Prezentare generală

Acest curs se concentrează asupra problemelor critice și a evoluțiilor cheie legate de managementul public, cum ar fi conducerea, strategia, performanța și managementul resurselor umane.

Este o calificare recunoscută pe plan internațional și vă oferă competențele și cunoștințele necesare pentru a gestiona creativ în medii de politică provocatoare. Este potrivit pentru noii absolvenți și pentru cei cu experiență de muncă din sectorul managerial și / sau public sau din cel de-al treilea sector.

Având în vedere evoluțiile actuale din întreaga lume, aceasta este una dintre cele mai interesante momente de a studia sectorul public, guvernarea și guvernul și furnizarea de servicii pentru a satisface nevoile oamenilor.

Scopul nostru este să vă oferim abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege lumea politicii și managementului public, astfel încât să puteți analiza situațiile și problemele și să le folosiți pentru a îmbunătăți practica.

Acest curs este conceput pentru a îmbina practicanții și perspectivele academice cu managementul public, iar gama largă de module se bazează pe exemple din întreaga lume.

Oferă programe curriculare internaționale care se concentrează asupra dezvoltărilor importante din sectorul public din Regatul Unit, UE, SUA și alte țări și este informată de cercetările de vârf din lume, reflectând expertiza personalului din domeniul managementului public, al analizei politicilor și al politicii sociale.

Află mai multe.

Detaliile Cursului

În timpul semestrelor de toamnă și de primăvară, veți lua 120 de credite de module de bază și opționale.

Studenții MPA vor completa o disertație de 60.000 de credite în vară, iar un supervizor de disertație va supraveghea progresul dvs.

Subiectele anterioare au inclus:

  • Gestionarea oamenilor din sectorul public: recrutare și instruirea personalului
  • Impactul privatizării în NHS asupra calității asistenței medicale
  • Achizițiile publice și corupția în Filipine
  • Interacțiunea guvernului central și local în procesul bugetar din Kazahstan
  • Sisteme electorale / democrație în Hong Kong și Taiwan
  • Sistemul de monitorizare al Chinei pentru a face față corupției funcționarilor publici

Evaluare

Modulele sunt de obicei evaluate printr-un eseu sau raport de 3-5.000 de cuvinte.

Cerințe de intrare

2: 2 (sau echivalent internațional) în orice disciplină

Limba engleză

IELTS: 6,5 (nu mai puțin de 6,0 în orice element)

Cariere

Absolvenții recenți au urmărit cariere în sectoarele public și voluntar în calitate de manageri și analiști politici. MPA devine rapid o calificare globală standard pentru funcționarii publici.

Stagii și dezvoltare

Continuăm să dezvoltăm legături strânse cu cetățenii din Nottingham și cu alte organisme din sectorul public pentru a oferi oportunități de stagiu pentru studenții MPA. Veți fi ținut la curent cu toate oportunitățile viitoare de-a lungul timpului dvs. la Nottingham.

Absolvenții noștri se mută într-o gamă largă de cariere în urma timpului petrecut în școală. Studierea la nivel postuniversitar vă poate oferi un start-cheie pe piața muncii, ajutându-vă să obțineți cunoștințe noi și să dezvoltați abilități vitale.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 50 mai multe cursuri de la University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Ultima actualizare Februarie 17, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
9 - 24 luni
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date