MASTER ACADEMIC ÎN ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE ALIMENTARĂ
Santa Catarina State University
Informatie cheie
Locația campusului
Florianópolis, Brazilia
Limbi Străine
Portugheză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Mar 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Masterul academic în știința și tehnologia alimentelor de la Universitatea de Stat din Santa Catarina (UDESC) a început în martie 2016, după ce CAPES l-a recomandat în 2015. În acest curs, există posibilitatea de a completa pregătirea profesioniștilor în domeniile legate de știință și Tehnologia alimentară, cu obiectivul de a exercita activități didactice la un nivel superior, consolidarea cercetării științifice și tehnologice, a consultanței și a activității specializate în companii și în sectorul public. În prezent, există 13 profesori de la Universitatea din Statul Santa Catarina în program, care lucrează în două linii de cercetare:
1 - Dezvoltarea și optimizarea tehnologiilor, produselor și proceselor;
2 - Proprietățile și siguranța alimentelor.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Agroecologie și Sisteme Alimentare Regenerative
- Valle de Bravo, Mexic