Privire de ansamblu asupra curs

MRes in Biosciences vă oferă o pregătire de cercetare expertă încorporată în grupurile noastre de cercetare de talie mondială încorporate în una sau mai multe dintre temele noastre de cercetare în Biosciences. Veți beneficia de facilitățile noastre de specialitate pe calea obținerii unei calificări de cercetare cu o distincție autentică.

Facilitățile noastre de specialitate includ:

 • o navă de cercetare costieră proiectată la comandă de 12,5 milioane de lire sterline
 • Centrul unic de cercetare durabilă acvatică
 • facilități avansate de calcul cu stații de lucru grafice de înaltă performanță
 • personalizate comportament și ecologie laborator facilități
 • instalații dedicate de ecologie moleculară și endocrinologie și laboratoare

Primul termen constă din două module obligatorii care oferă abilități științifice de bază, cunoașterea metodelor de cercetare și revizuirea științifică și un modul ales dintr-o gamă oferită de la Colegiul Științei. Al doilea și al treilea termen sunt ocupați de proiectul de cercetare.

Cerințe de intrare

Cerințele de intrare pentru Biosciențele MRes este o diplomă de onoare de primă sau superioară clasă în Biosciență sau o temă conexă.

Solicitanții la acest program ar trebui să îndeplinească în mod normal cerințele minime de intrare indicate mai sus. Colegiul / Școala își rezervă dreptul de a solicita calificări și calificări academice superioare.

Deciziile de admitere iau în considerare nu numai calificările academice anterioare, ci și factori, inclusiv standardul sinopsisului / propunerii de cercetare depuse de solicitant, performanța lor la interviu (dacă este necesar), intensitatea concurenței pentru locuri limitate și experiența profesională relevantă (unde corespunzătoare).

Cum ești supravegheat

Pe parcursul anului, veți întreprinde o serie de module predate înainte de a începe un proiect de cercetare important sub îndrumarea personalului de cercetare expert care vă va ghida și susține dezvoltarea abilităților de cercetare independente, conducând la o disertație scrisă în stilul de o lucrare științifică.

Dispoziție galeză

Dacă sunteți un vorbitor de limba engleză, academia noastră dedicată, Academi Hywel Teifi este aici pentru a vă susține pe tot parcursul timpului dvs. la Swansea University . Vă oferim:

 • Un interviu prin mediul galez atunci când solicitați un loc.
 • Opțiunea de a primi corespondența personală în limba galeză - vom comunica apoi cu tine în limba ta de alegere.
 • Opțiunea de a scrie și de a trimite cursurile sau examenele prin intermediul limbii galeze (chiar dacă ați ales să studiați în engleză) și se vor depune toate eforturile pentru a vă marca munca în limba sa originală.
 • Un îndrumător personal vorbitor de limba engleză.
 • Suport unu la unu pentru îmbunătățirea abilităților dvs. academice de limbă galeză.

Începând cu 2011, există o creștere de 40% a numărului de studenți care studiază prin intermediul limbii galeze la Swansea University iar datele noastre * TEF din ultimii doi ani arată că studenții mijlocii galezi sunt performanți în ceea ce privește angajabilitatea (* Swansea University Retur TEF Swansea University 2017 și 2018).

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 39 mai multe cursuri de la Swansea University »

Ultima actualizare Septembrie 4, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
19,800 GBP
Marea Britanie / UE: 4327 GBP. Internațional: 19.800 GBP. (Cu normă întreagă)
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date