MM în teoria muzicii și compoziție

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

126549_FilmScoring_Front.jpg

Opoziții de compoziție și performanță muzicală într-un cadru de tip conservator

Dezvoltați-vă abilitățile de compozitor de muzică într-un cadru de tip conservator în acest master al unui program de muzică, lucrând îndeaproape cu facultatea noastră de compozitori recunoscuți internațional. Specializați-vă în compoziție tradițională, compoziție electronică sau compunere pentru film sau teatru muzical. Vei fi implicat activ în performanța lucrării tale, colaborând cu compozitori, muzicieni și alți artiști, la NYU și în tot orașul New York.

Concentrații în Scoring pentru Film și Multimedia și Scrisuri de Cântece sunt de asemenea disponibile.

Ce veți învăța

  • Cum să compui piese din propriul design.
  • Cum să selectați cele mai bune practici necesare pentru cariera ta în compoziția muzicală.
  • Cum să integrezi coregrafi, artiști vizuali, scriitori, cineaști și alți savanți din alte domenii în lucrările tale.
  • Aptitudini muzicale, tehnice și interpersonale prin imersiune în profesie - veți fi expuși profesioniștilor de frunte, asociațiilor și setărilor industriei.
  • Cercetări muzicale.
  • Istoria muzicii și literatura.
  • Teoria muzicii.

Acest program necesită finalizarea a minimum 36 de puncte sau credite. Înainte de a începe, veți face teste de evaluare în teoria muzicii, abilități fonice și istorie muzicală.

Pe lângă programul MM, oferim și un certificat avansat post-master: studii profesionale în muzică.

Cum vei afla

Cursuri de bază și elective

Programul de 36 de puncte de studiu include 6 puncte în cercetarea muzicală și istoria / literatura muzicală; 17 puncte în compoziția muzicală, incluzând studiile private cu facultatea noastră, practica de performanță, forumul compozitorilor din NYU și un seminar în compoziție; și 10 puncte de cursuri elective, ceea ce vă permite să vă adaptați curriculum-ul în funcție de interesele și obiectivele dvs. muzicale specifice. Cursurile elective includ Scoring pentru film și multimedia, dirijare instrumentală avansată și muzică computerizată avansată: sinteză și compoziție.

Oportunități de performanță pentru propria muncă

În calitate de student în acest program, veți fi implicat activ în programarea și interpretarea propriilor lucrări, în concerte și lecturi de către grupuri de performanță NYU din reședință, ansambluri de spectacole școlare, precum și grupuri de cameră special angajate pentru concerte de compoziție specifice. Veți avea nenumărate oportunități de colaborare cu interpreți, dansatori, actori și aplicații multimedia. În cadrul departamentului nostru, colaborăm foarte activ cu programele de Tehnică muzicală, Studii de jazz și instrumente de performanță instrumentală și vocală. În plus, avem o colaborare foarte activă cu muzicieni și alți artiști din New York.

Forumul compozitorilor

Prin intermediul forului săptămânal al compozitorilor departamentului nostru, veți avea ocazia să vă întâlniți și să lucrați cu compozitori și interpreți de renume mondial, să pregătiți două vitrine studențești pe semestru și să participați la cele mai importante momente din noul sezon de concerte muzicale din New York.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Citește mai puţin