O diplomă de masterat conceput pentru profesioniștii din domeniul juridic care doresc să fie cei mai buni avocați. Nu este suficientă numai cunoașterea legilor.

Master în practica juridică pentru avocați (MJA) pregătește și trenuri pentru a deveni un expert profesionist în profesia de avocat. Cu ajutorul experților profesioniști și prin metodologia cazului, sunt dobândite cunoștințele, aptitudinile și abilitățile necesare pentru exercitarea profesiei de avocat.

Gradul de masterat este format din profesori care au o vastă experiență în practicarea profesiei și fac parte din cele mai bune firme și firme de avocatură.

Formarea este destinată, în special, noilor membri sau celor care vor fi colegi în timp. În plus, cunoștințele și tehnicile de practică a profesiei permit dezvoltarea abilităților profesionale necesare și cerute de firme mari în domeniul juridic.

În timpul masteratului, elevul va avea posibilitatea de a practica în birouri profesionale cu care Fundesem are acorduri de colaborare. Cei mai mulți dintre studenți ajung să fie angajați în aceleași birouri unde fac stagii.

MJA include o perioadă de pregătire pre și post master. În cadrul aceluiași program și finalizarea gradului de masterat, absolvenții care doresc să facă acest lucru au posibilitatea de a-și extinde cunoștințele juridice printr-o formare generală a companiei furnizată de Fundesem.

metodologie

Metodologia de predare a Facultății de Drept răspunde necesității de a oferi formare practică și de a aplica studenților care caută o diplomă de master în drept riguros, exigent și adaptat la realitatea societății sau a Curții.

Din acest motiv, Fundesem Business School aplică metodologia, numită metoda cazurilor, prin care studenții trebuie să pregătească și să propună soluții la cazurile practice care apar în timpul orelor. Programele Facultății de Drept au presupuneri practice, cum ar fi simularea judecăților, inspirată de cazuri reale. De asemenea, metodologia Fundesem Business School favorizează integrarea și lucrul în echipă pentru a rezolva cazuri reale. Din Școală suntem convinși că munca colaborativă favorizează schimbul de puncte de vedere, opiniile și experiențele care îmbogățesc educația elevului.

Structura programului

Programele Școlii de Drept au trei faze.


pic-ia02.png

Perioada prematură începe cu câteva săptămâni înainte de începerea masteratului. În această perioadă de asistență voluntară, elevii primesc cursuri de fundamentare juridică și utilizarea instrumentelor Office și a altor subiecte care pot contribui la realizarea programului.

Perioada Master este împărțită în următoarele părți sau faze:

Domenii de cunoaștere: Este perioada de masterat în care sunt luate disciplinele aplicate fiecăruia dintre cursurile de masterat. Subiectele au fost adaptate în anunțul din octombrie 2018 cu o nouă agendă care include subiecte legate de Transformarea digitală, cum ar fi recrutarea pe Internet, protecția datelor sau aspectele fiscale ale comerțului online.

Specializare: În cadrul MDE există o specializare în domeniul dreptului digital și al comerțului internațional.

Proiectul final al maeștrilor: Pregătirea unui TFM în care să se aplice ceea ce sa învățat cu ajutorul monitorizării și individualizării unui tutore. PERSONAL CAREER PLAN: Acompanare pentru planificarea planului strategic de carieră a studentului. Capacitatea de angajare este una dintre cele mai importante caracteristici ale școlii de drept.

Când studenții absolvesc, pot merge la o perioadă post-materală. În această perioadă, elevul este instruit în trei domenii:

  1. Cheile strategice pentru a promova un birou profesional. Programul permite cunoașterea câtorva chei strategice cheie pentru managementul, dezvoltarea și competitivitatea unei firme profesionale, oferind referințe și elemente esențiale pentru un management eficient, eficient și inovator, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.
  2. Afaceri digitale Obiectivul principal al programului este acela ca participanții să stăpânească cheile și să obțină o viziune cuprinzătoare a ecosistemului digital și implicațiile acestuia asupra competitivității companiei, abordând atât procesele de management al afacerii, cât și oportunitățile de afaceri care apar în noul mediu digital.
  3. Îmbunătățirea limbii engleze. Conștient de importanța limbii engleze pentru dezvoltarea profesională, Fundesem oferă studenților care doresc să-și îmbunătățească limba pe parcursul unui semestru, în anul universitar următor până la finalizarea masterului.

experiențe

Școala de Drept a Fundesem are printre obiectivele sale nu numai dobândirea de cunoștințe și instrumente de decizie, ci și dezvoltarea abilităților personale sau a abilităților soft.

ȘCOALA ORATORIEI. În școala de oratori studenții vor învăța tehnici de expunere, argumentare și apărare; instrumente foarte importante pentru orice profesionist, dar mai mult dacă este practica legii sau a consilierii.

TRAINING EXTERIOR. Pentru câteva zile, cazurile și notele sunt modificate de o altă dinamică într-un mediu de învățare total diferit de cel obișnuit care subliniază importanța conducerii și a muncii în echipă și ajută la întărirea punctelor forte și la descoperirea punctelor de îmbunătățire. TRĂIEȘTII VIRTUALE CONȚINUTUL CIVIL ȘI ADMINISTRATIV. ASISTENȚĂ LA HOTĂRÂRILE REALE. Hotărârile virtuale din Master of Business Law pregătesc studenții noștri să-și asume cu securitatea și profesionalismul apărarea juridică în fața instanțelor și tribunalelor. Experții din profesia de avocat și din sistemul judiciar efectuează simulări în cazurile celor mai recente știri. Se vor organiza vizite la Curți și la Curtea Provincială pentru a participa la vizionări reale în Sala.

ZILE PENTRU POTENȚIILE COMPETENȚELOR PROFESIONALE. Fundesem organizează diferite zile și evenimente axate pe promovarea dezvoltării profesionale, ajutând elevul să cunoască cele mai recente tendințe în căutarea unui loc de muncă în domeniul juridic, cum să aibă un profil mai valoros și mai căutat sau cum să evidențieze abilitățile și abilitățile personale cele mai solicitate în procesele de selecție.

sihăstrie

Facultatea de Drept este formată din profesioniști din lumea afacerilor (avocați, economiști, consilieri, judecători, judecători) în practică, care au o vastă experiență profesională în domeniile lor de predare.

Facultatea de Drept are o pregătire pedagogică și vocație, precum și o cunoaștere extensivă a materiilor pe care le predau. Practica profesională permite profesorilor să furnizeze o viziune globală asupra lumii juridice, precum și consultanță și consultanță. Elevii de masterat în practica juridică pentru tineri avocați (MJA), Master în Dreptul Afacerilor (MDE), Master în Business Tax Advice (MAFE), Cursul avansat în Business Advice fiscale (ASLE), precum și formarea analogică , ei pot avea, la sfârșitul cursului, o viziune completă bazată pe realitatea companiei.

Dezvoltarea carierei

La FBS îi ajutăm pe student să-și planifice cariera profesională luând deciziile cele mai potrivite, precum și pentru a-și putea proiecta și realiza obiectivele principale.

Prin diverse servicii (consilier în carieră, coaching

Unele date privind dezvoltarea carierei sunt următoarele:

  • 4 din 5 studenți care fac stagii de practică, în cele din urmă angajați de aceleași companii
  • 95% dintre studenții FUNDESEM își îmbunătățesc sau își schimbă locurile de muncă în termen de doi ani de la finalizarea masterului
  • Peste 600 de companii au solicitat posturi studenților Fundesem
  • 130 de studenți au fost angajați de companii în ultimul an universitar 2017/18

finanțare

FBS este o fundație non-profit al cărei obiectiv este dezvoltarea de profesioniști și companii. Din acest motiv, fundația face o serie de burse disponibile pentru studenții LAVĂȘI, astfel încât orice student care sa angajat cu adevărat în formarea lor să poată completa masteranții școlii de drept fără probleme economice. finanțare foarte avantajoasă cu mai multe entități financiare.

Program predat în:
  • Spaniolă

Vezi 2 mai multe cursuri de la Fundesem Business School »

Ultima actualizare Mai 15, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 24, 2019
După locații
După dată
Start Date
Oct 24, 2019
Termen limită de aplicare

Oct 24, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Pasa rápido pero es para siempre... FBS