MMus Music (Musicologie, Compoziție, Performanță, Tehnologie)

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Deveniți muzicianul pe care doriți să-l faceți cu o diplomă flexibilă de predare-masterat la Hull.

Programul MMus este lider de sector, permițând specializarea inegalabilă și amestecarea intereselor într-o mare varietate de domenii, inclusiv performanță, compoziție (acustică, electroacustică, arte sonice), dirijare, tehnologie muzicală, înregistrare, producție, pedagogie, muzică de film, estetică, filosofie, semiotică, muzică istorică și critică, studii de jazz, studii de muzică populară, psihologie muzicală, teorie și analiză.

Acest curs se adresează celor care au un interes deosebit în continuarea studiului muzicii la un nivel superior și dotează studenții cu o gamă largă de abilități transferabile. Obținerea MMus-ului deschide posibilități de carieră în muzică și în multe alte domenii în care abilitățile de cercetare critică și o demonstrație de aptitudine avansată sunt esențiale.

Acest program vă oferă o serie de oportunități, cum ar fi stagii, prin parteneriatele noastre profesionale și o gamă de vorbitori în vizită internațională, inclusiv compozitori, interpreți și cadre didactice, pentru a vă expune unor persoane cheie în domeniu.

Ce veți studia

Veți dezvolta abilități în specialismul ales în una sau mai multe dintre cele patru domenii largi de studiu - muzologie, compoziție, performanță și tehnologie muzicală - precum și veți dobândi o gamă largă de alte abilități transferabile în raționament critic și anchetă intelectuală.

Modulele includ

Toate modulele sunt supuse disponibilității și această listă se poate modifica oricând.

  • Studii muzicale 1 și 2
  • Aptitudini tehnice 1
  • Aptitudini tehnice 2
  • Contexte de muzică
  • Metode de cercetare (muzică)
  • Studiu special

122472_photo-1511671782779-c97d3d27a1d4.jpgisrael palacio / Unsplash

Perspectivele tale de viitor

Scopul studiilor pe MMus este de a vă lega abilitățile direct cu domeniile de muzică și ocuparea forței de muncă. Ca atare, pregătirea pentru ocuparea forței de muncă se orientează atât la nivel vocațional, cât și la nivel intelectual.

Vă veți putea implica cu o serie de oportunități de muzică, cum ar fi participarea la ansambluri, derularea de proiecte de colaborare, organizarea propriilor proiecte și pregătirea spectacolelor. Aceste oportunități vor dezvolta abilități transferabile benefice într-o gamă largă de cariere, precum și muzică.

Veți avea ocazia să vă implicați în scheme bazate pe carieră, cum ar fi schema Studenții pentru închiriere a școlii, oferindu-vă șansa de a îndeplini angajamente externe. Școala a dezvoltat o serie de stagii în parteneriat cu organizații profesionale, inclusiv Hull Truck Theatre și Opera North.

Școala desfășoară activități de implicare, unde veți avea șansa de a lucra cu membrii publicului în diferite contexte organizaționale, inclusiv școli locale, Galeria de artă Ferens, Teatrul Hull Truck, Hull City Libraries, Asociația Stroke (pentru terapie muzicală) și grupuri comunitare.

Explorați turul virtual

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/music

Cerințe de intrare

În mod normal, ar trebui să dețineți o diplomă de onoare în muzică (2.1 sau mai mare) sau echivalent internațional. În unele cazuri, este posibil să vă solicităm să participați la un interviu.

Cu cererea dvs., vă rugăm să trimiteți un eșantion relevant de muncă, după cum urmează, în funcție de zona (domeniile) de studiu care vă interesează:

  • Performanță: o înregistrare video a unei performanțe recente care conține două piese contrastante, cu o durată totală de până la 10 minute.
  • Compoziție: un eșantion de două piese recente de compoziție lucrează fie în format de partitura, cât și / sau înregistrate până la 10 minute în total.
  • Tehnologie: două lucrări recente (acestea ar putea include producția de studio, proiectarea sunetului, programarea etc.) într-un format corespunzător, în total 10 minute (sau echivalent)
  • Musicologie: un eșantion de lucrare scrisă, incluzând unul sau două eseuri în valoare totală de aproximativ 5.000 de cuvinte.

În aplicația dvs., puteți oferi un link către munca dvs. găzduită extern.

Studenti internationali

Dacă aveți nevoie de o viză de student de nivel 4 pentru a studia sau dacă prima dvs. limbă nu este engleza, vi se va cere să furnizați dovezi acceptabile ale nivelului dvs. de competență în limba engleză.

Acest curs necesită IELTS academic 6.0 per total, cu nu mai puțin de 5,5 în fiecare abilitate.

Dacă limba engleză nu atinge în prezent standardul necesar pentru acest program, este posibil să fiți interesat de unul dintre cursurile noastre de limba engleză.

Dacă doriți mai multe informații despre acest program de la University of Hull vă rugăm să completați formularul și să citiți politica noastră de confidențialitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Citeste mai mult

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Citește mai puţin