MAFE Master în consultanță fiscală în afaceri

Generalități

Programul de descriere

Calificarea bazată pe cerință, rigoare și practică

Master în Consiliere fiscală în afaceri (MAFE) oferă cunoștințe tehnice și abilități esențiale pentru practica profesiei de avocat de afaceri sau consilier fiscal.

După finalizarea masterului, elevul va fi instruit pe deplin pentru a-și dezvolta activitatea profesională în consilierea companiilor mari și mijlocii, în firmele specializate în domenii de afaceri și fiscale sau în companiile de consultanță sau de audit.

MAFE este un maestru modern și actualizat în toate aspectele legate de noile provocări fiscale care sunt abordate, de exemplu, în lumea digitală.

tax, forms, incomestevepb / Pixabay

metodologie

Metodologia de predare a Facultății de Drept răspunde necesității de a oferi formare practică și de a aplica studenților care caută o diplomă de master în drept riguros, exigent și adaptat la realitatea societății sau a Curții.

Din acest motiv, Fundesem Business School aplică metodologia, numită metoda cazurilor, prin care studenții trebuie să pregătească și să propună soluții la cazurile practice care apar în timpul orelor. Programele Facultății de Drept au presupuneri practice, cum ar fi simularea judecăților, inspirată de cazuri reale. De asemenea, metodologia Fundesem Business School favorizează integrarea și lucrul în echipă pentru a rezolva cazuri reale. Din Școală suntem convinși că munca colaborativă favorizează schimbul de puncte de vedere, opiniile și experiențele care îmbogățesc educația elevului.

Structura programului

Programele Școlii de Drept au trei faze.

pic-ia02.png

Perioada prematură începe cu câteva săptămâni înainte de începerea masteratului. În această perioadă de asistență voluntară, elevii primesc cursuri de fundamentare juridică și utilizarea instrumentelor Office și a altor subiecte care pot contribui la realizarea programului.

Perioada Master este împărțită în următoarele părți sau faze:

Domenii de cunoaștere: este perioada de master în care sunt luați subiecții aplicați la fiecare dintre masteratori. Subiectele au fost adaptate în apelul din octombrie 2018 cu o nouă agendă care include subiecte de transformare digitală, precum Contractarea pe Internet, Protecția datelor sau Aspectele fiscale ale comerțului online.

Specializare: În MDE există o specializare în Drept digital și comerț internațional.

Proiect final de master: pregătirea unui TFM în care să aplice ceea ce a fost învățat cu sprijinul și monitorizarea individualizată a unui tutor.

Planul personal de carieră: acompaniament pentru planificarea Planului strategic de dezvoltare a carierei studentului. Angajabilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici ale Facultății de Drept.

Când studenții termină, pot merge la o perioadă post-master . În această perioadă studentul primește instruire în trei domenii:

  1. Cheile strategice pentru a promova un birou profesional. Programul permite cunoașterea câtorva chei strategice cheie pentru managementul, dezvoltarea și competitivitatea unei firme profesionale, oferind referințe și elemente esențiale pentru un management eficient, eficient și inovator, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.
  2. Afaceri digitale Obiectivul principal al programului este acela ca participanții să stăpânească cheile și să obțină o viziune cuprinzătoare a ecosistemului digital și implicațiile acestuia asupra competitivității companiei, abordând atât procesele de management al afacerii, cât și oportunitățile de afaceri care apar în noul mediu digital.
  3. Îmbunătățirea limbii engleze. Conștient de importanța limbii engleze pentru dezvoltarea profesională, Fundesem oferă studenților care doresc să-și îmbunătățească limba pe parcursul unui semestru, în anul universitar următor până la finalizarea masterului.

experiențe

Școala de Drept a Fundesem are printre obiectivele sale nu numai dobândirea de cunoștințe și instrumente de decizie, ci și dezvoltarea abilităților personale sau a abilităților soft.

Școală de vorbire publică. În școala de vorbire publică elevii vor învăța tehnici pentru a prezenta, argumenta și apăra; instrumente foarte importante pentru orice profesionist, dar cu atât mai mult când vine vorba de practicarea dreptului sau de consiliere.

Antrenament în aer liber. Timp de câteva zile, se schimbă cazuri și note pentru alte dinamici într-un mediu de învățare cu totul altul decât de obicei, care subliniază importanța leadershipului și a lucrului în echipă și ajută la consolidarea propriilor forțe, precum și la descoperirea punctelor. pentru îmbunătățire.

Litigii civile și administrative virtuale. Participarea la procese reale. Procesele virtuale în Master of Business Law pregătesc studenții noștri să-și asume în mod sigur și profesional apărarea legală în fața instanțelor și tribunalelor. Simulările asupra celor mai recente cazuri sunt realizate de experți din profesia de avocat și sistemul judiciar. Vizitele la instanțe și la Curtea Provincială vor fi organizate pentru a participa la audieri reale.

Conferințe pentru îmbunătățirea abilităților profesionale. Fundesem organizează diferite conferințe și evenimente axate pe promovarea dezvoltării profesionale, ajutând elevul în aspecte precum cunoașterea ultimelor tendințe de căutare a locurilor de muncă din domeniul juridic, cum să aibă un profil mai apreciat și căutat sau cum să evidențieze cele mai solicitate abilități și aptitudini personale în procesele de selecție.

Ateliere complementare

Metodologia de predare folosită în Fundesem ajută în abilități precum comunicarea, munca în echipă, rezolvarea conflictelor sau luarea deciziilor. Studierea MDE sau MAFE în școala noastră este un canal semnificativ pentru a face vizibilă profesionalismul și talentul studenților noștri.

Crearea de rețele. Relațiile cu profesorii și colegii sunt esențiali pentru a începe dezvoltarea unei cariere în orice sector. La Fundesem considerăm că este una dintre cele mai importante și îmbogățitoare experiențe pentru studenți. Aceste relații profesionale ne permit să țesem o rețea de contacte de calitate legate de lumea afacerilor.

Dezvoltarea talentului de management. Dezbaterea dezvoltată în timpul sesiunilor permite studentului să avanseze în procesul de luare a deciziilor, expunând facultatea la facultate. Dezvoltarea acestor abilități ajută la pregătirea mai bună a studentului pentru job și mediul profesional.

Vizită organizată la firme de avocatură. În fiecare an universitar Fundesem organizează o călătorie în afara orașului Alicante la birouri de renume naționale sau internaționale precum Uría & Menéndez, Grant Thornton sau Gómez Acebo. În aceste ședințe, know-how-ul proceselor de selecție este explicat elevilor și aceștia au posibilitatea de a fi integrați în aceste procese.

Recunoașterea celor mai bune lucrări finale de master Lucrările finale de master prezentate de studenții Facultății de Drept sunt, de asemenea, apreciate de diferite firme profesionale și pot avea o recunoaștere specială din partea principalelor firme juridice, ceea ce constituie un ajutor suplimentar pentru îmbunătățirea curriculumului propriu-zis.

sihăstrie

Facultatea de Drept este formată din profesioniști din lumea afacerilor (avocați, economiști, consilieri, judecători, judecători) în practică, care au o vastă experiență profesională în domeniile lor de predare.

Profesorii de la Facultatea de Drept au pregătire și vocație pedagogică, precum și cunoștințe vaste despre subiectele pe care le predă, iar practica profesională înseamnă că profesorii pot oferi o viziune globală asupra lumii juridice, precum și consultanță și consultanță. Studenții Master în Practică Juridică pentru Juriștii Avocați (MJA), Master în Business Law (MDE), Master in Business Tax Consulting (MAFE), Cursul superior în Business Tax Consulting (ASLE), precum și formare similară , pot avea, la finalul cursului, o viziune completă bazată pe realitatea companiei.

Dezvoltarea carierei

La FBS îi ajutăm pe student să-și planifice cariera profesională luând deciziile cele mai potrivite, precum și pentru a-și putea proiecta și realiza obiectivele principale.

Prin diverse servicii (consilier în carieră, coaching și îndrumare, seminarii și ateliere și orientare a muncii), studentul este însoțit să proiecteze și să execute un plan strategic pentru dezvoltarea carierei. În mod similar, există acces la un schimb de angajare care pune Contactați studenții în procesul de a căuta un loc de muncă sau care doresc să își îmbunătățească activitatea curentă, cu recrutori, cercetați de talente sau companiile potrivite.

Unele date privind dezvoltarea carierei sunt următoarele:

  • 4 din 5 studenți care fac stagii de practică, în cele din urmă angajați de aceleași companii
  • 95% dintre studenții FUNDESEM își îmbunătățesc sau își schimbă locurile de muncă în termen de doi ani de la finalizarea masterului
  • Peste 600 de companii au solicitat posturi studenților Fundesem
  • 130 de studenți au fost angajați de companii în ultimul an universitar 2017/18

finanțare

FBS este o fundație non-profit al cărei obiectiv este dezvoltarea de profesioniști și companii. Din acest motiv, fundația face o serie de burse disponibile pentru studenții LAVĂȘI, astfel încât orice student care sa angajat cu adevărat în formarea lor să poată completa masteranții școlii de drept fără probleme economice. finanțare foarte avantajoasă cu mai multe entități financiare.

Ce spun elevii

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Citeste mai mult

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Citește mai puţin