MLitt în Terorism și Violență Politică urmărește să dezvolte în studenți o înțelegere critică a conceptului de terorism și violență politică în contextul unei abordări multidisciplinare a studiilor de securitate.

Terorismul și violența politică sunt, de asemenea, oferite ca un program de învățământ la distanță pe fracțiune de normă.

MLitt în Terorism și Violență Politică este un program postuniversitar predat de Școala de Relații Internaționale.

Repere

 • Studiul privind terorismul și violența politică examinează abordările selectate privind generarea de cunoștințe în legătură cu terorismul și contraterorismul și ia în considerare dezvoltarea de noi răspunsuri la terorism și violență politică.
 • Elevii au posibilitatea de a aplica pentru un semestru în străinătate la Universitatea Georgetown din Washington DC în timpul semestrului al doilea.

Formatul de predare

Cursul este oferit prin predare în modul mixt care implică metode tradiționale de predare, sub forma unor cursuri și tutoriale, alături de accesul la facilități de învățământ electronic, inclusiv jurnale online și prezentări podcast, precum și interviuri realizate de experți în domeniu.

Pe parcursul unui an, elevii vor lua patru module predate, urmate de o perioadă de cercetare de trei luni, culminând cu prezentarea unei disertații de 15.000 de cuvinte. Evaluarea cuprinde cursuri, inclusiv eseuri și proiecte.

Fiecare student MLitt este însărcinat cu un supervizor de disertație, care va consilia cu privire la alegerea subiectului și va oferi îndrumări pe tot parcursul procesului de cercetare.

module

Fiecare modul cuprinde în mod tipic:

 • o cursă de o oră pe săptămână
 • tutorial de o ora sau seminar pe saptamana
 • ore de birou
 • Evaluare cursuri 100%

Obligatoriu

Elevii trebuie să ia următorul modul obligatoriu:

 • Metode de cercetare: prezintă metode de cercetare adecvate pentru a permite elevilor să înțeleagă în mod critic literatura profesională și să pună bazele pentru a permite studenților să se angajeze în cercetări ulterioare.

și alegeți un modul obligatoriu din următoarele:

 • Probleme fundamentale și structuri ale terorismului: introduce principalele aspecte conceptuale ale terorismului și violenței politice.
 • Terorismul după 1945: oferă o imagine de ansamblu asupra evoluției, caracteristicilor și declinului mișcărilor și campaniilor teroriste din 1945.

facultativ

Elevii aleg două dintre următoarele module opționale:

 • Fundamentele violenței în scopuri teroriste: examinează modul în care combatanții din grupurile teroriste sunt capabili să depășească inhibițiile la ucidere.
 • Genul și terorismul: familiarizează studenții cu felul în care genul este o construcție care privilegiază anumiți actori față de și împotriva altora.
 • Naționalismul și conflictul etnic: familiarizează studenții cu diferite abordări care încearcă să explice modul în care sunt create și menținute etnicitatea și naționalitatea, modul în care se manifestă diferite forme de conflict etnic și violență etnică și care sunt mecanismele posibile de contracarare a naționalismului și a conflictului etnic.
 • Terorismul și democrația liberală: abordează aspecte conceptuale și definitive privind terorismul; relația terorismului cu alte forme de violență politică; originile, dinamica și dezvoltarea terorismului contemporan; eficacitatea terorismului ca armă politică; dilemele și provocările răspunsurilor statului liberal democratic la terorism; și studii de caz în domeniul terorismului și al luptei împotriva terorismului.
 • Terorismul și teoriile acțiunii colective: abordează chestiuni precum ceea ce înseamnă a lua o abordare "acțiunii colective politice" față de terorism; teoria mișcărilor sociale și terorismului; înțelegerea recrutării și mobilizării în terorism și activismul cu risc ridicat; terorismul și repertoriul acțiunii colective; terorismul în contextul activismului transnațional.

Modulele opționale pot fi modificate în fiecare an, iar unele pot permite doar un număr limitat de elevi.

Disertație

Elementul final al lui MLitt este o disertație de 15.000 de cuvinte. Disertația ar trebui să se concentreze asupra unei zone de terorism și a violenței politice în care vă interesează.

Fiecare student este susținut de un supraveghetor relevant din cadrul Școlii, care va consilia cu privire la alegerea subiectului și va oferi îndrumări pe tot parcursul procesului de cercetare.

Dizertația completă trebuie depusă până la data specificată în luna august.

În cazul în care studenții aleg să nu îndeplinească cerințele de disertație pentru MLitt, există premii de ieșire disponibile care să permită candidații calificați corespunzător pentru a primi o diplomă de studii postuniversitare. Prin alegerea unui premiu de ieșire, veți termina gradul la sfârșitul celui de-al doilea semestru de studiu și veți primi un PGDip în loc de un MLitt.

Modulele enumerate aici sunt orientative și nu există nicio garanție că vor rula pentru intrarea în anul 2019.

Cariere

Elevii care absolvesc MLitt în domeniul terorismului și violenței politice continuă să lucreze în diverse domenii profesionale, inclusiv drept, cercetare politică și consultanță, organizații neguvernamentale, organizații caritabile, organizații internaționale, servicii publice și publicații.

Centrul de cariere oferă consiliere unu-la-unu tuturor studenților cu privire la un curs postuniversitar predat și oferă un program de evenimente pentru a ajuta elevii să își construiască abilitățile de angajare.

Cerințe de intrare

 • O bună diplomă de diplomă în domeniul științelor politice, relațiilor internaționale, științelor sociale sau altor discipline relevante. Dacă ați studiat prima dvs. diplomă în afara Marii Britanii, candidații postuniversitari vor fi în mod normal așteptați să dețină o diplomă de licență sau un BS cu o medie a punctajului mediu de 3.3-3.6 / 4.0 sau echivalentul AAP.
 • Competența în limba engleză.

Calificările enumerate indică cerințele minime pentru intrare. Unele școli academice vor cere solicitanților să obțină note semnificativ mai mari decât minimul. Obținerea cerințelor de intrare enumerate nu vă garantează un loc, deoarece universitatea ia în considerare toate aspectele fiecărei aplicații, inclusiv, după caz, exemplul scris, declarația personală și documentele justificative.

Cerințe de aplicare

 • CV sau CV. Aceasta ar trebui să includă detaliile dvs. personale cu o istorie a educației și a ocupării forței de muncă până în prezent,
 • declarație personală care indică cunoștințele dvs. despre program și modul în care vă va beneficia (1.000 de cuvinte),
 • un eșantion de lucrări scrise academice (2.000 de cuvinte)
 • o notă care confirmă că ați citit cerințele de sistem,
 • două referințe originale academice sau profesionale,
 • transcrieri academice și certificate de diplomă,
 • dovezi de competență în limba engleză (cerută dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă).

Finanțarea

Recenta Reducere Recenta

University of St Andrews oferă o reducere de 10% în taxele de studii postuniversitare studenților care sunt eligibili să absolve sau care au absolvit St Andrews în ultimii trei ani universitari și încep un program de studii postuniversitare la University of St Andrews .

Program predat în:
Engleză

Vezi 104 mai multe cursuri de la University of St Andrews »

Ultima actualizare March 19, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 9, 2019
Duration
1 an
La zi
Price
10,880 GBP
Marea Britanie și UE: £ 10,880; Overseas: £ 21,990
Deadline
Contactează şcoala
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.
După locații
După dată
Start Date
Sept 9, 2019
End Date
Sept 30, 2020
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.

Sept 9, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Applicants should apply as early as possible to be eligible for certain scholarships and for international visa purposes.
End Date
Sept 30, 2020

University of St Andrews - Scotland's first university