Elevul trebuie să dezvolte competențe și abilități practice aplicate în dobândirea, interpretarea și reflecția asupra metodologiei de cercetare conexe și comunicarea scrisă și / sau orală a procesului de cercetare și a rezultatelor. Scopul este, de asemenea, să se asigure că studentul este capabil să reflecte bine asupra rezultatelor cercetării. Studentul trebuie să prezinte dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale.

Cerințele de admitere

O diplomă de onoare adecvată în domeniul mai larg al managementului resurselor umane, psihologiei industriale, dezvoltării resurselor umane sau relațiilor de muncă, cu o medie de cel puțin 65% pentru gradul de onoare. Un modul Honour în Metodologia cercetării (nivelul 7 al NQF). Constrângerile de număr ale studenților necesită un proces de selecție constând dintr-un centru de evaluare de zi întreagă și evaluări psihometrice.

Detalii de contact

Nume: Doamna A Ferreira
Tel: 27 (0) 11 559 2079 / Email: amandaf@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 105 mai multe cursuri de la University of Johannesburg »

Ultima actualizare August 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
2 - 3 anii
Part time
Price
3,500 USD
Estimarea școlarizării pe an | Estimare cazare: 2500 USD pe an
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date