MLitt Science Fiction

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Acest curs postuniversitar extrem de interdisciplinar vă oferă șansa de a studia literatura de ficțiune științifică, film, benzi desenate și diverse alte medii. De asemenea, vă va oferi posibilitatea de a încorpora practica creativă în studiile dvs.

Abordarea noastră este să analizăm mai multe forme media și de artă diferite și, prin urmare, salutăm solicitanții dintr-o gamă largă de discipline și medii academice și creative. Aceasta duce la discuții bogate și încurajează o experiență de învățare reciprocă.

Veți explora genul științei ficțiunii și relația sa cu diferite genuri, culturi naționale și mass-media. Vei analiza istoria ficțiunii științifice, precum și studierea diferitelor sub-genuri și probleme precum reprezentarea și ideologia în ficțiunea științifică.

Veți beneficia de relația strânsă dintre University of Dundee și Centrul de Arte Contemporane Dundee (DCA), care include un cinematograf și conduce un program de proiecții, discuții și evenimente legate de cursurile noastre de master.

De asemenea, organizăm activități și evenimente, cum ar fi seminarii și ateliere de scriitori și artiști profesioniști, și savanți în vizită.

Marturii

„Dundee este o comunitate pasionată de science-fiction și benzi desenate și tot ceea ce abia acum intră în conștiința academică într-un mod mare. Dundee este în fața curbei și am fost atât de încântat să studiez aici. Este o comunitate atât de uimitoare și minunată. ”

Ariana Brin, absolventă în știința ficțiunii MLitt

Cerințe de intrare

Cerințe de grad
Studenții ar trebui să aibă, în mod normal, o diplomă bună în limba engleză sau o materie relevantă.

Limba engleză

  • IELTS (per total) 6.5
  • Citirea 6.0
  • Ascultarea 6.0
  • Vorbire 6.5
  • Scrierea 6.5

photoshop, space, universe

Cariere

Acest curs este o pregătire bună pentru un doctorat în science fiction și o carieră academică. Cu toate acestea, avem și absolvenți care lucrează la scrierea în ficțiune științifică, mass-media, industrii creative sau publicare. O înțelegere a ficțiunii științifice se extinde pe benzi desenate, editare, jocuri pe calculator, internet, televiziune și film. Vă veți întâlni cu profesioniști din industrie ca parte a acestui curs.

Ultima actualizare Dec 2020

Despre facultate

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Citește mai puţin
Dundee , Kirkcaldy + 1 Mai mult Mai Puțin