Program de Masterat în Arte în Washington Statele Unite ale Americii

Programe de Masterat în Arte de Top în Washington Statele Unite ale Americii 2018

Masterat

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Washington de stat este unul dintre statele cele mai progresiste și mai avansat în țară. Acesta este acasa, la mai multe universități care oferă unele dintre cele mai bune cursuri în aproape fiecare posibil majore.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Washington în Statele Unite ale Americii 2018

Citește Mai Mult

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Online şi campus combinate Cu normă întreagă 1 an September 2018 Statele Unite ale Americii Seattle

Un an Programul MAM-SSM va ajuta să devină un încrezător și lustruit profesional gata pentru locuri de muncă plină de satisfacții. [+]

.

De exemplu:

Studiu în străinătate Internship [-]

Ma în Educație

Goddard College
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă September 2018 Statele Unite ale Americii Plainfield Seattle + 1 mai mult

În Master of Arts în Educație Goddard, a alegi subiect de anchetă și proiecta un program de studiu în funcție de modul în care invata cel mai bine și ce de studiu pot contribui cel mai mult la tine și comunitatea ta. Goddard vă invită să se gândească la subiect prin tragere în alte domenii relevante de studiu, care, la rândul său, vă permite să vedeți o imagine mai largă a practicilor și teoriilor inerente subiect de studiu. O astfel de ... [+]

MA în Educație

În Master of Arts în Educație Goddard, a alegi subiect de anchetă și proiecta un program de studiu în funcție de modul în care invata cel mai bine și ce de studiu pot contribui cel mai mult la tine și comunitatea ta. Goddard vă invită să se gândească la subiect prin tragere în alte domenii relevante de studiu, care, la rândul său, vă permite să vedeți o imagine mai largă a practicilor și teoriilor inerente subiect de studiu. O astfel de viziune vă permite să creați un proiect de teză mai holistică, și vă permite să aflați mai multe în procesul cu privire la viata ta, provocările si cadouri.

Master of Arts în Educație oferă opțiuni de studiu în aceste domenii:... [-]


Maestru De Artă Plastică

Central Washington University
Campus Cu normă întreagă September 2018 Statele Unite ale Americii Ellensburg

De 90 de credit Master of Fine Arts (AMF) este un program de grad terminal de a oferi studenților cu un nivel de competență profesională și experiență în arta de studio. Programul AMF califică studenții pentru cariere ca profesori în învățământul superior, în calitate de artiști profesionale de studio, precum și pentru alte vocații studio-arte legate. [+]

Departamentul este în prezent acceptați aplicații în ceramică, arte de calculator (design grafic), bijuterii și Metalsmithing, Pictura & Desen, Fotografie si Sculptura pentru toamna 2017.

Departamentul de Artă oferă un program de grad absolvent pentru studenții interesați în studierea artei vizuale dincolo de nivelul de bacalaureat. Gradul MAE cere ca candidați cursuri completă în concepte de artă și critica, istoria artei, o zonă de studio de concentrare, electives, și un proiect de teză de creație.

Maestru de Arte Frumoase (MAE)

De 90 de credit Master of Fine Arts (AMF) este un program de grad terminal de a oferi studenților cu un nivel de competență profesională și experiență în arta de studio. Programul AMF califică studenții pentru cariere ca profesori în învățământul superior, în calitate de artiști profesionale de studio, precum și pentru alte vocații studio-arte legate.... [-]