Filter
Masterat în Arte
Statele Unite ale Americii Vermont Burlington Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat în Arte de Top în Statele Unite ale Burlington Statele Unite ale Americii 2019

Programe cu titlul "Master of Arts " în mod tradițional consta din subiecte de arte liberale, cum ar fi filosofie, istorie sau literatura. Masters de Arte sunt programe de studii postuniversitare, care pot fi luate după o diplomă câștigat într-un program de diplomă de licență (Bachelor). Masters de programe de Arte au titlul de "AM ", "Master of Arts " sau "AM ".

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Burlington conține o treime din populația totală Vermont. Este o zona de metrou, cu economia sa se bazează în principal pe servicii de educație și de sănătate ceea ce face o locație ideală pentru absolvenții de gradul aspiră.

Vezi toate Programele de Masterat în Arte în Statele Unite ale Burlington în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Saint Michael's College

gradul de Master in TESOL (MATESOL) a atras studenți din Statele Unite ale Americii și cel puțin alte 60 de țări. A fost o parte a Colegiului Saint Michael, deoarece 1962 ... [+]

O Masterat în TESOL (MATESOL) a atras studenți din Statele Unite și cel puțin alte 60 de țări. Aceasta a fost o parte din Colegiul Sfântul Mihail din 1962. Absolvenții noștri servi ca profesori și instructori în lingvistică aplicată și TESOL întreaga lume. Programul oferă instruire teoretică și metodologică integrat cu cursuri practice. De obicei, elevii să completeze programul complet în trei sau mai multe semestre.

Aflați motivele pentru care elevii aleg St Mike!

OnLine + OnCampus Option Pentru cei care doresc flexibilitate maximă și confort. Petrece două veri consecutive în frumos Vermont. Restul de lucru desigur (12 credite-4 cursuri) este completată on-line. Sesiunea de vară durează șase săptămâni de la sfârșitul lunii iunie până la începutul lunii august. După finalizarea cu succes, elevii primesc Master în TESOL. ... [-]
Statele Unite ale Americii Burlington
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză