MR în Biosciences

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

MRes in Biosciences vă oferă o pregătire de cercetare expertă încorporată în grupurile noastre de cercetare de talie mondială încorporate în una sau mai multe dintre temele noastre de cercetare în Biosciences. Veți beneficia de facilitățile noastre de specialitate pe calea obținerii unei calificări de cercetare cu o distincție autentică.

Facilitățile noastre de specialitate includ:

  • O navă de cercetare costieră proiectată la comandă cu 12,5 milioane de lire sterline.
  • Centrul unic de cercetare durabilă acvatică.
  • Facilități avansate de calcul cu stații de lucru grafice de înaltă performanță.
  • Comportament personalizat și facilități de laborator de ecologie.
  • Instalații și laboratoare de ecologie moleculară și endocrinologie dedicate.

Primul termen constă din două module obligatorii care oferă abilități științifice de bază, cunoașterea metodelor de cercetare și revizuirea științifică și un modul ales dintr-o gamă oferită de la Colegiul Științei. Al doilea și al treilea termen sunt ocupați de proiectul de cercetare.

Cerințe de intrare

Cerințele de intrare pentru Biosciențele MRes este o diplomă de onoare de primă sau superioară clasă în Biosciență sau o temă conexă.

Solicitanții la acest program ar trebui să îndeplinească în mod normal cerințele minime de intrare indicate mai sus. Colegiul / Școala își rezervă dreptul de a solicita calificări și calificări academice superioare.

Deciziile de admitere iau în considerare nu numai calificările academice anterioare, ci și factori, inclusiv standardul sinopsisului / propunerii de cercetare depuse de solicitant, performanța lor la interviu (dacă este necesar), intensitatea concurenței pentru locuri limitate și experiența profesională relevantă (unde corespunzătoare).

Cum ești supravegheat

Pe parcursul anului, veți întreprinde o serie de module predate înainte de a începe un proiect de cercetare important sub îndrumarea personalului de cercetare expert care vă va ghida și susține dezvoltarea abilităților de cercetare independente, conducând la o disertație scrisă în stilul de o lucrare științifică.

Dispoziție galeză

Dacă sunteți un vorbitor de limba engleză, academia noastră dedicată, Academi Hywel Teifi este aici pentru a vă susține pe tot parcursul timpului dvs. la Swansea University . Vă oferim:

  • Un interviu prin mediul galez atunci când solicitați un loc.
  • Opțiunea de a primi corespondența personală în limba galeză - vom comunica apoi cu tine în limba ta de alegere.
  • Opțiunea de a scrie și de a trimite cursurile sau examenele prin intermediul limbii galeze (chiar dacă ați ales să studiați în engleză) și se vor depune toate eforturile pentru a vă marca munca în limba sa originală.
  • Un îndrumător personal vorbitor de limba engleză.
  • Suport unu la unu pentru îmbunătățirea abilităților dvs. academice de limbă galeză.

Începând cu 2011, există o creștere de 40% a numărului de studenți care studiază prin intermediul limbii galeze la Swansea University iar datele noastre * TEF din ultimii doi ani arată că studenții mijlocii galezi sunt performanți în ceea ce privește angajabilitatea (* Swansea University Retur TEF Swansea University 2017 și 2018).

Ultima actualizare Sept 2019

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin