MPhil în studiile vizuale

Generalități

Programul de descriere

MPhil în studiile vizuale

Normal Durata: 2 ani (Full-time)

Locul: Hong Kong

Studiile vizuale la Lingnan este un departament independent, concentrându-se pe următoarele sub-discipline de bază: istoria artei, studiile de film și estetica filosofică. Accentul pe estetica filosofică oferă studiilor vizuale la Lingnan un profil unic, la fel ca accentul pe abordările cognitive asupra filmului, studiilor muzeale, artei și bunăstării și artei chinezești într-un context global. Pentru mai multe informații despre departamentul nostru, vizitați http://www.ln.edu.hk/visual/.

Aplicație pentru admitere

Solicitanții care sunt interesați să solicite admiterea la programul MPhil ar trebui să se adreseze direct la Universitate. Solicitanții câștigați vor primi în mod normal o bursă postuniversitară cu o bursă lunară de 17 830 HK $ * (1 USD = 7,8 HK $).

(* rata pentru 2020-21, sub rezerva revizuirii anuale)

Perioada de aplicare

Universitatea invită cereri în perioada 2 noiembrie 2020 - 22 ianuarie 2021 . Cererile tardive vor fi luate în considerare individual, în funcție de disponibilitatea locurilor. Pentru detalii, vă rugăm să vizitați www.LN.edu.hk/sgs/docs/pgrad.

Cerințe generale de admitere

  1. Un solicitant de admitere la candidatura pentru gradul de MPhil ar trebui în mod normal:
    A. dețin o diplomă de licență relevantă cu onoruri de clasa I sau II sau cu un standard echivalent acordat de o instituție de învățământ terțiar recunoscută în acest scop de către universitate; sau
    b. au obținut o calificare echivalentă; sau
    c. au furnizat dovezi satisfăcătoare privind rezultatele academice și profesionale.
  2. În plus față de cele de mai sus, un solicitant al cărui grad nu este dintr-o instituție terțiară din Hong Kong sau dintr-o țară de limbă engleză ar trebui să obțină un punctaj minim de 550 (test pe bază de hârtie) sau 79 (test bazat pe internet) în testul de Limba engleză ca limbă străină (TOEFL), sau un scor de bandă de 6,5 sau mai mare în sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), sau un punctaj echivalent la un test recunoscut, sau o calificare echivalentă pentru a demonstra competența de limbă care va să fie luate în considerare de la caz la caz. Solicitanții sunt obligați să îndeplinească cerințe suplimentare, dacă există, stabilite de programele la care solicită admiterea.

[Notă: Pentru calificările IELTS și TOEFL pentru admiterea la aportul 2020-21 și în continuare, Universitatea acceptă doar rezultate care se află în perioada de valabilitate, adică. 2 ani, de la momentul depunerii unei cereri de admitere pentru cohorta de admisie specifică.]

Cerințe de admisie specifice programelor

În locul testului de limbă engleză (TOEFL) / Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS), un solicitant poate obține gradul C sau mai sus în testul Cambridge de competență în limba engleză; sau gradul C sau mai mare în limba engleză în certificatul general de studii de peste mări (GCE).

Un solicitant poate fi obligat să demonstreze capacitatea sa în limba engleză și / sau chineză prin intermediul unui interviu.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, wh ... Citeste mai mult

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, when our forerunner, the Christian College in China, was founded in Guangzhou, and to 1967, when the institution, as Lingnan College, was re-established in Hong Kong. In 2015, Lingnan University was named as one of the “Top 10 Liberal Arts College in Asia” by Forbes. Citește mai puţin