Program de Masterat în Arte în West Virginia Statele Unite ale Americii

Programe de Masterat în Arte de Top în West Virginia Statele Unite ale Americii 2018

Masterat

MA Lingvistică Aplicată este cea mai comuna a unui număr de masterat, sau Ma ca acestea sunt cunoscute, care au o concentrare mai mare pe știință și să se concentreze mai puțin asupra practicii la clasă.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Virginia de Vest este una dintre cele 50 de state americane că frontierele Pennsylvania, la nord si ocupa locul ca cel mai populat stat 38. Capitala este de Charleston și are un peisaj frumos format din lanțuri muntoase. Ea are mai mult de 30 de universități și instituții de învățământ superior în interiorul granițelor sale.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în West Virginia în Statele Unite ale Americii 2018

Citește Mai Mult

Studii Ma Media

West Virginia State University
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Statele Unite ale Americii Charleston

MA în Studii Media este un program integrat, interdisciplinar destinat pentru studenții cu studii de licență tradițional și ceva experiență în comunicare și mass-media digitale. [+]

O MA în Studii Media este un program integrat, interdisciplinar destinat pentru studenții cu studii de licență tradițional și ceva experiență în comunicare și mass-media digitale.

Elevii de la absolvirea cu acest grad, unic în Virginia de Vest, sunt ideale pentru a profita de posibilitățile de locuri de muncă în expansiune în design grafic, productie video digitale, media interactive și producție multimedia, publicarea electronică, precum și servicii de informare on-line. Absolvenți Studii Media sunt pregătite pentru o carieră în calitate de experți de comunicare în locuri cum ar fi comerț și industrie, educație și divertisment, și de guvern și sectorul non-profit. Absolvenții sunt, de asemenea, pregătiți să-și continue munca lor absolvent spre o diplomă de doctorat. Elevii vor absolvi cu un design, tehnic, și abilități critice și va fi bine echipate pentru a aborda multe provocari cu care se confruntă societățile, întreprinderile mici, agenții guvernamentale, organizații non-profit și instituții de învățământ în care se aventureze în mileniul digital.... [-]