MPhil în inginerie chimică și biomoleculară

Generalități

Programul de descriere

chem eng

Programul este oferit de Departamentul de Inginerie Chimică și Biologică cu următoarele focare de cercetare și facilități de ultimă oră, oferind studenților cu un mediu ideal pentru cercetare.


Foci de cercetare

Ingineria chimică și biologică este o disciplină foarte inginerică și științifică diversificată. Cercetările departamentului pot fi clasificate în cinci domenii majore:

Materiale avansate

Nanomateriale, grafen, materiale 2D, zeoliți, polimeri noi, compozite polimerice, proces de autoasamblare ADN, interfețe și suprafețe polimerice, precum și membrane polimerice / ceramice. Studiile aprofundate se desfășoară în sinteza și caracterizarea nanomaterialelor, reologia, fluxul non-newtonian, transportul de căldură și masă și controlul procesului asociat procesului de turnare prin injecție.

Ingineria biomoleculară

Planificarea moleculară și ingineria materialelor derivate din natură și artificiale pentru medicina regenerativă, livrările de medicamente și terapeutică, strategiile noi de detectare și platforma de diagnosticare pentru punctul de îngrijire, biologia sintetică și a sistemelor, tehnologia Omics și bioinformatica.

Tehnologii energetice

Tehnologii de stocare și conversie a energiei, inclusiv celule de combustie, baterii avansate, celule solare, electrolize și supercapacitoare. Principalele activități de cercetare includ optimizarea sistemelor energetice, dezvoltarea de materiale avansate și componente critice, înțelegerea mecanismelor de reacție și modelare / simulare.

Inginerie de mediu

Formarea și reducerea poluării aerului, deodorizarea aerului din interior, oxidarea catalitică și avansată, electrocoagularea și electrooxidarea, metodele avansate de tratare a apelor reziduale, deșeurile periculoase și microcontaminarea, minimizarea deșeurilor și tehnologii mai curate.

Proiectarea produselor și proceselor

Optimizarea designului, procesele chimice, procesele biochimice, soarta și transportul mediului și fenomenele și efectele de suprafață. Designul produselor cu valoare adăugată ridicată, cum ar fi aditivii alimentari și produsele farmaceutice, este, de asemenea, un domeniu activ de cercetare.


Facilităţi

Departamentul dispune de instrumente de analiză de ultimă oră, incluzând o cromatografie lichidă de înaltă performanță, cromatografe cu gaze cu detector selectiv de masă, detector cu ionizare în flacără, spectrometru cu plasmă cuplată inductiv, analizor de carbon organic, spectrofotometru UV / vizibil, Raman și FTIR spectrometre, calorimetru de scanare diferențială, reometru capilar și mașină universală de testare. În plus, fiecare domeniu de cercetare dispune de facilități specifice.

Facilitățile centrale ale Universității furnizează suporturi relevante, incluzând un magazin de asistență electronică, un pool de instrumente, un magazin de mașini și un proiect de proiectare și fabricare a serviciilor. Există, de asemenea, facilități avansate de calcul, inclusiv un calculator masiv de procesare paralelă.

chem bio

Informațiile despre program pentru 2020/21 sunt acum gata la

Cerințe de admitere

i. Cerințe generale de admitere

Solicitanții care solicită admiterea la un masterat trebuie să aibă:

  • a obținut o diplomă de licență de la o instituție recunoscută sau o calificare aprobată echivalentă.

ii. Cerințele de admitere în limba engleză

Trebuie să îndepliniți cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele abilități *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Testul revizuit cu hârtie revizuit TOEFL 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)
  • IELTS (modulul academic) Scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* Dacă prima dvs. limbă este engleza, iar licența dvs. de licență sau o diplomă echivalentă a fost acordată de o instituție unde mediul de instruire a fost engleza, vi se va renunța la îndeplinirea cerințelor de limba engleză de mai sus.

# se referă la scorul total într-o singură încercare

Termenele de aplicare

Va rog, referiti-va la

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin