MM în tehnologie muzicală

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

126529_11-0686_NYU_169.jpg

Integrarea practică a competențelor muzicale și tehnice

Pregătiți-vă pentru o carieră de succes sau un studiu de doctorat în domenii precum inginerie audio, producție și postproducție, editare sunet pentru film și multimedia, masterizare audio, procesare semnal, acustică, muzică informatică și audio pentru jocuri. Vei studia cu liderii industriei, vei avea ocazia să lucrezi la marile studiouri de înregistrare și companii media din capitala industriei muzicale și vei dezvolta expertiză în cadrul unui cadru academic care încurajează învățarea prin experimentare creativă.

Ce veți învăța

  • Integrează abilități muzicale și tehnice.
  • Obțineți o bază solidă în toate domeniile tehnologiei muzicale și expertiză specializată într-o zonă focalizată a tehnologiei muzicale.
  • Experimentează noi relații între abordările experimentale și tradiționale ale muzicii prin colaborarea cu programele NYU Performance și Composition.
  • Dezvoltați expertiza învățând prin experimentare creativă.
  • Demonstrați competență în prezentarea publică orală a operei lor artistice și savant.

Cursuri de bază și elective

Programul de studiu cu 40-45 de puncte include clase de bază în acustică muzicală avansată, compoziție avansată de muzică pe calculator, teorie a semnalului digital, procesare audio digitală și clase elective cognate. De asemenea, vi se cere să luați o clasă de muzică care implică performanță, cum ar fi un curs de ansamblu și să completați și să apărați teza de master.

Domenii de concentrare

Puteți alege să vă concentrați studiile pe domenii precum înregistrarea și producția, sunetul de joc, acustica și procesarea semnalului, percepția și cunoașterea muzicii, muzica electronică și computeră sau punctarea pentru film și multimedia.

Oportunități practice de învățare

Veți avea ocazia să faceți stagii la studiourile majore de înregistrare din New York, companii media și locuri de performanță, cum ar fi Sony Music, Radio City Music Hall, Birdland și Metropolitan Opera. Stagiile au dus adesea la oportunități de angajare permanente.

Opțiune cu grad dublu

Ca student la masterat, aveți ocazia să vă îmbunătățiți gradul și să obțineți un certificat avansat în studiile Tonmeister.

Beneficiile programului pentru studenții internaționali

Dacă sunteți student internațional, este posibil să lucrați în Statele Unite după absolvire pentru o perioadă lungă de timp. Majoritatea studenților care studiază în vize F-1 vor fi eligibili pentru 12 luni de autorizare facultativă de formare practică (OPT) în afara campusului. Studenții F-1 din programul nostru pot fi, de asemenea, eligibili pentru extensia OPT STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie sau Matematică), permițându-vă să vă prelungiți timpul în Statele Unite pentru a urmări experiența de lucru legată de un grad total de 36 de luni sau 3 ani.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change.

NYU Steinhardt's one-of-a-kind integration of education, health, the arts, and media studies puts us at the heart of a movement: education for social change. Citește mai puţin