a științelor sociale.
 • Cercetarea cantitativă în domeniul științelor sociale: o introducere ușor de utilizat a conceptelor fundamentale ale analizei cantitative.

Disertație

Disertația oferă studenților posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare de 15.000 de cuvinte care acționează ca pilot pentru cercetarea lor (în termeni de unul sau mai multe subiecte, site-uri, metode, întrebări etc.). Avizat de un membru al personalului academic, veți lucra în lunile de vară pe disertația dvs. individuală.

Modulele enumerate aici sunt orientative și nu există nicio garanție că vor rula pentru intrarea în anul 2019.

Cariere

Absolvenții de la Geografia Umană / Dezvoltare Durabilă MRes urmăresc multe cariere profesionale diferite, printre care:

 • durabilitatea în managementul afacerilor, inginerie, planificare, transport, gestionarea deșeurilor, energie sau de mediu.
 • cercetarea în domeniul cercetării durabile și consultanța în materie de politici.
 • Dezvoltare internațională.
 • consilierii de consiliere pentru organismele supra-naționale, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite, Banca Mondială, Uniunea Europeană și OCDE.

Centrul de carieră oferă consiliere unu-la-unu tuturor studenților cu privire la un curs postuniversitar predat și oferă un program de evenimente pentru a ajuta elevii să își dezvolte abilitățile de angajare.

Cerințe de intrare

 • Un bun 2.1 onoruri gradul de licență într-un domeniu legate de domeniul și oferirea unui loc de doctorat în cadrul Școlii de Geografie și Dezvoltare Durabilă.
 • Dacă ați studiat prima dvs. diplomă în afara Regatului Unit, consultați cerințele internaționale de intrare.
 • Competența în limba engleză.

Calificările enumerate indică cerințele minime pentru intrare. Unele școli academice vor cere solicitanților să obțină note semnificativ mai mari decât minimul. Obținerea cerințelor de intrare enumerate nu vă garantează un loc, deoarece universitatea ia în considerare toate aspectele fiecărei aplicații, inclusiv, după caz, exemplul scris, declarația personală și documentele justificative.

Cerințe de aplicare

Solicitanții ar trebui să obțină, în primul rând, oferta de doctorat în cadrul Școlii de Geografie și Dezvoltare Durabilă, prin e-mailul secretarului de doctorat postuniversitar, Helen Olaez, la adresa ho10@st-andrews.ac.uk cu următoarele informații:

 • CV,
 • cel puțin 500 de cuvinte de scriere originală, menționată, care detaliază o propunere de proiect specifică și identifică un supervizor potențial (vezi paginile personalului școlii);
 • sursa de finanțare identificată - consultați bursele postuniversitare de cercetare.

Finanțarea

Recenta Reducere Recenta

University of St Andrews oferă o reducere de 10% în taxele de studii postuniversitare studenților care sunt eligibili să absolve sau care au absolvit St Andrews în ultimii trei ani universitari și încep un program de studii postuniversitare la University of St Andrews .

Program predat în:
Engleză

Vezi 104 mai multe cursuri de la University of St Andrews »

Ultima actualizare March 19, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 9, 2019
Duration
1 an
La zi
Price
9,000 GBP
Marea Britanie și UE: £ 9,000; Overseas: £ 18,480
Deadline
Aug 12, 2019
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.
După locații
După dată
Start Date
Sept 9, 2019
End Date
Sept 30, 2020
Termen limită de aplicare
Aug 12, 2019
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.

Sept 9, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Aug 12, 2019
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.
End Date
Sept 30, 2020

University of St Andrews - Scotland's first university