MMus Muzică (performanță)

Generalități

Programul de descriere

Oferim un program MMUS cu trei Pathways : muzicologie, performanță și compoziție. Toate cele trei Pathways pot fi folosite ca pregătire profesională pentru ei înșiși sau ca pregătire pentru doctorat. Elevii din programul nostru MMus beneficiază de o instruire intensă unu-la-unu cu experți din istoria muzicii, studii culturale ale muzicii, studii de performanță și analiză; interpreți internaționali cu cariere solo și ansamblu active; și compozitori proeminenți de muzică de artă contemporană, muzică electronică, muzică mediatică (inclusiv muzică de film, televiziune și jocuri video) și jazz.

Introducerea cursului

Vrei să știi cât de bune sunt scorurile de film? Vă interesează ideile din spatele spectacolelor muzicale? Extindeți-vă cunoștințele despre componentele și aspectele muzicii cu muzica MMUS (Performanță, compoziție și muzicologie) de la University of Southampton și îmbunătățiți talentele muzicale. Acest program MMUS larg vă va învăța elementele performanței muzicale, precum și diferitele genuri de muzică. Obținerea acestei experiențe într-o varietate de categorii vă va pregăti pentru o carieră de succes în industria muzicală.

Fapte de curs

 • Gradul acordat: MMus
 • Admisie: variabilă
 • Aplicații medii pe loc: 4
 • Administrat de: Umanități

Programul MMUS în muzică oferă un curs flexibil de studiu. Scopul său este un proiect de cercetare profesională, un recital sau un portofoliu de compoziție. Tutorii lucrează cu fiecare elev de la începutul cursului pentru a forma un portofoliu relevant pentru scopurile profesionale specifice ale studenților, indiferent dacă este vorba de cercetări ulterioare la nivel de doctorat, o carieră în industria muzicală sau în sectorul cultural mai larg sau de a lucra ca profesor, lance muzician. Recunoaștem că muzica a devenit din ce în ce mai mult o "carieră de portofoliu" și are ca scop să ofere studenților noștri MMUS o platformă de succes în orice zonă de muzică pe care o găsesc aspirațiile lor. Astfel, structura modulară largă a programului nostru permite o intersecție între Pathways .

Cerințe tipice de intrare

grad

Primul sau cel de-al doilea grad de diplomă de onoare sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de Universitatea din Muzică sau dintr-o disciplină asemănătoare

Procesul de selecție

 • Admisie: variabilă
 • Aplicații medii pe loc: 4
 • Cerințe de intrare academică: Gradul de diplomă de clasa a doua sau superioară sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de Universitatea din Muzică sau o disciplină înrudită.
 • Cerințe de intrare în limba engleză: IELTS 6.5 în ansamblu, cu cel puțin 6,5 citiri și scrieri, 6,0 în ascultare și vorbire sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate.
 • Procesul de selecție: aplicație online și audiție

Interviul poate fi solicitat de la caz la caz pentru a evalua adecvarea, desigur.

Conținut tipic al cursului

 • Core: considerentul profesional 2
 • Module obligatorii: Elemente de performanță muzicală; Seminar de predare de performanță; Referatul profesional 1, Proiect de cercetare individuală
 • Modul opțional: Tehnicile analitice și seminarul de predare de performanță pot fi înlocuite cu un subiect negociat individual sau cu un alt modul MA Humanities.

Învăţare

Veți dezvolta cunoștințele și înțelegerea prin seminarii conduse de tutori, pregătirea prezentărilor și seminarelor conduse de studenți, lecții individuale instrumentale sau vocale, vizite de studiu, studiu independent și practică.

Diferitele module care alcătuiesc MMus-ul vă vor evalua abilitățile practice în diferite moduri, inclusiv prezentări de grup și individuale, eseuri și analize de cursuri și considerente.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, m ... Citeste mai mult

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, making us a truly international institution. Here at Humanities, we are fascinated by people and their activities and achievements over the centuries, from prehistory to the modern day. We are well-known for ground-breaking and internationally-significant research and education across our wide-ranging disciplines, most of which are ranked in the top ten across British universities. Citește mai puţin