MM în performanța muzicală, mai multe opțiuni de specializare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Prezentarea programului

Programul de masterat în muzică are specializări în compoziție, compoziție - Scoring pentru film și media, chitară, clavecin, improvizație jazz, muzică dramă - Répétiteur, pian, flaut, instrument simfonic orchestră, studii vocale și dramatice și studii vocale.

Academia de muzică Malmö oferă programe profesionale avansate în primul și al doilea ciclu pentru potențiali cântăreți, muzicieni, compozitori și muzicieni bisericiști pentru a vă pregăti pentru munca în orchestre și ansambluri și pentru piața independentă în creștere.

Studiile la unul dintre programele de performanță de la Academia de muzică Malmö vă vor pregăti pentru viitoarea muzică profesională ca solist și / sau ansamblu și muzician de orchestră. În perioada de studiu, veți dezvolta cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a lucra la un nivel artistic înalt într-o viață culturală în schimbare și dinamică în toate formele sale. Oferim educație cu oportunități considerabile de a vă atinge propriile obiective și, în paralel, construiți o identitate profesională puternică, care va rezista de-a lungul vieții voastre de muzician. Toate programele noastre sunt programe profesionale solide, de înaltă calitate, iar predarea este condusă de o echipă de profesori profesioniști și angajați, cu cunoștințe aprofundate despre abilitățile și abilitățile necesare pentru muzică activă.

Structura programului

-

Perspectivele de carieră

-

143055_button_more-information-about-study-opportunities-at-our-school.png

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Citeste mai mult

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Citește mai puţin
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Mai mult Mai Puțin
Vizitează site-ul școlii